Haber Apple'a Karşı Üçlü İttifak

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Apple'a Karşı Üçlü İttifak

Apple ile savaşta olan samsung'a artık lg ve htc den de destek geldi apple şuan yalnız

Teknoloji sektörünün en büyük isimleri her ne kadar normal şartlarda birbirleri ile kanlı bıçaklı olsa da, aynen bu örnekte olduğu gibi ortak bir düşman karşısında birleşebiliyorlar.Google'dan sonra HTC ve son dönemde iyi işler başaran LG, Güney Koreli Samsung'a destek olmak istiyor.

Apple'ın patent suçlamaları sebebiyle çok büyük maddi cezalara çarptırılan Samsung'u savunmak isteyen LG, HTC ve Google, mahkemelerde her türlü tanıklığı yapacaklarını, gerekli olduğu takdirde belge tedariği yapabileceklerini söylüyorlar. Kısacası birden fazla rakip, tek bir düşman için bir araya geliyor.

Geçtiğimiz Aralık ayında Samsung ve Apple tekrar karşı karşıya gelmiş, Samsung bir kez daha zor durumda kalmıştı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

MaxipmaN

Üye
artislik yapan epıldır herhal, samsungdan güçlü sonuçta

furkankaya559758

Üye
Bu plastiklerle metalin savaşı gibi oldu. Apple'ın karşısındakilerin ya arayüzü iyi değil ya da malzeme kaliteleri. Apple iki konuda da iyi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Plastik mi :zuhaha: ne kadar eskide kaldınız acaba? Adamlar metal tasarım'a geçti uyan! Apple'a karşı LG ve HTC nasıl destek verdi? Onuda bir açıklayabilirmisin?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu plastiklerle metalin savaşı gibi oldu. Apple'ın karşısındakilerin ya arayüzü iyi değil ya da malzeme kaliteleri. Apple iki konuda da iyi.
Evet arayüz de o kadar iyi ki 4 serisi cihazlar ve iPad 2 kasmaktan kendini alamıyor. Halbuki android olsa bu işi çözmek basittir. ;)

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Evet arayüz de o kadar iyi ki 4 serisi cihazlar ve iPad 2 kasmaktan kendini alamıyor. Halbuki android olsa bu işi çözmek basittir. ;)
iPhone 4: 512mb ram var.
512mb ramli android telefonda daha mesaj yazamıyosun kasmasından :D :ehe :rock:

• Beğen
Tepkiler: ByKatre ve avast
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 4: 512mb ram var.
512mb ramli android telefonda daha mesaj yazamıyosun kasmasından :D :ehe :rock:
iPhone 4 512. iPhone 4s? iPad 2? bu cihazları IOS 7 bitirdi. Android kullanmasını bilirsin 250 mb Rami bile adam edersin.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Örnek : Bir ülkede en çok hangi
takımdan nefret ediliyorsa o ülkenin en büyük
takımı odur...

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97, avast ve Murdoc Massaka
98farom98

98farom98

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sony'nin de bu ittifağa katılması dileğiyle. Apple gerçekten iyice saçmalıyor kendi kullandığı teknolojilerinden tümünü ilk kendi çıkarmadı yani kimse bunlar kadar böyle kendini düşürmüyor. Ne paragöz firmaymış be iyice tiksiniyorum şu dandik elmadan sanki kullananları uzaya çıkarıyorlarmış havasındalar, anlayan biliyo ne mal olduklarını orası ayrı konu.

0MG90

0MG90

Üye
Bana göre diğer firmaların Samsung'a destek vermesi çok ezikçe olmuş. Bu bana göre Apple'ı daha haklı çıkarıyor. Sony umarım akıllı davranıp ya hiç bir şey yapmaz ya da Apple'a katılır.

Bu arada 4s ve iPad 2'nin kasmasını söyleyenler. Bu cihazlar en az 3 yıllık cihazlar. iPad 2 arada kasmasına rağmen(Ben kullanıyorum) her oyunu hala takılmadan açıyor. Şunu da ekleyeyim Steve Jobs varken eski cihazlar final sürümünde kasmıyordu. Hadi eyvallah.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, ByKatre, xkalatax18 ve 3 diğerleri
avast

avast

Üye
iPhone 4 512. iPhone 4s? iPad 2? bu cihazları IOS 7 bitirdi. Android kullanmasını bilirsin 250 mb Rami bile adam edersin.
Androidi istediğin kadar kullan bana bi galaxy ace i adam etsene :ehe iphone 4 te 256mb ram var yanlışın olmasın androidde htc dısındakiler pek iyi değil bence Birde sağlam donanım olmadan android olmaz bunu kabul edelim lütfen

lazye

lazye

Üye
Androidi istediğin kadar kullan bana bi galaxy ace i adam etsene :ehe iphone 4 te 256mb ram var yanlışın olmasın androidde htc dısındakiler pek iyi değil bence Birde sağlam donanım olmadan android olmaz bunu kabul edelim lütfen
512 mb ramli galaxy s örnek canavar gibi çalışıyor :)

0MG90

0MG90

Üye
Benim eski Desire C'de de 512mb ram vardı ama kasıyordu farklı romlar atmama rağmen.

0MG90

0MG90

Üye
512 mb ramlileri en iyisi zaten galaxy s diye biliyorum ben ...
Bilmiyorum kullanmadığım için ben eski cihazımdan örnek verdim. Şu an Z2 kullanıyorum aldığımdan beri en ufak kasma yok.

furkankaya559758

Üye
iPhone 4 2010 yılında çıkmış bir telefon ve 2015 yılındayız. Dönemine göre kıyaslama yapmak gerekir. 2010 yılında sanırım iPhone 4'ün rakibi Samsung Galaxy S idi. Yani aralarında performans ve kalite konularında dağlar kadar fark var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt