Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberLumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları
Gebze'den Maltepe'ye 15 günde,gidip geldi cihaz. Bilemiyorum belki zihniyet değişmiştir belki. Verecekseniz de siz gidip verip alınız bence. En azından o rezil kargo şirketi ile uğraşmazsınız.
(Konu dışı olacak Gebze'nin neresindesiniz?)
Gebze'den Maltepe'ye 15 günde,gidip geldi cihaz. Bilemiyorum belki zihniyet değişmiştir belki. Verecekseniz de siz gidip verip alınız bence. En azından o rezil kargo şirketi ile uğraşmazsınız.
(Konu dışı olacak Gebze'nin neresindesiniz?)
Yanlışınız var çünkü Lumia Camera'nın v5 sürümünün tam olarak çalışması için telefonunuzun hem 4 çekirdekli bir işlemci barındırması hem de PureView kameralı olması gerekiyor. Bu özellikleri sağlamayan telefonlar maalesef v5 sürümünü kullanamıyor. Hatta şöyle bir link de atayım mağazadan:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sürüm numarası ve Lumia Camera'nın logosuna dikkat edin. v5 sürümünün logosuyla desteklemeyen telefon modellerinin şu anda kullandığı 4.9.2.1 sürümünün logoları farklı.
Neyse bakalım nasıl bir şey gelince görelim çok bir fark varmı
Sensation
Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
papakudioflu
Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia kamera güncellendi. Eskiden bu uygulama mağazada yok diyor ve kapanıyordu. Şimdi yükledim, uygulama listesine lumia kamera geldi fakat açınca telefonunuzu güncelleyin diyor ve kapanıyor.
hayır telefon zaten Lumia denim yüklü Lumia 830. Anlamadım daha neye güncelleyeceğiz.