Aziz04
Üye
Kernel içinde geliyorAllaaaah beeeehtc romu yoksa aziz rom bide uygun olan kerneli de ayarla kardeşim
Kernel içinde geliyorAllaaaah beeeehtc romu yoksa aziz rom bide uygun olan kerneli de ayarla kardeşim
dünkü link için sağol kardeşim ilk ace de denedim sense v2 ama hiç güzel olmamış onun yerine fancy wigdetı kullandım ondada herşey tam ama flip atlama saati çalışmıyor güncelleme bekleyom bu forum paylaşım yardım süper kardeş face bıraktık burayı takip edşyoruzKilit ekranı ayarlarlarından yapabilirsin

benim s3 klon imei onun için azizKernel içinde geliyor

sorun yok romu kur kullanmaya başla.dünkü link için sağol kardeşim ilk ace de denedim sense v2 ama hiç güzel olmamış onun yerine fancy wigdetı kullandım ondada herşey tam ama flip atlama saati çalışmıyor güncelleme bekleyom bu forum paylaşım yardım süper kardeş face bıraktık burayı takip edşyoruz
benim s3 klon imei onun için aziz![]()
imzamdalinki atarmısın senden özelden bişey isteyebilir miyim bir sonraki romum üstüne htc sense 4 wigdettı portlamanı
sen ustasın xda senin kiymetini bilmezse bubilsin AZİZ usta
blekota v9 kullanıyom
Sorun nedir hocam yazıları okumadım?
@helppo kardeşim yeni rom yaptım harika oldu
Bi kur dene istersen
Ayrıca blekota v10 romu düzenledim boyutu 570 mb çok stabil oldu ve şarjı 2 gün gidiyor istediğiniz kadar kurcalayın
Tek sorun şimdilik markete girilmiyor.
Ama o sorunuda gideririm
Marketsiz yaparız diyorsanız konuya ekleyelim.
Bu konunun romu nede olsa...
Kullandığın versiyona uyumlu olduğundan emin misin peki?Hocam Serdar Arkadaşın verdiği Hava durumu widgeti recover'den instal zip'ten yükleme yaptım ancak widgetlerde çıkmıyor ?
Hocam Serdar Arkadaşın verdiği Hava durumu widgeti recover'den instal zip'ten yükleme yaptım ancak widgetlerde çıkmıyor ?
Kullandığın versiyona uyumlu olduğundan emin misin peki?
Uyumlu değilse gözükmez yani yüklenmez
Örnek: 4.4.2/ 4.4.4
kusura bakma senin konu açtığın yerdemi imzamzdaimzamda
derken bulamadımmarketi biz yükleyebilirmiyiz peki kardeşSorun nedir hocam yazıları okumadım?
@helppo kardeşim yeni rom yaptım harika oldu
Bi kur dene istersen
Ayrıca blekota v10 romu düzenledim boyutu 570 mb çok stabil oldu ve şarjı 2 gün gidiyor istediğiniz kadar kurcalayın
Tek sorun şimdilik markete girilmiyor.
Ama o sorunuda gideririm
Marketsiz yaparız diyorsanız konuya ekleyelim.
Bu konunun romu nede olsa...

Market sorununu giderdim incull arka planda açık kalmıyor görüşmeden sonra.marketi biz yükleyebilirmiyiz peki kardeş
peki Incull arka planda açık kalıyor mu bide aramadan sonra kasma var aziz kardeşim yoksa eğer bana özelden link atarmsın marketi biz apkden yükleyebilirmiyiz yoksa bekleyeyim mi ne zamn çıkar acaba şarjı 2 gün giden bir rom çok iyi olur valla![]()

Abi ne zaman link atarsınMarket sorununu giderdim incull arka planda açık kalmıyor görüşmeden sonra.
Eskiden kalıyordu roma bir sürü özellik entegre ettim tabi bir o kadarda ıvır zıvır sildim inan o nasıl düzeldi bende anlamadım
Ama çok iyi oldu farkında değildim şimdi senin mesajı okuyunca bi bakayım dedim ve açık kalmıyor

Çalışmam devam ediyor bu kez aceleye getirmeyeceğim sağlıklıca test edeyimAbi ne zaman link atarsın
Bu arada not 4 dot view kılıf çok güzel yeni kılıf aldım bende
Note 3-s5 içinde var

Abi sen test ede durÇalışmam devam ediyor bu kez aceleye getirmeyeceğim sağlıklıca test edeyim
Kılıfı kaça aldın, İyi günlerde kullan bu arada bende şeffaf var
Beyaz kullanıyorum çok çabuk kirleniyor![]()

yanlız aziz menü yaar tuşu home tuşu ve geri tuşu yerleri orjinal olsun standart yani bu ekle kardeşimÇalışmam devam ediyor bu kez aceleye getirmeyeceğim sağlıklıca test edeyim
Kılıfı kaça aldın, İyi günlerde kullan bu arada bende şeffaf var
Beyaz kullanıyorum çok çabuk kirleniyor![]()
bayada güzel miş hayırlı günlerde kullan kardeşimAbi sen test ede dur
Özelden yazıyorum
Merak edenler için dot view kılıf şöyle birşey:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
isteğin bu konuda olabilirmiBi klavye istedik Atan yokmu ?????