LG V10 ve Apple iPhone 6S Plus kameralar OiS karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG V10 ve Apple iPhone 6S Plus kameralar OiS karşılaştırması
Apple ve LG’nin geçtiğimiz sene sunduğu iki önemli üst seviye akıllısı kamera açısından karşılaştırılıyor…


Akıllı telefon pazarında sayısız cihaz yer alırken, özellikle de üst seviyede mücadele tüm hızı ile devam ediyor. Baktığımızda Çinli firmalar son dönemde büyük bir sıçrama gösterirken, Samsung, Apple, LG, HTC, Sony, Microsoft pazarın en önemli üreticilerinden olmakta.



Akıllı telefonların en önemli özelliklerinden bir tanesi de kameraları olurken, üst seviyede görüntü sabitle teknolojisi (OiS) destekli, yüksek çözünürlükte, düşük ışıkta daha başarılı sonuçlar veren kameralara sahip modeller pazarda yerini almıştı.

Çoğu kez karşımıza kamera karşılaştırmaları gelirken, özellikle de OiS özelliğinin karşılaştırıldığı videolar büyük ilgi görmekte. Bu açıdan yeni bir video daha gelirken, bu kez LG V10 ve Apple iPhone 6S Plus akıllı telefonların kameralı karşılaştırılmış.

LG geçtiğimiz sene sonlarına doğru LG V10 adında yeni bir üst seviye model ile karşımıza gelmişti. Bu akıllı telefon askeri dayanıklılık standartları ile darbelere karşı dayanıklı yapı içerirken, paslanmaz çelik çerçevesi, silikon arka yüzeyi, çift ön kamerası ve çift ekranı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ayrıca cihaz 16MP arka kamera ile geliyor.

Diğer taraftan Apple’ın iPhone 6S Plus modeli ise metal kasası, 12MP arka kamerası ile geliyor. Daha önce sunulan modellerden iPhone 6’nın aksine iPhone 6 Plus’ın arka kamerası donanımsal OiS desteği ile gelirken, geçtiğimiz sene ise iPhone 6S ve iPhone 6S Plus gelmiş ve bu modellerden yine sadece iPhone 6S Plus’da OiS desteği yer almıştı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

LG V10 ve Apple iPhone 6S Plus kameralar OiS karşılaştırması - MaxiCep
 


Koradam

Üye
Video da ip 6 daha iyi gibi fakat Tim in çektiği fotoğrafa bakarak karar vermekte güçlük çekiyorum :hmmm
 
boran9999

boran9999

Üye
2 Cihazıda şu an kullanıyorum kamera konusunda kesinlikle lg daha başarılı
 


Üst Alt