Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
inceleme istediğim için soruyorum.
önceki sayfalara bakılırsa kendim denediğim romların kıyasını yaptım.
o sebeple kullanan kişi v10'a göre kıyas yaparsa, şurası böyle burası böyle diye yükleme yapacak kişi de en azından ne eksik ne düzgün bilir, öyle yükleme yapar.

serdar431

serdar431

Üye
inceleme istediğim için soruyorum.
önceki sayfalara bakılırsa kendim denediğim romların kıyasını yaptım.
o sebeple kullanan kişi v10'a göre kıyas yaparsa, şurası böyle burası böyle diye yükleme yapacak kişi de en azından ne eksik ne düzgün bilir, öyle yükleme yapar.
haklisin dostumda dedigim gibi su rom cikmis diyoruz 1 dk gecmeden nasıl diye soruluyor ben o yuzden dedim. ve bir rom hakkinda kesin olarak birsey soylemek icin en az 3-4 gun kullanmak gerekir

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve nediyelimyani
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
uzun vadede ram kullanimi iyiyse yüklenir 2 saat sonra ram 680lerde olursa bu romda çöp

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
haklisin dostumda dedigim gibi su rom cikmis diyoruz 1 dk gecmeden nasıl diye soruluyor ben o yuzden dedim. ve bir rom hakkinda kesin olarak birsey soylemek icin en az 3-4 gun kullanmak gerekir
tabiki öyle.
hele bide kernel değişikliği olduysa mecbur o süre beklenecek.
benim sıkıntım kurulu düzeni bozmak istememek.

serdar431

serdar431

Üye
2 günlük kullanimimda bana gore v10 dan güzel sarj acisindan hosuma gitti ve v10 da bir oyuna girip ciktiktan sonra telefon kasiliyor ram 700 lere cikiyordu bunda onu yaşamadım. BENCE v10 a gore 11 daha iyi

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
serdar431

serdar431

Üye
tabiki öyle.
hele bide kernel değişikliği olduysa mecbur o süre beklenecek.
benim sıkıntım kurulu düzeni bozmak istememek.
recoveryden tam yedek al dene begenmezsen yedekten geri yuklersin yedegini ben oyle yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
müzik çalar temasinin beyaz olmasi kötü onu s5 sensationunkiyle değişmek lazım

parkan

Üye
arkadaalar bi sorum olacak . ben kernel yukledikten sonra telefon acilirken 270 kusur tane uygulama optimize ediliyor diyor bu normalmidir yoksa ben nerde yanlis yapiyorum?

kartal2378

kartal2378

Üye
arkadaalar bi sorum olacak . ben kernel yukledikten sonra telefon acilirken 270 kusur tane uygulama optimize ediliyor diyor bu normalmidir yoksa ben nerde yanlis yapiyorum?
normal,sistem kendini optimize ediyor,sonralari artik olmaz

• Beğen
Tepkiler: parkan

parkan

Üye
tesekkurler 270 uygulama optimize etmesi normal yani bende korktum bu kadar uygulamami var bende telefon kaldirmaz diye. :)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
onun icinde sistem uygulamalarida var onlarla birlikte 270

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar bende dün yükledim müzik çalar takılmaları mevcut birde wifi açılmama sorunu var yine qs romuna dönücem öyle görünüyor
Swappiness üzerine yaz 80...
Android low memory killer
Sırasıyla...

48
60
72
202
215
229
peki aziz kardeşim zram yine 800 demi olacak peki

uzman47

uzman47

Üye
arkadaşlar bende dün yükledim müzik çalar takılmaları mevcut birde wifi açılmama sorunu var yine qs romuna dönücem öyle görünüyor

peki aziz kardeşim zram yine 800 demi olacak peki
Kardes v11 de extra bir yenilik var mi incall acik kaliyor mu eklenen bir gorsellik vs. Var mi?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
evet sonunda yükledim.

hayret ettim açıkçası o kadar yüklendim şişme falan yapmadı.

blekota bu sefer bu işi becerdi galiba.

s5 sensation romu yapan arkadaş nasıl yapiyor ben anlamadım böyle şişme olamaz acil durum oldu arayamadim rehbere girmedi.pc olsa kendim decompile yapıp editlicemde bozuk (pek te lazım olmuyor)

• Beğen
Tepkiler: uzman47
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ne wifi acilmamasi senin gönlün qs romda kalmış bu roma bahaneler uydurup duruyorsun.

wifi sorunu kesinlikle yok.(kendim wifiden bağlanıyorum arkadaş şuan itibariyle olacak iş değil)
ekstra yenilenen görsellik olamaz rom zaten full s5 tw.
incallui denemedim ama çokta tın değil bana.

• Beğen
Tepkiler: Aziz04, uzman47 ve serdar431
uzman47

uzman47

Üye
ne wifi acilmamasi senin gönlün qs romda kalmış bu roma bahaneler uydurup duruyorsun.

wifi sorunu kesinlikle yok.(kendim wifiden bağlanıyorum arkadaş şuan itibariyle olacak iş değil)
ekstra yenilenen görsellik olamaz rom zaten fu ll s5 tw.
Kardeş incalla bir baksan bide boeffla 6.3 kernell mi kurulu sende ayrica tavsiye ediyormusun bu romu.

serdar431

serdar431

Üye

ekstra yenilenen görsellik olamaz rom zaten fu ll s5 tw.
aynen bencede blekota bu sefer basarmis gibi benim hosuma.gitti ram sismesi kasma yok. v10 da oyuna girip cikinca ram 700 lere geliyor kasmaya basliyordu bunda o sorun yok bu sefer olmuş bencede

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
boeffla 6.3 kurun kendi kerneli fail kapali sarj etmiyor allshare hatası var falan

ayar yapıp yapmamak sizin elinizde ama ben yapmadım

• Beğen
Tepkiler: uzman47

ciwano0114

Üye
Birşey soracağım.
Niçin blekota rom bu kadar ilgi görüyor. Liquidsmooth gibi sıkıntısız rom varken :)
Hız ve özellikten ziyade görselliği önemsediğiniz için mi?
Merak ettim

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kardeşim millet 1 buçuk milyarlik telefondaki arayüze bunda görünce ister istemez ilgi gösterir :)

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

Üst Alt