Galaxy S3 i9300 Hangi ROM daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi S3 ROM hangisi?

• Blekota v7

Kullanılan: 9 32.1%
  • Omega omni v5

Kullanılan: 0 0.0%
  • AOSP NeatROM v8

Kullanılan: 2 7.1%
  • CM 11

Kullanılan: 17 60.7%

• Kullanılan toplam oy
    28

Nevarres

Üye
NxTGeN v14.0 öneririm kullandığım ve memnun kaldığım en hızlı rom.

SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
NxTGeN v14.0 öneririm kullandığım ve memnun kaldığım en hızlı rom.

Teşekkürler hocam bu rom da sanırım 4.3 ? Şu soruyu size de sormak istiyorum; normalde samsung s3 modeller orjinal güncelleme ile 4.3 mü oluyordu yoksa 4.2 mi?

Eyvallah hocam teşekkürler. Diğer 3 rom da orjinal radyo yok diye takıntı yapıp silmiştim :)

efextreme rom öneririm 4.3 tabanlı olduğu için %100 stabil dene ve gör

Teşekkürler hocam, şu soruyu size de sormak istiyorum; normalde samsung s3 modeller orjinal güncelleme ile 4.3 mü oluyordu yoksa 4.2 mi?

Nevarres

Üye
Teşekkürler hocam bu rom da sanırım 4.3 ? Şu soruyu size de sormak istiyorum; normalde samsung s3 modeller orjinal güncelleme ile 4.3 mü oluyordu yoksa 4.2 mi?

Eyvallah hocam teşekkürler. Diğer 3 rom da orjinal radyo yok diye takıntı yapıp silmiştim :)

Teşekkürler hocam, şu soruyu size de sormak istiyorum; normalde samsung s3 modeller orjinal güncelleme ile 4.3 mü oluyordu yoksa 4.2 mi?
Evet bu romda 4.3 ama inanılmaz stabil. Sanırım orjinal güncelleme de 4.3.

NextWorld

NextWorld

Üye
Evet orjinalde 4.3 son güncelleme
Bence siz Android Revolution HD v52
Kurun .
Orjinal rom üzerinde hiçbir görsel değişiklik yok.
batarya ve performans geliştirmeleri yapılmış ...

SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
alperen262014

alperen262014

Üye
elbetteki cm ama görsel olarak en iyisi blekota v7 ;)

NextWorld

NextWorld

Üye
Son sürüm v52 ama

serdar431

serdar431

Üye
Kullandin mi ??herhangi bir durumda tamamen dondu mu
Daha. Dogrusu donup kaliuor mu??
Bu romu yeni görüyorum!!
2-3 aydir tum surumlerini kullandim rom 4.3 tur gonderdigim link kendi actigim konudur. kesinlikle hicbir donma soz konusu degildir tamamen stabildir. konuyu incele yorumlara göz at hak vereceksin

McBoltt60

McBoltt60

Üye
2-3 aydir tum surumlerini kullandim rom 4.3 tur gonderdigim link kendi actigim konudur. kesinlikle hicbir donma soz konusu degildir tamamen stabildir. konuyu incele yorumlara göz at hak vereceksin
Üstad basarili gozukuyor
s5 temali iyi super dee bazi kisiler de var ..
adam paylasiyor romu yukluyorum tamamen hata filan icin flaslama yap diyor gereken ziplerde mevcut tabi amavise yaramadi da donma sini hic fark etmedim ama hatalarin geldigi kesin idi
Cici60 abimizin actigi konulardan paylastigi rom da ben bunu yasadim yani ...
Suan stock romda radyo dinliyordum sona. Birden kesiliyor tabi uzun sure dinlenirken oluyor. Telfonu reset veya pili cikarma durumda kaliyorum :/

