Peocawe
Üye
çoklu ekran gösterilmedi ama klavyeyi adam söküp ekranda dolaştırdığına göre tahminimce çoklu ekranda wp 10 da gelecek gibi
Çoklu ekran gelirse 1320 ve 1520 kullanıcıları bayram eder.

çoklu ekran gösterilmedi ama klavyeyi adam söküp ekranda dolaştırdığına göre tahminimce çoklu ekranda wp 10 da gelecek gibi

çoklu ekran tanıtılmadı değil mi? yoksa ben mi kaçırdım?
Detaylar önümüzdeki ay verilecek Preview'de ortaya çıkmaya başlar.
Etkinlikte çok fazla detaya girilmedi.

Çıkar çıkmaz kurmamızı tavsiye eder misin peki abi? Çok sabırsız biriyim ben bak.![]()
![]()

Windows 10'un preview'inin bile Windows Phone 8.1'den daha iyi olacağı ortada...
Hal böyleyken bekleyebilen olursa helal olsun ne diyeyim![]()

Coklu ekrani note 2 de kullandim pek guzel birsey deil yani ama ms cook profesyonel kullanisli yaparsa bilemem artikÇoklu ekran gelirse 1320 ve 1520 kullanıcıları bayram eder.![]()
Balon androitte tek var oda guncellene ile kalkabilir ipte bayadir yok jbli kullananlar bilir daha islewsel olan asaqi cekip klavyenin cikmasiyla direk mesj gonderebilme gelicek bi arkadas gorselini paylasmisti 12 . SayfadaKlavyenin ekranda dolaşmasına izin verilen apiler varsa Facebook Messenger baloncuğuda yolda gibi bence. Birde çift ekran surface hub ta gosterilmişti sanırım, büyük ihtimalle gelir 1520ye filanda
ismail yk 'ya şarkı sözü yazarlığı yaptın mı ? bir kısmı 'çekilin yoldan bir bela geliyor' a benzettimde. noktalama işaretlerini kullan biraz yahu haklıyken haksız duruma düşme bari
Lumia'lar Yavaş Yavaş Microsoft Oluyor Nokia Gelirsek N1 Tablet Yüzünü Güldürüyor İşler Böyle Devam Ederse Androidli Nokialar 2016 Geliyor!