steamden gta 4 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

kubilaylayllom

kubilaylayllom

Üye
    Konu Sahibi
steamden gta 4 aldım
arkadaşlar steamden gta 4 almıştım oyunu kurdum sonra karakterler çıkan bölümde oyun takılıyor sürekli karekterler geliyo oyun açılmıyor yardım eder misiniz ???

Emrgncy

Emrgncy

Üye
steam den oyunun güncellemesinin olup olmadığını kontrol et, yoksa kaldırıp tekrar yükle diyeceğim ama bu seferde oyunu tekrar indirmen gerekecek, bu da ölüm doğrusu :ehe

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Bendede aynısı olmuştu rip indirmiştim sildim razor1911 yükledim açıldı

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
iyi de adam steamden orijinal indirmiş, sen rip olmadı razor oldu diyorsun :) adam para saymış oyuna şimdi gidip korsan neden denesin :D

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
szqn55

szqn55

Üye
kibilay bişe diyeceğim ama yanlış anlama senn hesapla bizde indirebilirmiyiz paramız yok fakiriz de :D: ?:anlas:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende aldım pişman oldum hala oynamadım ürün anahtarını kabul etmiyor. Sizde böyle bir problem oldu mu online girebiliyor musunuz.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bende aldım pişman oldum hala oynamadım ürün anahtarını kabul etmiyor. Sizde böyle bir problem oldu mu online girebiliyor musunuz.
multiplayer a tıkla, create new profil seçeneğini seç, yönlendirdiği sayfadan hotmail hesabınla oturum aç, sanırım orda sana multi nicki oluşturuyordu :hmmm
sonra oyuna tekrar dönüp aynı hesabınla giriş yap olması lazım..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
multiplayer a tıkla, create new profil seçeneğini seç, yönlendirdiği sayfadan hotmail hesabınla oturum aç, sanırım orda sana multi nicki oluşturuyordu :hmmm
sonra oyuna tekrar dönüp aynı hesabınla giriş yap olması lazım..
Olmuyor işte sıkıntı orda oturum açıyorum profili kaç kere oluşturdum olmuyor windows game centeri bile kurdum yok ürün anahtarı istiyor sonra key yanlış diyor. 10 kere denedim en az

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Olmuyor işte sıkıntı orda oturum açıyorum profili kaç kere oluşturdum olmuyor windows game centeri bile kurdum yok ürün anahtarı istiyor sonra key yanlış diyor. 10 kere denedim en az
Steam ile irtibata geçeceksin o zaman.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Steam ile irtibata geçeceksin o zaman.
sıkıntı o zaten onuda yapamıyorum desteğe giriyorum doğrulama kodlarını kabul etmiyor değiştire değiştire ayrı günlerde deniyorum yok kabul etmiyor soğudum oyundan gta 5'i alacaktım sırf bu yüzden almayacam

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
sıkıntı o zaten onuda yapamıyorum desteğe giriyorum doğrulama kodlarını kabul etmiyor değiştire değiştire ayrı günlerde deniyorum yok kabul etmiyor soğudum oyundan gta 5'i alacaktım sırf bu yüzden almayacam
telefonları yok mu bunların

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sanırım yok

turancen

turancen

Üye
Bende steam de 19 tlye bütün gta serilerini aldım ve hiçbir sorun olmadan oynuyorum, gta 4 oyununu açtıktan sonra kod ister oraya dikkatli girerseniz kabul edecektir zaten, 4 yıldır steam kullanıyorum 61 tane oyunum var. Steam hakkında soru sormak isterseniz cevaplarım :)

steam hesabım

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende steam de 19 tlye bütün gta serilerini aldım ve hiçbir sorun olmadan oynuyorum, gta 4 oyununu açtıktan sonra kod ister oraya dikkatli girerseniz kabul edecektir zaten, 4 yıldır steam kullanıyorum 61 tane oyunum var. Steam hakkında soru sormak isterseniz cevaplarım :)

steam hesabım
İlgin için teşekkürler. Bende bahsettiğini yaptım defalarca denedim ama olmuyor nedense :)

turancen

turancen

Üye
İlgin için teşekkürler. Bende bahsettiğini yaptım defalarca denedim ama olmuyor nedense :)
rockstar games social club indirdinmi kardeş, bu uygulamayada üye olman gerek, aksi halde online oynayamazsın, gta yı steam yüklemek ayrı bir dert zaten.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
rockstar games social club indirdinmi kardeş, bu uygulamayada üye olman gerek, aksi halde online oynayamazsın, gta yı steam yüklemek ayrı bir dert zaten.
onuda yaptım üyeliği de tanımladım

kubilaylayllom

kubilaylayllom

Üye
    Konu Sahibi
çözdüm sorunu commandline.txt gibi bi dosya eksikmiş onun yapınca düzeliyor bilginize

Takipçi Satın Al

Üst Alt