serdar431

serdar431

Üye
Üstad basarili gozukuyor
s5 temali iyi super dee bazi kisiler de var ..
adam paylasiyor romu yukluyorum tamamen hata filan icin flaslama yap diyor gereken ziplerde mevcut tabi amavise yaramadi da donma sini hic fark etmedim ama hatalarin geldigi kesin idi
Cici60 abimizin actigi konulardan paylastigi rom da ben bunu yasadim yani ...
Suan stock romda radyo dinliyordum sona. Birden kesiliyor tabi uzun sure dinlenirken oluyor. Telfonu reset veya pili cikarma durumda kaliyorum :/
yok hocam oyle donma falan. ekstra fix paketi flaslama falanda yok. ve ben surekli konuyu takipteyim konuyu basibos birakmiyorum yani. beni bilen bilir efextreme konusunda kim ne sorduysa elimden geldiğince yardimci olmaya çalışıyorum. denemekten birsey kaybetmezsin
Aslinda bu romu daha once kontrol arkadasimizda önermis sana. incele kararini ver gerisi sana kalmış.

Son düzenleme:
McBoltt60

McBoltt60

Üye
yok hocam oyle donma falan. ekstra fix paketi flaslama falanda yok. ve ben surekli konuyu takipteyim konuyu basibos birakmiyorum yani. beni bilen bilir efextreme konusunda kim ne sorduysa elimden geldiğince yardimci olmaya çalışıyorum. denemekten birsey kaybetmezsin
Aslinda bu romu daha once kontrol arkadasimizda önermis sana. incele kararini ver gerisi sana kalmış.
Deddigin gibi rom guzel belki bu akşama. Romu atarim boyutu ne kadar ise o kadar iyi :/ sorun olmaz insAllah ..
Bakalim ..

serdar431

serdar431

Üye
Deddigin gibi rom guzel belki bu akşama. Romu atarim boyutu ne kadar ise o kadar iyi :/ sorun olmaz insAllah ..
Bakalim ..
olmaz olmaz guzel rom. sisyem yedegini alirsin komple begenmezsen geri donersin

McBoltt60

McBoltt60

Üye
olmaz olmaz guzel rom. sisyem yedegini alirsin komple begenmezsen geri donersin
aynen oyle de stock rom kullanıyorum iistee sıkıntı daha da buyuk donması PİLİ CIKARMAK zorun da bırakıyor insanı :gun1::vur

McBoltt60

McBoltt60

Üye
pil çıkartacak bir durum olmaz efextremede
tmm..
inanarak Denemek üzere bu romu kurucam ..da en güncel sürüm 5.0 güncellemesi var
5.0 yukledikten sonra 5.1 güncellemesini flashlicak mıyız ? aynı rom yükler gibi ...

serdar431

serdar431

Üye
tmm..
inanarak Denemek üzere bu romu kurucam ..da en güncel sürüm 5.0 güncellemesi var
5.0 yukledikten sonra 5.1 güncellemesini flashlicak mıyız ? aynı rom yükler gibi ...
evet aynen

McBoltt60

McBoltt60

Üye
sayfa baktım romu kurmaya gözüm almıyor :D
nedeni onca hatası var duzelt flashla ohooo :D yapsam yaparım da HİÇ HATA CIKMAS sa ODA İYİ aslında simdi onun hataları cıkıcak mı belli de degil ya cıkarsa söyle YAPIN ...
baska tavsiye ettigiin rom var mı S5 temalı .??

serdar431

serdar431

Üye
sayfa baktım romu kurmaya gözüm almıyor :D
nedeni onca hatası var duzelt flashla ohooo :D yapsam yaparım da HİÇ HATA CIKMAS sa ODA İYİ aslında simdi onun hataları cıkıcak mı belli de degil ya cıkarsa söyle YAPIN ...
baska tavsiye ettigiin rom var mı S5 temalı .??
kardesim hatali olan v2 sonrasinda duzeltti zaten orada bilgilendirme yaptim v2.0 sorunlari ve cozumleri diye. yukle 5.1 i sifir hata keyfine bak yada 3.1 en stabil ve iyi olanlar 3.1 ve 5.1