papakudioflu
Emekli Yönetici
Windows Phone 10
@bulutsuzgece @Sensation
@bulutsuzgece @Sensation
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
@bulutsuzgece @Sensation Windows Phone 10@bulutsuzgece @Sensation
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aslında o imza düzenlenebilir. O yüzden pek itimat etmesemde normalde "Send form My Windows Phone" yazması lazım.İsim aynı o zaman. Öyle anlaşılıyor.![]()
Aslında o imza düzenlenebilir. O yüzden pek itimat etmesemde normalde "Send form My Windows Phone" yazması lazım.

benle dalga geçiyor sanırım
o anlamda demedim zaten çok geç veriyorlar oSonuçta denim güncelleme başlamış onu söylemiş yani dalga göremedim ben
o anlamda demedim zaten çok geç veriyorlar o
Biraz demeyelim de bayağı bir geç kaldı diyelim biz..O doğru biraz geç kaldılar açıkcası
FLAC nedir üstadım??FLAC desteği telefonlara da gelecek, fakat birkaç ay sonra.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
flac formatlı ses dosyalarını N9 da dinliyordum eğer windows phone a gelirse çok iyi olur, pc de bile çoğu müziklerim flac tır.FLAC desteği telefonlara da gelecek, fakat birkaç ay sonra.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Flac stüdyo kalitesinde kayıpsız bir ses dosyası formatıdır, mp3 gibi fazla sıkıştırılmadığı için kayıp yoktur, kaliteli bir kulaklık ve kaliteli bir oynatıcı ile mp3 ile arasındaki dağlar kadar farkı anlayabilirsin.FLAC nedir üstadım??
Telefonun şarjını müzik dinlemekle bitiren biri olarak bu habere sevindim ama daha önceden flac uzantılı şarkı dinlediğimden emin değilim örnek verebilir misiniz?flac formatlı ses dosyalarını N9 da dinliyordum eğer windows phone a gelirse çok iyi olur, pc de bile çoğu müziklerim flac tır.
Flac stüdyo kalitesinde kayıpsız bir ses dosyası formatıdır, mp3 gibi fazla sıkıştırılmadığı için kayıp yoktur, kaliteli bir kulaklık ve kaliteli bir oynatıcı ile mp3 ile arasındaki dağlar kadar farkı anlayabilirsin.
örnek derkenTelefonun şarjını müzik dinlemekle bitiren biri olarak bu habere sevindim ama daha önceden flac uzantılı şarkı dinlediğimden emin değilim örnek verebilir misiniz?
her şarkının bir flac versiyonu da olabilir onun için internette arama yapman lazım, bir şarkıyı aratırken mp3 yerine flac kelimesini kullanıp aratıp bulabilirsin ama türkçe müzikte çok fazla bulamazsın flac versiyonlu parçaları, onun dışında yabancı siteler var sırf flac müzik barındıran ordan indirebilirsin, mesela şu siteden bişeyler indirip deneyebilirsin;
Teşekkür ederimörnek derkenher şarkının bir flac versiyonu da olabilir onun için internette arama yapman lazım, bir şarkıyı aratırken mp3 yerine flac kelimesini kullanıp aratıp bulabilirsin ama türkçe müzikte çok fazla bulamazsın flac versiyonlu parçaları, onun dışında yabancı siteler var sırf flac müzik barındıran ordan indirebilirsin, mesela şu siteden bişeyler indirip deneyebilirsin;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirdiğin müzikleri de yine bir flac oynatıcı ile dinlemen gerek, vlc player da oynatabiliyor flacları ordan dinleyebilrsin. kaliteli bir de kulaklık olsa tadından yenmez (şöyle temiz bir sennheiser hd407 işini görür) çok masraflı bir şey bu flaclar ama değer
yada mp3-flac arasındaki fark için -pek tavsiye etmesem de- youtube ta da bazı karşılaştırma videoları var, zira farkı gerçekten anlamak için direk flac'ın yada mp3 ün kendi kök dosyasını dinlemen gerek videodan pek belli olmaz.
Peki bu Nokıa'nın verdiği kulaklıklarda bir fark görebilir miyiz? Bi tane philips kulaklığım vardı benim sağlam onu kaybettim. O yüzden bu Nokıa kulaklıklarıyla anlaşılır mı?Kutudan çıkanlar var ya