Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesi1400 liraya kadar telefon önerisi
Sponsorlu Bağlantılar
0MG90
Üye
Zaten sorun olup olmadığını kontrol etmek için program var.
Ben sadece uyarımı yapayım dedim sonuçta bilmeyen arkadaşlarımız dikkat etmiyor olabilir. Diğer cihazlarda kronik sorunlar vardır elbette binlerce üretiliyor bu cihazlar ama ben Z2 kadar çok rastlanan görmedim. Maksadım Z2 kullanıcılarını kırmak değil. Z2 kötü bir telefonda değil fakat alırken dikkatli olmak lazım.
tapatalk
Üye
Konu Sahibi
Yani sonuç olarak z2 mi daha akıcı stabil bir cihazdir yoksa g3 mü
Ben sadece uyarımı yapayım dedim sonuçta bilmeyen arkadaşlarımız dikkat etmiyor olabilir. Diğer cihazlarda kronik sorunlar vardır elbette binlerce üretiliyor bu cihazlar ama ben Z2 kadar çok rastlanan görmedim. Maksadım Z2 kullanıcılarını kırmak değil. Z2 kötü bir telefonda değil fakat alırken dikkatli olmak lazım.
İkisinide kullanmadım ama sanırım sonynin arayüzü daha az uğraşılmışa ve Saf android (AOSP) benzediği için daha akicidir muhtemelen.
byAndroid
Üye
Katılıyorum z2 çok çok akicidir. Çünkü g3 teki 2k ekran cihazı çok yoruyor işlemci o ekrana yetişemiyor zaten ve anlık yavaslamalar ve kasılmalar görülmesi muhtemel