1520 ye yükledim denim gelsin diyor bakalım
Kafayı yedirecekler banaBu denimin ne geleceği var ne de gideceği bu nedir böyle.Ocağın ilk haftası bitecek hala tok ortada

Şöyle çalışıyormuş:Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLumia kamera güncellendi. Eskiden bu uygulama mağazada yok diyor ve kapanıyordu. Şimdi yükledim, uygulama listesine lumia kamera geldi fakat açınca telefonunuzu güncelleyin diyor ve kapanıyor.
hayır telefon zaten Lumia denim yüklü Lumia 830. Anlamadım daha neye güncelleyeceğiz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende şimdi onu yaptım. Ve yüksek kaliteli video kaydı Lumia 830'da da var. Ayrıca Pureview kameralı tüm telefonlara olma ihtimali olduğu belirtilmiş.Şöyle çalışıyormuş:
Then, the camera app should work and give you all the new features of Lumia Camera 5 except Rich Capture.
- Step 1:- Go to Settings > Application Settings > photos+camera and set default camera app as Lumia Camera.
- Step 2:- Press and hold the camera button to launch Lumia Camera 5
- Step 3:- You should see an error message saying that you need Lumia Denim to use Lumia Camera, then press the back button on your phone.
- Step 4:- Press and hold the camera button again and the app should work like a charm.
dostum Türkçesini yazaydın keşkeŞöyle çalışıyormuş:
Then, the camera app should work and give you all the new features of Lumia Camera 5 except Rich Capture.
- Step 1:- Go to Settings > Application Settings > photos+camera and set default camera app as Lumia Camera.
- Step 2:- Press and hold the camera button to launch Lumia Camera 5
- Step 3:- You should see an error message saying that you need Lumia Denim to use Lumia Camera, then press the back button on your phone.
- Step 4:- Press and hold the camera button again and the app should work like a charm.

Linkten Lumia Kamerayı yükledikten sonra;dostum Türkçesini yazaydın keşke![]()

Bu yöntemle Cyan yüklü Pureview cihazlarda da çalıştığı belirtilmiş.925,920,1020 yi heba etmezlerse gayet iyi bir adım atarlar
Linkten Lumia Kamerayı yükledikten sonra;
Lumia Kameraya hoşgeldiniz.
- Ayarlar>Fotoğraflar ve Kamera>Varsayılan Kamera Uygulamasını Lumia Kamera seç
- Kamera tuşuna basılı tutup kamerayı aç. Uyarı verince geri tuşuna bas
- Tekrar kamera tuşuna bas
![]()
Tabii ki hayır. Uygulama güncellenince düzelirSürekli böyle mi çalışacak bu kamera

Bu ayarları yaptıktan sonra denedim çıkış yaparsam yine aynı hatayı veriyor. Geri yapıp tekrar kamera tuşuna basınca açılıyor.Sürekli böyle mi çalışacak bu kamera
Denemeden bilemeyiz. Sene ve sonuçları paylaş.Aha yani ben 920 ile yüksek kalitede videolar çekebilecekmiyim?

Aslında çok da uğraştırmıyor. Toplamda 30 saniye bile sürmüyor. Tabi aktif edildiği cihazlarda çok iyi ama Lumia 920/925 ve 1020'de bu şekilde çalışırsa harika olur.Aynen dediğiniz gibi oluyor bu şekilde bayağı uğraşmak gerekiyor inşallah en kısa zamanda düzelir