Püf Noktası s3 neo ilginç sorun

Sponsorlu Bağlantılar

killer53

killer53

Üye
Normal S3 zaten harika bi cihaz,mecbur olmasam satmazdım.Gerek rom desteği olsun zaten boeflla kernel di galiba harikaydı.
Iste bizdeki cihaz da iyide yapan yok adam rom yapar bakariz biz kernel lazim kalp nakli lazim bu cihazaa :D
Peki kernel gelir mi?
Ve sizce zamanla destek artar mi? Orn şu an s3 te olan cm12 bizimkinden kötü durumda değil mi?
Cm12 rahat calisiyor ama cihazin kerneli sknti oldugu icin boyle durumlar soz konusu oluyor kernel yapilirsa iyidir

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve B.A.R.O.N

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Zaman lazım yani?

turancen

turancen

Üye
Bence s3 neo, normal s3 e göre donanıma olarak çok ilerde ama yazılımsal sorunlar yüzünden s3 e göre iyi değil, belki ilerde düzeltilebilir ama samsungun politikası biraz geç çalıştığı için, bekletiyor maalesef.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
killer53

killer53

Üye
Bence s3 neo, normal s3 e göre donanıma olarak çok ilerde ama yazılımsal sorunlar yüzünden s3 e göre iyi değil, belki ilerde düzeltilebilir ama samsungun politikası biraz geç çalıştığı için, bekletiyor maalesef.

Aynen oyle birde gelistirici olmayinca ortada kaliyor

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yanlışın var tam tersine kırpılmış hali neo bak sana donanımları karşılaştırayım.

S3-Cortex A9 1,4Ghz 4 çekirdek
Neo-Cortex A7 1,4Ghz 4 çekirdek
S3-Mali400Mp 533Mhz çift çekirdek
Neo-Adreno305 450Mhz tek çekirdek
S3-1Gb Ram
Neo-1,5Gb Ram
S3-Ön kamerası 1280x720 Selfi programları için söylüyorum
Neo-640x480

İki telefonunda stock romlarından yola çıkarak Neo daha hızlı deriz kullanımda donanım kötü olmasına rağmen,çünkü s3 stock romda ciddi bir şekilde performansdan düşüyor.Zaten s3 ü stockla kullanmak sabır ister benim kullandığım s3 te uyku sorunu vardı uyuyunca uyandırmak için bir defa değil de 3-4 defa bakıyordum güç tuşuna sonrasına kernel ve rom işleriyle haşır meşir oldum.
Yani diyeceğim o ki tıpkı bundan 2 sene önce aldığım Galaxy Ace gibi s5830 diye alıyorum s5830i çıkıyor Buda benim için süpriz oldu.
Yanlız şunu altını çize çize söylerim samsung aynı telefonu tekrar piyasaya sürerse model numarasına bi bakın sonunda İ varsa almayın.

• Beğen
Tepkiler: killer53
killer53

killer53

Üye
Yanlışın var tam tersine kırpılmış hali neo bak sana donanımları karşılaştırayım.

S3-Cortex A9 1,4Ghz 4 çekirdek
Neo-Cortex A7 1,4Ghz 4 çekirdek
S3-Mali400Mp 533Mhz çift çekirdek
Neo-Adreno305 450Mhz tek çekirdek
S3-1Gb Ram
Neo-1,5Gb Ram
S3-Ön kamerası 1280x720 Selfi programları için söylüyorum
Neo-640x480

İki telefonunda stock romlarından yola çıkarak Neo daha hızlı deriz kullanımda donanım kötü olmasına rağmen,çünkü s3 stock romda ciddi bir şekilde performansdan düşüyor.Zaten s3 ü stockla kullanmak sabır ister benim kullandığım s3 te uyku sorunu vardı uyuyunca uyandırmak için bir defa değil de 3-4 defa bakıyordum güç tuşuna sonrasına kernel ve rom işleriyle haşır meşir oldum.
Yani diyeceğim o ki tıpkı bundan 2 sene önce aldığım Galaxy Ace gibi s5830 diye alıyorum s5830i çıkıyor Buda benim için süpriz oldu.
Yanlız şunu altını çize çize söylerim samsung aynı telefonu tekrar piyasaya sürerse model numarasına bi bakın sonunda İ varsa almayın.

S3 neo ya olummmm :D

turancen

turancen

Üye
o zaman vazcaydım s2 ye devam. s2 gta sa v1.7 full grafikte banamısın demiyor

• Beğen
killer53

killer53

Üye
Hacı kurtulucam inşallah darısı başına. :ehe
G2 alicam 2 gun sonra 2.el insallah sonra gonder servise yenilesinler ahahahah :D
Ben birde asphalt 8 i s3 neo da zorlayarak 1080 p de oynadim nasil diye sormayin :D ayarlari dusurdum fps 15 20 arasi idarelik oynadim :D

turancen

turancen

Üye
G2 alicam 2 gun sonra 2.el insallah sonra gonder servise yenilesinler ahahahah :D
Ben birde asphalt 8 i s3 neo da zorlayarak 1080 p de oynadim nasil diye sormayin :D ayarlari dusurdum fps 15 20 arasi idarelik oynadim :D
asphalt 8 güncellemeyle batırdılar full grafikte önceden rahat oynatıyordu şimdi düşükte bile kasıyor ve grafik ayarları kapalı bunu nasıl ayarlayacağım bilmiyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
VAllah benim s3 neo da full grafikte sorun yok :D

killer53

killer53

Üye
s3 neo da en yuksekte fps dusuyor gerekli ayarlari yaptiktan sonra 30 fps sabit oynuyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
killer53

killer53

Üye
Yoo 60 fps gordugumde oluyor z3 te 60 fps vermez cozunurluk

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
s3 neo yerine normal s3 almaliydiniz. kendisi rom canavarıdir.

s3 neo ölü doğdu.

s3 devolari note 2 den 4.4.2 yi s3 i9305den 4.4.4 u port etti :) rom olarak şükür destek sağlam :)

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Olmuşla ölmüş'e birşey denmez. Alan arkadaşların heveslerini kırmaya gerek yok. Tavsiyede olsa adam almış artık.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve killer53
killer53

killer53

Üye
Hayirlisi cuma gunu level up yapip cihazi saticagim ama bunu sattiktan sonra kernel cikarsa vay halime

S3 neo opengl 3.0 asphalt 8 fps oranin medium ayarlar tabi oyun icerisinde ara ara 20 25 e dusuyor oda sorun olmuyor :)

Ve mutlu son icin som 3 resime bakiniz :)

Son düzenleme:
  • Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Beyler sanki pişmanım keşke s4mini alaydim

Takipçi Satın Al

Üst Alt