haklisin dostumda dedigim gibi su rom cikmis diyoruz 1 dk gecmeden nasıl diye soruluyor ben o yuzden dedim. ve bir rom hakkinda kesin olarak birsey soylemek icin en az 3-4 gun kullanmak gerekirinceleme istediğim için soruyorum.
önceki sayfalara bakılırsa kendim denediğim romların kıyasını yaptım.
o sebeple kullanan kişi v10'a göre kıyas yaparsa, şurası böyle burası böyle diye yükleme yapacak kişi de en azından ne eksik ne düzgün bilir, öyle yükleme yapar.
tabiki öyle.haklisin dostumda dedigim gibi su rom cikmis diyoruz 1 dk gecmeden nasıl diye soruluyor ben o yuzden dedim. ve bir rom hakkinda kesin olarak birsey soylemek icin en az 3-4 gun kullanmak gerekir
2 günlük kullanimimda bana gore v10 dan güzel sarj acisindan hosuma gitti ve v10 da bir oyuna girip ciktiktan sonra telefon kasiliyor ram 700 lere cikiyordu bunda onu yaşamadım. BENCE v10 a gore 11 daha iyihaklisin dostumda dedigim gibi su rom cikmis diyoruz 1 dk gecmeden nasıl diye soruluyor ben o yuzden dedim. ve bir rom hakkinda kesin olarak birsey soylemek icin en az 3-4 gun kullanmak gerekir
recoveryden tam yedek al dene begenmezsen yedekten geri yuklersin yedegini ben oyle yapıyorumtabiki öyle.
hele bide kernel değişikliği olduysa mecbur o süre beklenecek.
benim sıkıntım kurulu düzeni bozmak istememek.
normal,sistem kendini optimize ediyor,sonralari artik olmazarkadaalar bi sorum olacak . ben kernel yukledikten sonra telefon acilirken 270 kusur tane uygulama optimize ediliyor diyor bu normalmidir yoksa ben nerde yanlis yapiyorum?
peki aziz kardeşim zram yine 800 demi olacak pekiSwappiness üzerine yaz 80...
Android low memory killer
Sırasıyla...
48
60
72
202
215
229
Kardes v11 de extra bir yenilik var mi incall acik kaliyor mu eklenen bir gorsellik vs. Var mi?arkadaşlar bende dün yükledim müzik çalar takılmaları mevcut birde wifi açılmama sorunu var yine qs romuna dönücem öyle görünüyor
peki aziz kardeşim zram yine 800 demi olacak peki
Kardeş incalla bir baksan bide boeffla 6.3 kernell mi kurulu sende ayrica tavsiye ediyormusun bu romu.ne wifi acilmamasi senin gönlün qs romda kalmış bu roma bahaneler uydurup duruyorsun.
wifi sorunu kesinlikle yok.(kendim wifiden bağlanıyorum arkadaş şuan itibariyle olacak iş değil)
ekstra yenilenen görsellik olamaz rom zaten fu ll s5 tw.
incallui denemedim ama çokta tın değil bana.
aynen bencede blekota bu sefer basarmis gibi benim hosuma.gitti ram sismesi kasma yok. v10 da oyuna girip cikinca ram 700 lere geliyor kasmaya basliyordu bunda o sorun yok bu sefer olmuş bencedene wifi acilmamasi senin gönlün qs romda kalmış bu roma bahaneler uydurup duruyorsun.
wifi sorunu kesinlikle yok.(kendim wifiden bağlanıyorum arkadaş şuan itibariyle olacak iş değil)
ekstra yenilenen görsellik olamaz rom zaten fu ll s5 tw.
incallui denemedim ama çokta tın değil bana.