Telefon Tavsiyesi 1400 liraya kadar telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

key43

key43

Üye
Ayan TE="@@DiAbLo@@, post: 7509438, member: 125349"]Kardeşim xperia z bile android 5.0 alıyor :D z2 bana göre 6.0 hatta 7.0 bile görebilir :D :D
Suan aldı mi peki kardeşim var mi cihazda 5.0[/QUOTE]
5 Şubat Z2 kardeşim

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Z2 kullananlar memnun mu cihazdan ekranı falan nasıl

0MG90

0MG90

Üye
G3'ün neresi iyi. İleride afedersin öküz gibi kasacak o telefon. Mediamark'ta kullandım menüde bile kastı.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Z2 kullananlar memnun mu cihazdan ekranı falan nasıl
Kardeşim ekran piyasadaki birçok telefona göre kaliteli. Burada bizim dememiz fayda etmez. Teknosa ya da bimeks gibi mağazalara gidip bu yönden kendin incelersen aradaki farkı gözle görebilirsin :D

• Beğen
Tepkiler: tapatalk
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın 0MG90, post: 7509525, member: 2198143"]G3'ün neresi iyi. İleride afedersin öküz gibi kasacak o telefon. Mediamark'ta kullandım menüde bile kastı.[/QUOTE]
Haklisin biraz gecikme var menüde.
Z2de emoji var değil mi?

0MG90

0MG90

Üye
Z2 de emoji geliyor ama internette hepsi geçerli olmuyor. Sen yinede indirirsin alırsan.

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Klavyede emoji var mi yani

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Galaxylerde nexuslarda g3te falan var ama xperia da var mi bulamadım bu benim için baya önemli

0MG90

0MG90

Üye
Var var. Cep telefonu fotoğrafçılığı konusuna bakarsan baya kar fotoğrafı ve makro çekim paylaştım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3 32gb 3GB ram olanı alabilirsin. Z2 de kronik dertlere dikkat et!

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Lens kayması,kulaklık girişinden su geçirme, hoparlör su alanlar var!, kasa açıklığı vb vb... benim bildiklerim bu kadar. Dikkatli olmalısın!
Diğer cihazların kronik sorunu yok mu? Geçin bunları. 3gb ram bile kurtarmaz G3'ü, S801 ve 2k ekran hata.

key43

key43

Üye
Ne gibi dertler var
Benim telefon 14W34 modeli mesela. Kamera sorunu çıktı 2. ayda yolladım servise 1 hafta içinde geldi yapmışlar hiç bir ücret de ödemedim. Alırken dikkat et böyle şeylere kontrol et.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt