Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
İlk geldiğinde kurarım sonra denim gelmesini beklerim denim gelince onu kurarım sonra tekrar w10 :)
Biraz uğraştırıyor ama:) bence sen de dayanamazsın
yok sözümden dönmem isterse sıfır hata ile diğer platformları alt üst edecek özelliklerle gelsin yinede beta kurmam.Beta kurarak bataryaların içine ettik zaten o yüzden kurmayacağım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve Rock Ve Roll

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Her türlü kurarım.. Hastasıyız dedeeeeee :D

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Aybin.Kilic
yasirtaha

yasirtaha

Üye
yok sözümden dönmem isterse sıfır hata ile diğer platformları alt üst edecek özelliklerle gelsin yinede beta kurmam.Beta kurarak bataryaların içine ettik zaten o yüzden kurmayacağım.
Benle mi yaşayacak ölürse ölsün L920yi Türkiye de ilk alanlardanım iki sene kullandım bir tuş kilidi butonu yüzünden salak telefoncu ekranı mahvetti L925 kullanıyorum iki sene de bunu kullanırım olur biter

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Geeel w10 gel :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende hiç beklemeden kuracaklar arasındayım. Zaten pc mi de w10 yaptım. Teli de yapıp güçlerini birleştireceğim. Aralarındaki bağı güçlendireceğim. :D

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve kamil5028347
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bende hiç beklemeden kuracaklar arasındayım. Zaten pc mi de w10 yaptım. Teli de yapıp güçlerini birleştireceğim. Aralarındaki bağı güçlendireceğim. :D
Aynen bende pc w10 terfi ettirdim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ben antika laptopumda xp kullanıyorum ve ısrarla kullanmaya da devam edeceğim.
Win98 driverleri olsa Windows 98 SE2 kurmazsan namerdim. :kop2: :kop2:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dakamon

dakamon

Üye
Ya arkadaşlar win10 un teknik sürümünü yüklemek için format atmamız mı lazım win 8 olsa normal güncelleme yapar gibi yapabiliyormuyuz?

ErenMSC

Üye
Şu anlık Win10 Technical az sorunlu (Ram çok fazla yiyor) Kasmalar mevcut. Yalnız görseller ve efektler iyi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
win 10 teknik önizlemeyi format atmadan kurmam mümkünmü

skynet

Üye
Yükselt diyerek kuruluyor diye biliyorum

dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu @Nextman Peki win 10 u yükledik teknik önizlemeyi. Sonra asıl nihai sürüm geldiğinde de yükleyecekmiyiz yoksa o zaman geldiğinde format atmak zorunda mı kalacağız

Rainesto

Rainesto

Üye
4 olsun 4 :eller:

dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece Arkadaşlar win 10 a yükseltsem bilgisayardaki verilerim gidermi? Ben gitmez diye düşünüyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
@papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece Arkadaşlar win 10 a yükseltsem bilgisayardaki verilerim gidermi? Ben gitmez diye düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla "yükseltme" şeklinde yüklerseniz dosyalarınız korunuyor.

braayn

braayn

Üye
:) valla siz betayı kurun geri bildirimler yollayın kararlı sürüm geldiğinde ben hazıra konarım sorun yok :) acelemde yok zaten tek sorunum denim oda klasörleme için bekliyorum yoka kamera şuanda da yetiyor performansı

osilost

osilost

Üye
Arkadaşlar benim bilgisayarda Windows 10 tüm güncellemeler yüklü ancak başlat menüsü şeffaf değil ve karolar sadece aşağı doğru sıralanıyor sizdede öyle mi??

• Beğen
Tepkiler: mordunya
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
:) valla siz betayı kurun geri bildirimler yollayın kararlı sürüm geldiğinde ben hazıra konarım sorun yok :) acelemde yok zaten tek sorunum denim oda klasörleme için bekliyorum yoka kamera şuanda da yetiyor performansı

Gelir 1520 ye geldi sende bak bugün yarın herkese gelir

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hiç acımayıp kuracağım

• Beğen
Tepkiler: skynet, kamil5028347 ve Aybin.Kilic

Üst Alt