Telefonda var olanı paylaşıyorumclean kernel apk var mı? boofle 7.4 yüklemeden önce eskisini sileyim?
clean kernel apk var mı? boofle 7.4 yüklemeden önce eskisini sileyim?
fm radyo yok,sensorler calisiyor galiba,ben kullanmadim hicÜstad göz sensörleri vs çalışıyor mu ve blekota note 4 ile arasında ki farkları söyler misin? Ona göre indirip hemen kurucam son olarak fm radyo var mi?
tavsiye ediyorumGörüntülü konuşma bi çalışsa fm radyo yüklense ve tüm sensörler çalışsa on numara olur.. Benim için sensör çok önemli gözle kaydirma sensörü deneyen var mi? Ayrica blekota note 4 rom ile arasındaki farklar neler incelemelerime göre bu daha iyi yorumlar almış. Boffle 7.4 kerneli tavsiye ediyosunuz demi?
her rom her telefonda ayni etkiyi gosteremeyebiliyor,o yuzden en saglami romu kurup denemendirDiğer sorularıma cevap verebilecek biri var mı romu kullanan ?
ben google dan arattim ve buldum,burdan dosya paylasamiyorum kabul etmiyor dostum,tapatalk dan giriyorumPEKİ LİNK VAR MI NERDEN BULABİLİRİM SPİRİT RADİO?
spirit2 indireceksin,son surumlerinden birisi olursa daha iyi olurBENDE ARADIM BULDUM Spirit1 Real FM Radio 4(2014_7_22a).apk diye indirdim kurdum ama ses alamıyorum acaba ayarlarında ne yapmam lazım? neden çalışmıyor
olmazmiiiiii [emoji6]merhaba romun türkçe dil desteği var mı acaba
Var tabimerhaba romun türkçe dil desteği var mı acaba