Olmuyor ya yapamadım.Ben driver filan hiç bişi yüklemedim ama bluetooth ile laptopuma bağlanabiliyorum. Hatta bu şekilde şebekedeki internetimi laptopumda kullanıyorum![]()
Pc Companion yükleyince modemimi devre dışı bırakıyor ve ne pc den ne de telefondan bağlanamıyorum. Bu yüzden Pc Companion yüklemiyorum.Pc companion yükle orada cihaza bluetooth ve wifi ile bağlanma falan var
İnterneti nasıl koparıyor ya? O olmadan atamazsın.Olmuyor ya yapamadım.
Pc Companion yükleyince modemimi devre dışı bırakıyor ve ne pc den ne de telefondan bağlanamıyorum. Bu yüzden Pc Companion yüklemiyorum.
Anladım fakat internet gidiyor işte modemi refresh yapıyorum düzeliyor. bi 5 dakika sonra yine gidiyor mesela. O yüzden Pc Companion kullanmıyorum. :/İnterneti nasıl koparıyor ya? O olmadan atamazsın.
yine olmuyor.Flashtool indir içinde Driver dosyası var ordan yüke
Ben pc companion kurmadım ama bağlanıyorum bluetooth ile :/İnterneti nasıl koparıyor ya? O olmadan atamazsın.
Ben beceremedim o zaman. Yeğenimin laptopunda denemiştim.Ben pc companion kurmadım ama bağlanıyorum bluetooth ile :/
Bilgisayarın markası ne ?Ben pc companion kurmadım ama bağlanıyorum bluetooth ile :/
AsusBilgisayarın markası ne ?
Benimki Samsung mesela o yüzden olmuyor olabilir mi ki?
Bilmiyorum :/ ama mantıken bunun markayla bi alakası olmaması gerekir.Benimki Samsung mesela o yüzden olmuyor olabilir mi ki?
neden olabilir o zaman ki ?Bluetooth üzerinden bağlanmak için herhangi bir program olmasına gerek yok aslında.
resim,müzik,dosya vb şeyler göndermeye çalışıyorum telefonumu buluyor aslında ama gönderme tamamlanamadı yazıyor. aynı şey telefonumdan bilgisayarıma atarkende oluyor.Kullanmadığım için bilemeyeceğim. Ne gibi bir hata oluyor ?
Çok araştırdım yok.Araştırma yap , aynı sorunu yaşayan var mıymış diye.