Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Her gün bir kere restart iyi gelir
Biraz geç geliyor ama bende arama ekranının gelmediği olmadı
harunharunbursa
Üye
Ben s2 kullaniyordum s3 e yeni gectlm ilk attigim romda bu. s2 de kullanmadigim rom kernel kalmadi. Bu rom gayet güzel ama stabil degil ben s2 de hic rami % 95 lerde gormemistim ama bu romda s3 de gordum bu yuzden oyunlarda atmalar oluyor. Batarya omrune dicek yok tabi. Baska roma gecicem yada odinden stock yapicam varmi rom tavsiyesi olan.
Note 3 klavyesinin zip olanı var apk pek sağlıklı değil.
Donmalar oluyor ilerleyen zamanlarda
İstersen s5 klavyesinide zip yaparım
birpesimist38
Üye
2 gündür kullanıyorum cok mennunum, su ana dek sorunla karşılaşmadim.sensörler çalışıyor, sadece elle sayfa,resim vs değiştirme çalışmadı/tıramadım.gayet güzel s5 keyfini yaşamak isteyen kurabilir. boeffla kernel (4.4.2) kullanıyorum. Teşekkürler rom/konu için. .
2 gündür kullanıyorum cok mennunum, su ana dek sorunla karşılaşmadim.sensörler çalışıyor, sadece elle sayfa,resim vs değiştirme çalışmadı/tıramadım.gayet güzel s5 keyfini yaşamak isteyen kurabilir. boeffla kernel (4.4.2) kullanıyorum. Teşekkürler rom/konu için. .
merhabalar ben bu romu kurdum telefonu tv ye hdmı ile görüntü aktarımı yapıyordum.bu romu kurduktan sonra tv ye görüntü aktarımı yapamadım.bilgilendiiriseniz iyi olur
merhabalar ben bu romu kurdum telefonu tv ye hdmı ile görüntü aktarımı yapıyordum.bu romu kurduktan sonra tv ye görüntü aktarımı yapamadım.bilgilendiiriseniz iyi olur
aziz s5 beyaz klavyesini zip yaparsan iyi olur kardeşim
uzman47
Üye
Bu aziz romunu yayinladimi bilgisi olan varmi
birpesimist38
Üye
azizin rom gelene kadar dn4 deneyim..
Son düzenleme:
alemdarsezer
Üye
Arkadaşlar belki yeri değil ama bu clean master Battery doctor gibi uygulamalar telefonu daha çok sisiriyo batartayi su gibi emiyo sanki farkeden var mi?