Galaxy S3 i9300 ★★★ I9300 4.4.4 ROM ★ OFFICIAL PORT DN4 from E-team ★Final Version 31 Aralık

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
clean kernel apk var mı? boofle 7.4 yüklemeden önce eskisini sileyim?

morki05

morki05

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda var olanı paylaşıyorum

Ultimate kernel clean

• Beğen
Tepkiler: mehmetvural33
stuxnet

stuxnet

Üye
Üstad göz sensörleri vs çalışıyor mu ve blekota note 4 ile arasında ki farkları söyler misin? Ona göre indirip hemen kurucam son olarak fm radyo var mi?

kartal2378

kartal2378

Üye
Üstad göz sensörleri vs çalışıyor mu ve blekota note 4 ile arasında ki farkları söyler misin? Ona göre indirip hemen kurucam son olarak fm radyo var mi?
fm radyo yok,sensorler calisiyor galiba,ben kullanmadim hic

• Beğen
Tepkiler: morki05
stuxnet

stuxnet

Üye
Görüntülü konuşma bi çalışsa fm radyo yüklense ve tüm sensörler çalışsa on numara olur.. Benim için sensör çok önemli gözle kaydirma sensörü deneyen var mi? Ayrica blekota note 4 rom ile arasındaki farklar neler incelemelerime göre bu daha iyi yorumlar almış. Boffle 7.4 kerneli tavsiye ediyosunuz demi?

kartal2378

kartal2378

Üye
Görüntülü konuşma bi çalışsa fm radyo yüklense ve tüm sensörler çalışsa on numara olur.. Benim için sensör çok önemli gözle kaydirma sensörü deneyen var mi? Ayrica blekota note 4 rom ile arasındaki farklar neler incelemelerime göre bu daha iyi yorumlar almış. Boffle 7.4 kerneli tavsiye ediyosunuz demi?
tavsiye ediyorum

stuxnet

stuxnet

Üye
Diğer sorularıma cevap verebilecek biri var mı romu kullanan ?

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
arkadaşlar romu kurdum çok memnunum. peki bu radyo olayını nasıl halledeceğiz? apksı falan yokmudur?

kartal2378

kartal2378

Üye
spirit radyo indirecesin yada playdan 20 tl ye satin alacaksin

• Beğen
Tepkiler: mehmetvural33 ve morki05
mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
PEKİ LİNK VAR MI NERDEN BULABİLİRİM SPİRİT RADİO?

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
BENDE ARADIM BULDUM Spirit1 Real FM Radio 4(2014_7_22a).apk diye indirdim kurdum ama ses alamıyorum acaba ayarlarında ne yapmam lazım? neden çalışmıyor

kartal2378

kartal2378

Üye
BENDE ARADIM BULDUM Spirit1 Real FM Radio 4(2014_7_22a).apk diye indirdim kurdum ama ses alamıyorum acaba ayarlarında ne yapmam lazım? neden çalışmıyor
spirit2 indireceksin,son surumlerinden birisi olursa daha iyi olur

• Beğen

slmmmmmmmm

Üye
merhaba romun türkçe dil desteği var mı acaba

slmmmmmmmm

Üye
Teşekkürler :)

kartal2378

kartal2378

Üye
bu spirit radyonun yeni surumleri daha iyi calisiyor,ben eski kutmustum stabil calismadi,daha yeni versiyon yukledim daha satabil oldu.anlamadigim 4.4.2 versiyonlarda samsungun orjinal fm radyosu var 4.4.4 lerde neden olmuyor,acaba portlanamiyormu

• Beğen

Üst Alt