habbuj
Üye
Önizleme sürümü olduğu için verebilirler sıkıntı değilDaha denimi vermediler tüm modellere , denimi vermeden windows 10'u vermeleri saçma olmaz mı ? .Yani sırayla![]()
Önizleme sürümü olduğu için verebilirler sıkıntı değilDaha denimi vermediler tüm modellere , denimi vermeden windows 10'u vermeleri saçma olmaz mı ? .Yani sırayla![]()
Çıktığı zamandan beri kullanıyorum, pek verimli çalışmıyor daha. Hızlı şekilde kaydırmalarda sapıtabiliyor. Fakat Outlook.com uygulamasından daha hızlı çalışıyor.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windowscentralde falan kullanıcılar 2.2 geleceğini tahmin ediyor. Yani kaldı şurada 3 günYine bir sessizlik hakimPreview ile canlanacak tekrar. 7 gün
![]()

02.02.15 0+2+0+2+1+5=10Windowscentralde falan kullanıcılar 2.2 geleceğini tahmin ediyor. Yani kaldı şurada 3 gün![]()

13 şubatta gelsin de yalnız geçirmeyelim 14 şubatı02.02.15 0+2+0+2+1+5=10![]()
14 Şubatta gelsin![]()

16 şubat / Saat 14:0028 şubat / Saat 21:00![]()

Zaten paylaşıldıPhone insider bugün güncelleme aldı Windows insider oldu tüm kullanıcılara açıldı yanlız her hangi bir güncelleme yok şu ana kadar
Bence olabilir değil oldu bileHiç kasmıyorum geldi geldi, gelmezse wp8.1+ gdr1 ile devam ederiz.
Hem wp10'dan önce Gdr2 var daha. Şubatta wp10 beklerken Gdr2 gelirse hiç şaşırmam. Malum MC sürprizler yapmaya bayılır.
(Bugünkü Windows insider ve Ekstralar+Bilgi uygulamalarına güncelleme gelmesi bir şeyler olacağının habercisi olabilir mi?)

Phone insider programının güncellenerek bütün kullanıcılara açılacağını biliyorduk , ekstralar+ bilgi zaten her önemli güncellemeden önce güncellenmiyorNasıl yani?
ama beni asıl heyecanlandıran Phone insider olduWindows insider ı indirdim buradan nasıl çalıştırıyoruz detaylı anlatabilirmisinizPhone insider bugün güncelleme aldı Windows insider oldu tüm kullanıcılara açıldı yanlız her hangi bir güncelleme yok şu ana kadar
Senin içinde ki ses hep doğru çıkıyorİcimden bir ses 16'sından önce preview yayınlanacak diyor ama hayırlısı bakalım.