Nvidia grafik kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

hukmu123

Üye
    Konu Sahibi
Nvidia grafik kartı sorunu
Öncelikle merhaba
Bilgisayarı aldıktan bir süre sonra Nvidia ekran kartı görünmemeye başladı onun yerine HD 4000 kull anıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim Bilgisayar modeli SVF1421TSTW
BIOS R0220DA Windows 8.1 64 bit (6.3 yapı 9600) ayrıca nvidia denetim masasına baktığımda sistemde kart algılanmadi diyor aygıt yöneticisinde sadece hd 4000 görünüyor

Yönetici tarafından düzenlendi:

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Ekran kartının driver ı eksik kardeşim. Son sürümü netten indirip kurarsan düzelecektir

hukmu123

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı driverini indirdim kardeşim yüklerken algılanmadi diyor
Ekran kartının driver ı eksik kardeşim. Son sürümü netten indirip kurarsan düzelecektir
Ekran kartı driverini indirdim ancak yüklerken algılanmadi diyor

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Yükledikten sonra yeniden başlattınmı bilhisayarı
Bilgisayar sağ tık yönet de aygıt yöneticisini seç ordanda görümtü bağdaştırıcılarına tıkla nvidia görünüyor mu bi bak

hukmu123

Üye
    Konu Sahibi
Yükledikten sonra yeniden başlattınmı bilhisayarı
Bilgisayar sağ tık yönet de aygıt yöneticisini seç ordanda görümtü bağdaştırıcılarına tıkla nvidia görünüyor mu bi bak
Görüntü bagdastiricilarda sadece hd 4000 var intel

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Temiz format at olmadı donanımsal bir sorun.

hukmu123

Üye
    Konu Sahibi
Temiz format at olmadı donanımsal bir sorun.
Format attım kardeşim hatta garantiye bile yolladım işlemci görmüyor tarzı bişeyler söyledi yaptık dediler açtım bilgisayarı gene aynı şimdi bidaha garantiye yollayacam ama gene yapmazlar diye yollamiyorum

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Format attım kardeşim hatta garantiye bile yolladım işlemci görmüyor tarzı bişeyler söyledi yaptık dediler açtım bilgisayarı gene aynı şimdi bidaha garantiye yollayacam ama gene yapmazlar diye yollamiyorum
Şikayet et kardeşim karşı çık yaptık dediniz hala aynı de ne dicekler bakalım

hukmu123

Üye
    Konu Sahibi
Zaten mail attim bunlara olmadı diye benle yazısan adam hd 4000 ile nvidia grafik kartı uyum saglamiyor dedi güncelle dedi link yolladı güncelledi m gene değişen bişey olmadı bidaha yollayacam olmazsa tüketici hakem heyetine şikayet edicem

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Zaten mail attim bunlara olmadı diye benle yazısan adam hd 4000 ile nvidia grafik kartı uyum saglamiyor dedi güncelle dedi link yolladı güncelledi m gene değişen bişey olmadı bidaha yollayacam olmazsa tüketici hakem heyetine şikayet edicem
Bilgisayarcıya git yaptır salla gitsin garantiyi böle garanti olmaz olsun

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Masaüstü ise söküp amd yi çıkarıp bi pc yi açmayı dene hata verecekmi merak ediyorum başlangıçta

hukmu123

Üye
    Konu Sahibi
Laptopu 1 gun bekletip actigimda ekran karti gorunuyor ancak daha 5 dakika gecmeden driver power state failure hatasi veriyor laptop kapaniyor yeniden actigimda ise ekran karti ayni sekilde gorunmuyor

goldenheros

goldenheros

Üye
Eğer doğru sürücüyü yükledin ve reset attıktan sonra ekran kartını tanımıyorsa Başlat/çalıştır/msinfo32 yaz ve enter de. çıkan sayfadan donanım kaynaklarına gir( (+) işaretine tıkla) bellek kısmına tıkla sag taraftaki pencerede ekran kartının adını bul ve yanında (OK) yazıp yazmadığını kontrol et.
2. yöntem olarak Başlat/çalıştır/dxdiag yapıp ekran seceneklerinden aygıtı konrol edebilirsin. Sürücü modeline uygun sürücü yükleyip tekrar dene sorun hala devam ediyorsa sorun donanımsaldır sizin yapacagınız birşey yok. Yetkili servise başvurun.

hukmu123

Üye
    Konu Sahibi
servise yolladim anakart arizalanmis 10 gun icerisinde yurt disindan parca gelip yapilicakmis

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan