Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

oznkrts

oznkrts

Üye
Bende lanet nokia çareyi kuramadım pc ye win 7 ben denimin tr versiyonunu beklicem galiba :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 ye yükledim denim gelsin diyor bakalım

ihsan.snmz

Üye
Denimi mi yukluyorsunuz anlamadım valla birey :)

versino2

versino2

Üye
Bu denimin ne geleceği var ne de gideceği bu nedir böyle.Ocağın ilk haftası bitecek hala tok ortada

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia kamera güncellendi. Eskiden bu uygulama mağazada yok diyor ve kapanıyordu. Şimdi yükledim, uygulama listesine lumia kamera geldi fakat açınca telefonunuzu güncelleyin diyor ve kapanıyor.

hayır telefon zaten Lumia denim yüklü Lumia 830. Anlamadım daha neye güncelleyeceğiz.
Şöyle çalışıyormuş:

• Step 1:- Go to Settings > Application Settings > photos+camera and set default camera app as Lumia Camera.
  • Step 2:- Press and hold the camera button to launch Lumia Camera 5
  • Step 3:- You should see an error message saying that you need Lumia Denim to use Lumia Camera, then press the back button on your phone.
  • Step 4:- Press and hold the camera button again and the app should work like a charm.
Then, the camera app should work and give you all the new features of Lumia Camera 5 except Rich Capture.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şöyle çalışıyormuş:

• Step 1:- Go to Settings > Application Settings > photos+camera and set default camera app as Lumia Camera.
  • Step 3:- You should see an error message saying that you need Lumia Denim to use Lumia Camera, then press the back button on your phone.
  • Step 4:- Press and hold the camera button again and the app should work like a charm.
Then, the camera app should work and give you all the new features of Lumia Camera 5 except Rich Capture.
Bende şimdi onu yaptım. Ve yüksek kaliteli video kaydı Lumia 830'da da var. Ayrıca Pureview kameralı tüm telefonlara olma ihtimali olduğu belirtilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Sensation, 4MaGuS ve 1 kişi daha
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Şöyle çalışıyormuş:

dostum Türkçesini yazaydın keşke :)

versino2

versino2

Üye
925,920,1020 yi heba etmezlerse gayet iyi bir adım atarlar

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dostum Türkçesini yazaydın keşke :)
Linkten Lumia Kamerayı yükledikten sonra;
  • Ayarlar>Fotoğraflar ve Kamera>Varsayılan Kamera Uygulamasını Lumia Kamera seç
  • Kamera tuşuna basılı tutup kamerayı aç. Uyarı verince geri tuşuna bas
  • Tekrar kamera tuşuna bas
Lumia Kameraya hoşgeldiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Linkten Lumia Kamerayı yükledikten sonra;
  • Ayarlar>Fotoğraflar ve Kamera>Varsayılan Kamera Uygulamasını Lumia Kamera seç
  • Kamera tuşuna basılı tutup kamerayı aç. Uyarı verince geri tuşuna bas
  • Tekrar kamera tuşuna bas
Lumia Kameraya hoşgeldiniz. :)

Sürekli böyle mi çalışacak bu kamera

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sürekli böyle mi çalışacak bu kamera
Bu ayarları yaptıktan sonra denedim çıkış yaparsam yine aynı hatayı veriyor. Geri yapıp tekrar kamera tuşuna basınca açılıyor.

Tabi bu durum sürekli böyle olmayacak. Bunun için ayrı bir Firmware güncellemesi verilerek uygulama aktif edilecek.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Aynen dediğiniz gibi oluyor bu şekilde bayağı uğraşmak gerekiyor inşallah en kısa zamanda düzelir

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Aha yani ben 920 ile yüksek kalitede videolar çekebilecekmiyim?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aynen dediğiniz gibi oluyor bu şekilde bayağı uğraşmak gerekiyor inşallah en kısa zamanda düzelir
Aslında çok da uğraştırmıyor. Toplamda 30 saniye bile sürmüyor. Tabi aktif edildiği cihazlarda çok iyi ama Lumia 920/925 ve 1020'de bu şekilde çalışırsa harika olur.

Üst Alt