Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Seve seve olurum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

Emre

Üye
Windows Previewer uygulaması mağazada uğraşlar sonucu bulunmuş. Uygulamayı şuanda bizler indirememekteyiz, büyük olasılık ile bu uygulama betayı almamız için yardımcı olacak. Diğer uygulama Microsoft çalışanları için kalacak herhalde.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Developer: Neden Microsoft Değil?

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Developer: Neden Microsoft Değil?

Bu hesap Micrososft a ait bir önceki sayfada yapılan açıklamayı okursanız görebilirsiniz.

Neden kendini adını koymadığını da Microsoft a sorabilirsiniz.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Ben pek umutlu değilim ama hayırlısı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: pirenuri, emz, Rainesto ve 5 diğerleri
Rainesto

Rainesto

Üye
8.1 in aynı muhabbeti dönecek bunlar :
Preview gelmeden önce :
Yüklemem , beklerim , bari dolu gelse
Preview gelince :
oo Güzelmiş , şu olmamış , bu olmuş, şundan dolayı donuyor,kasıyor
Kararlı sürüm gelince :
Boş güncellemeymiş,620'ye ne zaman gelecek :(

• Beğen
Tepkiler: skynet, emz, Murat Alper ve 4 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Daniel abimizden

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve bulutsuzgece
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Millet kurup çatır çatır kullanıyor biz burda bekleyelim işmi bu beee nalet sana ms

parberk99

parberk99

Üye
Windows Previewer uygulaması mağazada uğraşlar sonucu bulunmuş. Uygulamayı şuanda bizler indirememekteyiz, büyük olasılık ile bu uygulama betayı almamız için yardımcı olacak. Diğer uygulama Microsoft çalışanları için kalacak herhalde.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tam tersi bu hep gizli kalacak olmalı

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bence 21 ocaktaki etkinlikte yeni işletim sistemiyle beraber bazı yeni uygulamaları Beta halde olmadan tanıtmalılar. 1520nin tanıtımında temple run2 ve instagram tanıtılmıştı. Şimdi de snapchat falan tanıtsalar fena olmaz

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Bence 21 ocaktaki etkinlikte yeni işletim sistemiyle beraber bazı yeni uygulamaları Beta halde olmadan tanıtmalılar. 1520nin tanıtımında temple run2 ve instagram tanıtılmıştı. Şimdi de snapchat falan tanıtsalar fena olmaz
boşver ustam bu kendini bütün dünyaya rezil ermek gibi olur. Herkes apaçık görür snapchat v.b. Uygulamanın orj sürümünün o güne kadar Windows Phone da olmadığını..

braayn

braayn

Üye
5 GÜN kaldı sızıntı hiç yok.Sızıntı vermeyecekler galiba :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
boşver ustam bu kendini bütün dünyaya rezil ermek gibi olur. Herkes apaçık görür snapchat v.b. Uygulamanın orj sürümünün o güne kadar Windows Phone da olmadığını..
Hocam beni şu an sistemde tutan tek şey bu yeni sistem. Gelişmiş bir çoklu uygulama desteği ve iyi uygulamalar olmazsa Windows 10un resmi dağıtım sürecinde çıkmış olacak olan Note 5 alacağım inşallah. Zaten reziliz olabildiği kadar. Bırak yeni tanıtsalar bir şey olmaz uygulamaları.

braayn

braayn

Üye
Ellerinde umarım sızdıracak bişiyler vardır,benim pek umudum ve güvenim kalmadı bu ms ye.

Lumia 1520 aldığım ilk gün kendi kendime şu sözü verdim bir kaç defada forumda da dile getirmiştim.Bu cihaza Microsoftun vereceği en son güncellemeye kadar kullanacağım ve ilk hali ile son halini kıyaslayacağım verdiğim parayı sonuna kadar hak edip etmediğini tartacağım.Baktım ki olumlu gelişmeler Wp 10 ile başlayıp devam etmiş ise Lumia ailesinden devam ederim.Aksi bir durumda Androide geçeceksemde Nokianın çıkaracağı android cihazlara yönelirim olur biter.Ms ile göbek bağım yok sonuçta ve 1520 cihazımlada mutluyum.( Gerçi şuanda ekran sorunu ile ilgili serviste )

21 ocakda gelecek olan wp 10 betayıda kurmayacağım bunuda burdan peşin peşin söyleyeyim.Çünkü kobay olarak cihazların bataryasını bitirdik deney tüpü gibi MS hizmet etmeyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Lumia 1520 aldığım ilk gün kendi kendime şu sözü verdim bir kaç defada forumda da dile getirmiştim.Bu cihaza Microsoftun vereceği en son güncellemeye kadar kullanacağım ve ilk hali ile son halini kıyaslayacağım verdiğim parayı sonuna kadar hak edip etmediğini tartacağım.Baktım ki olumlu gelişmeler Wp 10 ile başlayıp devam etmiş ise Lumia ailesinden devam ederim.Aksi bir durumda Androide geçeceksemde Nokianın çıkaracağı android cihazlara yönelirim olur biter.Ms ile göbek bağım yok sonuçta ve 1520 cihazımlada mutluyum.( Gerçi şuanda ekran sorunu ile ilgili serviste )

21 ocakda gelecek olan wp 10 betayıda kurmayacağım bunuda burdan peşin peşin söyleyeyim.Çünkü kobay olarak cihazların bataryasını bitirdik deney tüpü gibi MS hizmet etmeyeceğim.

android demişsin hangi markayı seçersin apple düşünürümsün

Üst Alt