Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
serdar431

serdar431

Üye
serdar aziz hocanın ayarları nedir?
boeffla kernel ayarlarini paylasmisti. hatta konusu bile var aziz04 un imzasina bakarsaniz gorursunuz oradaki ayarlari yapinca cok guzel oluyor. ve bu blekota sarj konusunda gerçekten 1 numara

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
ben de cok rom değiştirdim. rehberden atma olmasa gördüğüm en iyi rom bu . dur bakalım once bı yukleyım v11 i sonra ayarlara da bakarım. eğer sana zahmet olmazsa direk link versen?
tamam tamam dediğiniz ayarları buldum aziz hocama da buradan teşekkürler
arkadaşlar ota updater bölümünden indirdi. şimdi yine recoveryden mı kuracagım?

Aziz04

Aziz04

Üye
Blekota NL1 Romun içine etmiş resmen...
Şarj bitik beklemede bile bir saatte %4 şarj gidiyor
Gerisini siz hesaplayın artık..!

memoli79

memoli79

Üye
Ota Updaterden indirince ne yapılacak arkadaşlar.

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
memoli recoveryden kurdum ben herzamanki gibi. şimdi de titanıum backupdan gerı yukluyorum telefonumu
aziz v10 a geri mi dönelim? daha yüklemeyi tamamlamadım ? boşa zaman harcamayayım

• Beğen
Tepkiler: memoli79
Aziz04

Aziz04

Üye
memoli recoveryden kurdum ben herzamanki gibi. şimdi de titanıum backupdan gerı yukluyorum telefonumu
aziz v10 a geri mi dönelim? daha yüklemeyi tamamlamadım ? boşa zaman harcamayayım
Ben söylenilmesi gerekeni söyledim...
Gerisi sizelere kalmış

serdar431

serdar431

Üye
hocam bende aksine qs nin sarjindan daha iyi gitti 8 saat beklemede wifi acik %2 gitti

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
saat zaten gec oldu sabaha kadar dursun bakalım aynı sıkıntıyı yaşarsam sabah ugrasırım artık
serdar gs nin şarjı nedir? ayrıca kerneli naptın ayarları aziz beyin dediği gibi de yaptın mı?

serdar431

serdar431

Üye
saat zaten gec oldu sabaha kadar dursun bakalım aynı sıkıntıyı yaşarsam sabah ugrasırım artık
serdar gs nin şarjı nedir? ayrıca kerneli naptın ayarları aziz beyin dediği gibi de yaptın mı?
boeffla 6.3 ile aziz hocanin ayarlari ile kullanıyorum. kullan kullan sarj bitmiyor Maşallah [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: Aziz04 ve mehmetvural33
Aziz04

Aziz04

Üye
boeffla 6.3 ile aziz hocanin ayarlari ile kullanıyorum. kullan kullan sarj bitmiyor Maşallah [emoji1]
Ben Boeffla ayarlarını yapmadım, aslında o ayarların şarjdan çok stabiliteye katkısı var!
Bu arada yeni Boeffla ayarları keşfettim, Benim üzerinde çalıştığım s5 lite v2 romda test ettim sonuç mükemmel
Bu ayarlar aynı zamanda 4.4.4 içinde geçerli

serdar431

serdar431

Üye
Ben Boeffla ayarlarını yapmadım, aslında o ayarların şarjdan çok stabiliteye katkısı var!
Bu arada yeni Boeffla ayarları keşfettim, Benim üzerinde çalıştığım s5 lite v2 romda test ettim sonuç mükemmel
o ayarlari paylasirmisin

uzman47

uzman47

Üye
Aziz04 hocam konuyla alakasi yok ama tapatalktan goruntu atmak istedigimde yeterli yetkiniz yok uyarisi veriyor ne yapmam gerekiyor

Aziz04

Aziz04

Üye
Swappiness üzerine yaz 80...
Android low memory killer
Sırasıyla...

48
60
72
202
215
229

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani, uzman47, ferhat1905123 ve 2 diğerleri
mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
biraz önce kurulumu yapmadan hiçbir wipe yapmadım sanırım bug oluyor. s healt durduruldu vs dıye durduruldu uyarıları veriyor tekrardan yüklicem :(

funny_halil

Üye

1. Hocam senin s5 lite v2 nl verdiyonunu mu kullandın ?
2. Hocam aroma olsa bile google programları Samsung falan olmasın da 600-700 mb düşsün kurulum dosyası
Sarj olayında devrim olur inşallah

Son düzenleme:
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
aziz kardeşim yakında geliyor o zamn rom :)

mehmetvural33

mehmetvural33

Üye
yükledim ilk sıkıntı wifiden bağlanamadım. dns sorunu verdi. dns ayarlarını static yaptım düzelttim. ama önce böyle bişey yapmamıştı hiçbir romda. acaba neden?

Üst Alt