Tavsiye Sony Xperia Z2 Driver

Sponsorlu Bağlantılar

key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z2 Driver
Z2 kullanıcısıyım. Pc laptopumla bluetooth üzerinden bağlanamıyorum. Dosya gönderip alamıyorum. Driver gerekiyor galiba nerden bulabilirim ?

man20

man20

Üye
Ben driver filan hiç bişi yüklemedim ama bluetooth ile laptopuma bağlanabiliyorum. Hatta bu şekilde şebekedeki internetimi laptopumda kullanıyorum :)

0MG90

0MG90

Üye
Pc companion yükle orada cihaza bluetooth ve wifi ile bağlanma falan var

key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
Ben driver filan hiç bişi yüklemedim ama bluetooth ile laptopuma bağlanabiliyorum. Hatta bu şekilde şebekedeki internetimi laptopumda kullanıyorum :)
Olmuyor ya yapamadım.
Pc companion yükle orada cihaza bluetooth ve wifi ile bağlanma falan var
Pc Companion yükleyince modemimi devre dışı bırakıyor ve ne pc den ne de telefondan bağlanamıyorum. Bu yüzden Pc Companion yüklemiyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Olmuyor ya yapamadım.

Pc Companion yükleyince modemimi devre dışı bırakıyor ve ne pc den ne de telefondan bağlanamıyorum. Bu yüzden Pc Companion yüklemiyorum.
İnterneti nasıl koparıyor ya? O olmadan atamazsın.

key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
İnterneti nasıl koparıyor ya? O olmadan atamazsın.
Anladım fakat internet gidiyor işte modemi refresh yapıyorum düzeliyor. bi 5 dakika sonra yine gidiyor mesela. O yüzden Pc Companion kullanmıyorum. :/

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Flashtool indir içinde Driver dosyası var ordan yüke

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bluetooth üzerinden bağlanmak için herhangi bir program olmasına gerek yok aslında.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kullanmadığım için bilemeyeceğim. Ne gibi bir hata oluyor ?

key43

key43

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmadığım için bilemeyeceğim. Ne gibi bir hata oluyor ?
resim,müzik,dosya vb şeyler göndermeye çalışıyorum telefonumu buluyor aslında ama gönderme tamamlanamadı yazıyor. aynı şey telefonumdan bilgisayarıma atarkende oluyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Araştırma yap , aynı sorunu yaşayan var mıymış diye.

Takipçi Satın Al

Üst Alt