Gelse Bugün 4 Tane Rom Yükledim Bi 5.0.2 Bi 4.3.1 Tel Kafayı Yiyecek Bu GidişleGaliba bugün cm12 gelebilir novadan
Her iki tarafa da atarım yav tamam haberim olursaAga konuyu güncelle demiyom zaten yorum atarsın.
Beklenen rom paylaşıldığında atarsın , sağlam gapps bide nova thor yeter[emoji56] [emoji56]

Build.proptan model numarasını GT-I9300 falan yap görürsün muhtemelenGelse Bugün 4 Tane Rom Yükledim Bi 5.0.2 Bi 4.3.1 Tel Kafayı Yiyecek Bu Gidişle
Bide Google Play Storede Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil Hatası Veriyor Real Racing 3 ü yükleyemedim nettende araştırmadım :P
Sinir Oldum :\

Elbettelikit sımaştan buna geçebilirmiyim
Recoveryden full wipe yap kur geç 
4.1.2 den direk yükleyemezsin çünkü. Kurabilmen için cwm 6.0.4.4+ bi recovery lazım. Stock romda çalışan en yüksek cwm 6.0.2.8.Benim Kuzen 4.1.2 Den Yükledi Telefon Kendi Kendine Reset Atıp Durdu Açılmadı Açılırken Recoverye Atıp Durdu
Hangi romdaydın sen ?cwm 6.0.4.4+ linkini atarmısın
Az önce yazmıştın da unuttum nedenselikit sımaş
Al sana 6.0.4.8. Stock romda çalışmaz yalnız. Sadece 4.4+ romlarda çalışır. Bi de bazı 4.3.x romlarda çalışıyor 
Olur tabi o zaman gerek yok ama indir yine de hafızanda bulunsun bence mesela bana çok lazım oluyorbaktim sürüme 6.0.5.0 yazıo olurmu

Aga bende şuan TWRP yüklü cwm yok 4.1.2 deyim oc kernel kurulu ben nasıl yüklicem benim şuanki sürümde açılır mı cwm 6.0.4.4+ ?4.1.2 den direk yükleyemezsin çünkü. Kurabilmen için cwm 6.0.4.4+ bi recovery lazım. Stock romda çalışan en yüksek cwm 6.0.2.8.

Twrp ile kurulur büyük ihtimalle. Pacman kurdumAga bende şuan TWRP yüklü cwm yok 4.1.2 deyim oc kernel kurulu ben nasıl yüklicem benim şuanki sürümde açılır mı cwm 6.0.4.4+ ?
Bu arada ne iş pacman yapmışsın fotoyu![]()