Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Teşekkür ederim :) Peki bu Nokıa'nın verdiği kulaklıklarda bir fark görebilir miyiz? Bi tane philips kulaklığım vardı benim sağlam onu kaybettim. O yüzden bu Nokıa kulaklıklarıyla anlaşılır mı?Kutudan çıkanlar var ya
hangi model olduğunu bilmiyorum ama kaliteli olsa daha iyi anlarsın bide kulaklık frekansının geniş olmasıyla alakalı bir durum, philipsi geç direk sanırım senin bahsttiğin nokia da orta seviye bir kulakık o da verimli olmaz ama bir nebze olsun farkı hissedebilirsin belki, dediğim gibi orta sınıf bir sennheiserla bile çok verimli bir flac performansı alabilirsin. telefon kutularından çıkan kulaklılar hiç bir zaman iyi bir müzik dinleyicisini tatmin etmez ama N9 un kutusundan çıkan kulaklık fena değildi, yoksa bende apple earpods iphone5 kulaklığı da var ama 30 liralık senheiser mx271 ile bile bir tutmuyorum, hiçbir zaman telefon kutusundan çıkan kulaklığı kullanmadım kullanmam.

emz

emz

Üye
hangi model olduğunu bilmiyorum ama kaliteli olsa daha iyi anlarsın bide kulaklık frekansının geniş olmasıyla alakalı bir durum, philipsi geç direk sanırım senin bahsttiğin nokia da orta seviye bir kulakık o da verimli olmaz ama bir nebze olsun farkı hissedebilirsin belki, dediğim gibi orta sınıf bir sennheiserla bile çok verimli bir flac performansı alabilirsin. telefon kutularından çıkan kulaklılar hiç bir zaman iyi bir müzik dinleyicisini tatmin etmez ama N9 un kutusundan çıkan kulaklık fena değildi, yoksa bende apple earpods iphone5 kulaklığı da var ama 30 liralık senheiser mx271 ile bile bir tutmuyorum, hiçbir zaman telefon kutusundan çıkan kulaklığı kullanmadım kullanmam.

Valla bende sony mdrex50 var ben daha onun kadar kaliteli ses veren o fiyata kulaklık bulamadım. Çok yeterli bir ses kalitesi var ve hoparlör patlamama garantisi var. Özel bir mıknatıslı yapıya sahip olduğu için içerisinde patlamıyor. Deneyebilirsiniz belki beğenirsiniz. Ben çok memnunum :)

Serhan

Serhan

Üye
O değilde sistemin adı belli oldumu çok takip edemiyorum ?

zbahadir

Üye
Bakalım OTG ile ilgili bir gelişme olacak mı Windows 10 ile birlikte.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arkadaşlar telefonu hala haclıyebılıormuyuz yanı 8.0 a dönme varmı hala

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gelsin artık

skynet

Üye
Şubat sonuna doğru anca gelir :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Phone insider guncellenip Windows insider oldu. Microsoft hesabı ile oturum açma geldi fakat kullanıcılar için aktif değil

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Heyecanlandım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Şubat erkenden geldi :eller:

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr ve SamilGoktas
SLH.55

SLH.55

Üye
Daha denimi vermediler tüm modellere , denimi vermeden windows 10'u vermeleri saçma olmaz mı ? .Yani sırayla :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Bi uygulama bulunmuştu o da ayın 28inde guncellenmiş Windows insider beta diye

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
İnsider link atarmısınz

erndrdyk

erndrdyk