Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Ben s2 kullaniyordum s3 e yeni gectlm ilk attigim romda bu. s2 de kullanmadigim rom kernel kalmadi. Bu rom gayet güzel ama stabil degil ben s2 de hic rami % 95 lerde gormemistim ama bu romda s3 de gordum bu yuzden oyunlarda atmalar oluyor. Batarya omrune dicek yok tabi. Baska roma gecicem yada odinden stock yapicam varmi rom tavsiyesi olan.

GreaTH

GreaTH

Üye
Apk olarak Klavye varmi

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
birpesimist38

birpesimist38

Üye
2 gündür kullanıyorum cok mennunum, su ana dek sorunla karşılaşmadim.sensörler çalışıyor, sadece elle sayfa,resim vs değiştirme çalışmadı/tıramadım.gayet güzel s5 keyfini yaşamak isteyen kurabilir. boeffla kernel (4.4.2) kullanıyorum. Teşekkürler rom/konu için. .

• Beğen
Tepkiler: memoli79, nediyelimyani ve burak1553
GreaTH

GreaTH

Üye
Note 3 klavyesinin zip olanı var apk pek sağlıklı değil.
Donmalar oluyor ilerleyen zamanlarda
İstersen s5 klavyesinide zip yaparım

Flashladiktan sonra klavye durduruldu hatası veriyor iyiki daha once google playden klavye indirmistim yoksa rom atmak zorunda kalicaktim

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
2 gündür kullanıyorum cok mennunum, su ana dek sorunla karşılaşmadim.sensörler çalışıyor, sadece elle sayfa,resim vs değiştirme çalışmadı/tıramadım.gayet güzel s5 keyfini yaşamak isteyen kurabilir. boeffla kernel (4.4.2) kullanıyorum. Teşekkürler rom/konu için. .

• Beğen
Tepkiler: birpesimist38
sat s3 al

sat s3 al

Üye
lollipop olmaz dimi bu rom ben lollipopa geçmek istiyorum

networktr

Üye
merhabalar ben bu romu kurdum telefonu tv ye hdmı ile görüntü aktarımı yapıyordum.bu romu kurduktan sonra tv ye görüntü aktarımı yapamadım.bilgilendiiriseniz iyi olur

sat s3 al

sat s3 al

Üye
merhabalar ben bu romu kurdum telefonu tv ye hdmı ile görüntü aktarımı yapıyordum.bu romu kurduktan sonra tv ye görüntü aktarımı yapamadım.bilgilendiiriseniz iyi olur
bir bilgim yok kardeş

networktr

Üye
ya bu romdan hdmı özelleği kaldırılmış olabilirmi

networktr

Üye
romu kullanıyorum gayaet güzel hoşumada gitti akıcı bir rom ama bu sorun karşımı çıktı orjinal roma döneceğim sırf bu sorun için

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
romu kullanıyorum gayaet güzel hoşumada gitti akıcı bir rom ama bu sorun karşımı çıktı orjinal roma döneceğim sırf bu sorun için
Hdmı yı hiç denemedim
Sorunun nedenini bilmiyorum

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Note 3 klavyesinin zip olanı var apk pek sağlıklı değil.
Donmalar oluyor ilerleyen zamanlarda
İstersen s5 klavyesinide zip yaparım
aziz s5 beyaz klavyesini zip yaparsan iyi olur kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
uzman47

uzman47

Üye
Bu aziz romunu yayinladimi bilgisi olan varmi

birpesimist38

birpesimist38

Üye
azizin rom gelene kadar dn4 deneyim..

Son düzenleme:
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Arkadaşlar belki yeri değil ama bu clean master Battery doctor gibi uygulamalar telefonu daha çok sisiriyo batartayi su gibi emiyo sanki farkeden var mi? :(

• Beğen
Tepkiler: memoli79

Üst Alt