Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
çoklu ekran gösterilmedi ama klavyeyi adam söküp ekranda dolaştırdığına göre tahminimce çoklu ekranda wp 10 da gelecek gibi

Çoklu ekran gelirse 1320 ve 1520 kullanıcıları bayram eder. :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Peocawe

Peocawe

Üye
Detaylar önümüzdeki ay verilecek Preview'de ortaya çıkmaya başlar.
Etkinlikte çok fazla detaya girilmedi.

Çıkar çıkmaz kurmamızı tavsiye eder misin peki abi? Çok sabırsız biriyim ben bak. :eller: :bud:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ya tek platform olmayacak mı? w8.1de bile çoklu ekran var, sağa sola kenara tam ekran uygulamaları koyabiliyorsunuz -ki dünkü gösterinin bi bölümünde de bunu yapmıştı- e demek ki telefon sürümünde de olacak ne de olsa hepsi windows 10 ayrım yok :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Çıkar çıkmaz kurmamızı tavsiye eder misin peki abi? Çok sabırsız biriyim ben bak. :eller: :bud:

Windows 10'un preview'inin bile Windows Phone 8.1'den daha iyi olacağı ortada...
Hal böyleyken bekleyebilen olursa helal olsun ne diyeyim :)

• Beğen
Tepkiler: dücane, suyunsesi, BLasTeaR ve 2 diğerleri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Klavyenin ekranda dolaşmasına izin verilen apiler varsa Facebook Messenger baloncuğuda yolda gibi bence. Birde çift ekran surface hub ta gosterilmişti sanırım, büyük ihtimalle gelir 1520ye filanda

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Windows 10'un preview'inin bile Windows Phone 8.1'den daha iyi olacağı ortada...
Hal böyleyken bekleyebilen olursa helal olsun ne diyeyim :)

Denim faciası bitti Windows 10 faciası başladı. Bekle bekleyebilirsen şimdi. :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Araya ek sistem güncellemeleri ve birde bazı uygulamaların güncellemeleri girerse bizleri W10 Preview e kadar oyalar merak etmeyin. :)
Gelir gelmez yükleyeceklerden biri de benim. Mümkün değil duramam. :eller:

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve ogzhnoTr
Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama, birkaç fotoğraf da benden :)

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, Serhan, Murat Alper ve 1 kişi daha
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
lumia kameranın son hali windows 10 ile beraber ;)

ayarlara birde bu açıdan bakmak istermisiniz tabletlerde göründüğü gibi :ehe

cortana arama yaparken vede yeni görünümü windows 10 ile :)

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve hajkhanx33
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Windows 10 özellikle büyük ekranlarda daha iyi bir deneyim sunacak gibi, bi 1520 almanın vakti geldi mi ne?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 bence uzun bir süre da en iyiler arasında kalacak 1520 harika

pirenuri

pirenuri

Üye
1520 nin üst modeli ya da 930 un üst modeli gelse de alsam

capkino06

Üye
Abi lumia 520 den gmd 2 minjye gectim ama askerden sonra kesinlikle bi amiral gemi almak lazim sart oldu :)
Ama insallah facebook.uygulamasi felanda android gibi olur ve o bekliyor yazilarindan kurtulmus bi sistem olur wm10 :)
Fark eden oldumu bilmiyorum ama uygulama menüsünde kurulan uygulamalar var en sağ üst köşede all close butonu yer alıyor sanırım bütün kurulumları iptal etmek için kısayol :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Çoklu ekran gelirse 1320 ve 1520 kullanıcıları bayram eder. :ehe
Coklu ekrani note 2 de kullandim pek guzel birsey deil yani ama ms cook profesyonel kullanisli yaparsa bilemem artik
Klavyenin ekranda dolaşmasına izin verilen apiler varsa Facebook Messenger baloncuğuda yolda gibi bence. Birde çift ekran surface hub ta gosterilmişti sanırım, büyük ihtimalle gelir 1520ye filanda
Balon androitte tek var oda guncellene ile kalkabilir ipte bayadir yok jbli kullananlar bilir daha islewsel olan asaqi cekip klavyenin cikmasiyla direk mesj gonderebilme gelicek bi arkadas gorselini paylasmisti 12 . Sayfada

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

tgoksen1

Üye
beyler: ahahahahahahah çok guldum ya:biggrin:

Emre

Üye

Lumia'lar Yavaş Yavaş Microsoft Oluyor Nokia Gelirsek N1 Tablet Yüzünü Güldürüyor İşler Böyle Devam Ederse Androidli Nokialar 2016 Geliyor!

dgnert

Üye
Windows 7 ve 8 den ücretsiz olarak Windows 10 yükseltilmesi çok büyük devrim niteliğinde milyonlarca kullanıcı rahatlıkla Windows 10 sürümünü kullanacak. Tüm Windows 10 sürümlerine ortak uygulama yapıldığı için geliştiriciler artık Windows platformuna kayıtsız kalamaz

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Microsoft McLaren ne zaman tanıtılır @bulutsuzgece Windows 10 u bekliyorlardı sanırım.
Ben de alıcam bir tane :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Lumia'lar Yavaş Yavaş Microsoft Oluyor Nokia Gelirsek N1 Tablet Yüzünü Güldürüyor İşler Böyle Devam Ederse Androidli Nokialar 2016 Geliyor!
ismail yk 'ya şarkı sözü yazarlığı yaptın mı ? bir kısmı 'çekilin yoldan bir bela geliyor' a benzettimde. noktalama işaretlerini kullan biraz yahu haklıyken haksız duruma düşme bari

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, emz, suyunsesi ve 2 diğerleri

Üst Alt