Samsung ve Apple'ın üst seviye phablet modelleri hız testinde karşı karşıya geldi

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ve Apple'ın üst seviye phablet modelleri hız testinde karşı karşıya geldi
Galaxy S7 Edge ve iPhone 6S Plus akıllı telefonların karşı karşıya geldiği yeni bir video geldi.



Akıllı telefon pazarında yer alan firmalar cihazları ile farklı ekran büyüklükleri seviyesinde mücadele ederken, özellikle de phablet modelleri olarak 5.5" ve daha üst seviyeler de son dönemde büyük ilgi görürken, Apple 2014 ve sonrasında da 2015'de Plus modelleri ile bu segmentte yarışa dahil oldu.



Samsung da akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden ve 5.5" seviyesinde bu sene Galaxy S7 Edge modelini sunarken, bu akıllı telefon da bu senenin en çok satacak olak phablet modeli olmaya aday.

Cihazların hız açısından karşılaştırma testleri, teknoloji meraklıları tarafından sıkı bir şekilde takip edilirken, yeni bir video daha geldi ve bu sefer Samsung Galaxy S7 Edge ve Apple iPhone 6S Plus modeller karşı karşıya geldiler.

Akıllı telefonların teknik özelliklerine bakacak olursak eğer;

Samsung Galaxy S7 Edge, 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde kavisli dokunmatiik ekran içeriyor. Bu testte yer alan cihaz Samsung'un Exynos 8890 olarak sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alıyor.

4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile gelen akıllı telefon 12MP arka kamera içeriyor ve ön kamera da 5MP olarak belirlenmiş. İşletim sistemi ise Android 6.0 Marshmallow olmakta.

Apple iPhone 6S Plus ise 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080piksel Full HD dokunamtik ekran içeriyor. Diğer özellikler ise çift çekirdekli işlemcili A9 yonga seti, 2GB sistem belleği, 12MP arka kamera, 5MP ön kamera, iOS 9.3 mobil işletim sistemi olmakta.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız




Samsung ve Apple'ın üst seviye phablet modelleri hız testinde karşı karşıya geldi
 


Üst Alt