Telefon Tavsiyesi 1400 liraya kadar telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Zaten sorun olup olmadığını kontrol etmek için program var.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Diğer cihazların kronik sorunu yok mu? Geçin bunları. 3gb ram bile kurtarmaz G3'ü, S801 ve 2k ekran hata.
Ben sadece uyarımı yapayım dedim sonuçta bilmeyen arkadaşlarımız dikkat etmiyor olabilir. Diğer cihazlarda kronik sorunlar vardır elbette binlerce üretiliyor bu cihazlar ama ben Z2 kadar çok rastlanan görmedim. Maksadım Z2 kullanıcılarını kırmak değil. Z2 kötü bir telefonda değil fakat alırken dikkatli olmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Yani sonuç olarak z2 mi daha akıcı stabil bir cihazdir yoksa g3 mü

0MG90

0MG90

Üye
Ben sadece uyarımı yapayım dedim sonuçta bilmeyen arkadaşlarımız dikkat etmiyor olabilir. Diğer cihazlarda kronik sorunlar vardır elbette binlerce üretiliyor bu cihazlar ama ben Z2 kadar çok rastlanan görmedim. Maksadım Z2 kullanıcılarını kırmak değil. Z2 kötü bir telefonda değil fakat alırken dikkatli olmak lazım.
Olmak lazım tabi ama abartılıyor artık. Bende de hafif kasa açıklığı var ama takmıyorum. Suya sokma niyetim falan yok.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kronik sorun her cihazda vardır. Aldıktan sonra kontrol etmeden suya sokma yeter. Sorun varsa teknik servis 1 haftaya halleder yollar kardeşim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Olmak lazım tabi ama abartılıyor artık. Bende de hafif kasa açıklığı var ama takmıyorum. Suya sokma niyetim falan yok.
S5'te alsam Z2'de alsam suya sokarim açıkçası o kadar dayanıklı diye reklam yapmaya gelince yapıyorlar. :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yani sonuç olarak z2 mi daha akıcı stabil bir cihazdir yoksa g3 mü
İkisinide kullanmadım ama sanırım sonynin arayüzü daha az uğraşılmışa ve Saf android (AOSP) benzediği için daha akicidir muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: tapatalk
byAndroid

byAndroid

Üye
Katılıyorum z2 çok çok akicidir. Çünkü g3 teki 2k ekran cihazı çok yoruyor işlemci o ekrana yetişemiyor zaten ve anlık yavaslamalar ve kasılmalar görülmesi muhtemel

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Evet biriniz ekran görüntüsü alıp paylasabilir mii
Başka önerisi olan veya bu cihazları test eden var mii

Üst Alt