Galaxy S3 i9300 Hangi ROM daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi S3 ROM hangisi?

• Blekota v7

Kullanılan: 9 32.1%
  • Omega omni v5

Kullanılan: 0 0.0%
  • AOSP NeatROM v8

Kullanılan: 2 7.1%
  • CM 11

Kullanılan: 17 60.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
McBoltt60

McBoltt60

Üye
kardesim hatali olan v2 sonrasinda duzeltti zaten orada bilgilendirme yaptim v2.0 sorunlari ve cozumleri diye. yukle 5.1 i sifir hata keyfine bak yada 3.1 en stabil ve iyi olanlar 3.1 ve 5.1
Tmm Üstad. Direk romu. Kurucam ..
5.0 sonasi 5.1 üstüne. Kurucam.. telfon elime gecsin bakalim..

serdar431

serdar431

Üye
Tmm Üstad. Direk romu. Kurucam ..
5.0 sonasi 5.1 üstüne. Kurucam.. telfon elime gecsin bakalim..
evet 5.0 kur telefon acilsin kapat sonra ayni rom yukler gibi cwmden 5.1 dosyasını yukle tamamdir. teklif var israr yok stabil ve sorunsuz s5 temalı rom istiyorsan bu var. birde blekota var bir kere denedim memnun olmadım. onlarca rom denedim hep sonunda efextreme tekrar döndüm. sen bilirsin artık telefon senin keyif senin.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
evet 5.0 kur telefon acilsin kapat sonra ayni rom yukler gibi cwmden 5.1 dosyasını yukle tamamdir. teklif var israr yok stabil ve sorunsuz s5 temalı rom istiyorsan bu var. birde blekota var bir kere denedim memnun olmadım. onlarca rom denedim hep sonunda efextreme tekrar döndüm. sen bilirsin artık telefon senin keyif senin.
tabi öyledir de baskalari da ayni bu tarza da.konusarak söylüyor. . Hata yok diyor hata çıkıyor. Cogu kiside öyle. İdi. Hata vsvs. Neyse zaten S5 temali güzel. Tam oturmuş. Begendim.. denicem..

erkane007

Üye
Xdaya bakin nik60diye android 4.4.4 rom var i9305den portlanmis romu kurdum note 4 launcherli rom manyak stabil yani denemedim rom yok en iyisi fakat mobil veri calismoyor yeni surumlerde giderilirse super olur suan v1 de takip edin derim

SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
Blekota v8 çıkmış kullanan var mı?

SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım orjinal rom daha sağlıklı :) Blekota bir süre sonra aşırı kasıyor ve telefonu kitliyor. Şuan için root olayını da kaldırdım :) Konuyu açalı epey zaman oldu acaba yeni romlar nasıl sağlam bir şeyler var mı? Teşekkürler

GreaTH

GreaTH

Üye
Sanırım orjinal rom daha sağlıklı :) Blekota bir süre sonra aşırı kasıyor ve telefonu kitliyor. Şuan için root olayını da kaldırdım :) Konuyu açalı epey zaman oldu acaba yeni romlar nasıl sağlam bir şeyler var mı? Teşekkürler

Stock Bile Bi zaman Sonra Kasiyor Bizzat denedim Kac kere. Aksine Stock Daha kötü Ben Sürekli rom degistiren Biriyim Denemedigim Rom kalmadi :) xda olsun Farkli Forum olsun Gördüğüm Romlari Denedim :)

funny_halil

Üye
Stock Bile Bi zaman Sonra Kasiyor Bizzat denedim Kac kere. Aksine Stock Daha kötü Ben Sürekli rom degistiren Biriyim Denemedigim Rom kalmadi :) xda olsun Farkli Forum olsun Gördüğüm Romlari Denedim :)
Hocam iyi geceler ben de sizin gibi cok rom denedim şarj konusunda hangisi en iyi ben 4.4.4 hataları çok gereksiz buluyorum 4.4.2 varken siz neler dersiniz en iyisi ????

samigo

Üye
Arkadaşlar hayırlı geceler benim size tavsiyem önereceğim romları hepsini deneyin hepsinin olumsuz yönleri var yok değil ama çok stabil arj konusunda iyi ram konusunda iyi olanlar da var ama en az 1 hafta yada 2 haftada belli eder rom ona göre telefonunuza göre iyisini siz seçin ha ben hepsini denedim bir iki tanesini de beğendim romları sölüyorum ;
1. DN4 ROM FİNAL ROM
2. S5 BLEKOTA V11(AZİZ HOCAMIN EDİTLEDİĞİ VERSİYONDA OLABİLİR)
3.QS FİNAL ROM AMA FİNAL OLUCAK
4.BLEKOTA NOTE V3
5.AZİZ HOCAMIN S5 NL1 V2 VERSİYONU
ŞUANDA QS FİNAL ROMU KULLANMAKTAYIM ÇOK BEĞENİYORUM AMA AZİZ HOCAMIN VERSİYONLARI DENİYECEM ..

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
GreaTH

GreaTH

Üye
Hocam iyi geceler ben de sizin gibi cok rom denedim şarj konusunda hangisi en iyi ben 4.4.4 hataları çok gereksiz buluyorum 4.4.2 varken siz neler dersiniz en iyisi ????

Valla Ben ne diyim 4.3 Efextreme Rom Kullaniyordum gayet Guzeldi Yapimci biraktigi icin Bende Kaldirdim romu Bir cok 4.3 Romlar denedim epey Ama tutmadi. ilk 4.4.2 Qs Romu kullanmaya basladim Gayet basariliydi Final Versiyonunda bnde isinma Sorunu oldu Bi turlu cozemedim Onuda kaldirdim :) Blekota s5 v11 Yukledim Bi kac gun kullandim ,sonra Aziz04 un editledigi v11 kullandim suanda kullanmaktayim Gayet stabil sarjda Guzel bir sure Kullanicam bakalim :)

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu hortlatayım, s3 telefon için şuan ki en iyi güncel rom hangisi acaba?

asgz

asgz

Üye
Arkadaş S5 romu kullanıyor çok memnun

AKOCA13

Üye
Link te verebilirseniz süper olur