Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haberİlk zamlar iPhone'lara geldi.
Sponsorlu Bağlantılar
>Pessimistic.
Üye
Konu Sahibi
İlk zamlar iPhone'lara geldi.
Son zamanlarda ithal teleonlara zam gelmesi gündemdeydi. Bugün Apple Store ve Teknosa üzerinden satılan Apple iPhone ürünlerine 200 ile 250 lira arası zam geldi.
BRKTNL
Üye
Of of of memleket iyice uçtu
KinG Tornado
Üye
2015 Hoşgeldin Diyoruzda Hiç Hoş Gelmedi
>Pessimistic.
Üye
Konu Sahibi
2015 hayırsız geldi. Telefonlarını daha önce alanlar için sorun yokta şimdi alacaklar vazgeçer. 2500 lira iPhone 6 16 GB
BRKTNL
Üye
Iphone 5'ler yine 2000'lere fırlamış zaten.
caps6
Üye
sanki ucuz telefonmuş gibi birde zam yapmışlar.İphone alacaklara kolay gelsim
lazye
Üye
Diğer telefonlarda gelecek of of
Fenomenon
Üye
Bu neyin zammı oluyor??
Ötv'ye zam gelmedi. Apple baktı millet kaç para olsa alacak 200 lira ek zam koydu.
Zaten geçen sene 650$'lık ip5s 2150 lira ike
Bu neyin zammı oluyor??
Ötv'ye zam gelmedi. Apple baktı millet kaç para olsa alacak 200 lira ek zam koydu.
Zaten geçen sene 650$'lık ip5s 2150 lira ike
Damping zammi geldi apple kafasina göre koyduğu bir zam değil ...
PriZm
Üye
Evet Damping zammı geldi ve bu da Vestel'in sayesinde oldu. Sanki kendi ZTE yapımı telefonları çok iyiymiş gibi millete sattıracaklar.
Vestel şuanda benden inanılmaz küfürler yiyor ama malesef hiçbirini şuan buraya yazamıyorum.
caps6
Üye
çok çabık gelmiş yeni yıla girer girmez bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum
0MG90
Üye
Yeminle iyiki telefonu almışım. Amerika'da amiral Android'lerden daha ucuza satılan iPhone'lar bizim ülkede daha pahalı, ne güzel.
Vestel ve o zammı isteyen diğer firmalara da saygılar bu arada.
ıRagnaRı
Üye
hiç bu kadarını bekliyordum aslında
wpfurkan
Üye
3000 liralık telefonları çoluk çocuğun elinde görünce ben ne yanlış yapıyorum diyorum kendi kendime. Sanırım herkes ne organı varsa satıyor yoksa bu paranın kaynağı ne be arkadaş.
MaxipmaN
Üye
ben hep bi alt model aldığım için sıkıntı yok diyeceğim ama artık sıkıntı var
YaşlıTaşCocuk54
Üye
Ben ciğerimi satcam i phone 6 plus alcam
The Shadow
Üye
Android telefonlara zam gelmiyeceğini bilsem sevindim derdim de maalesef hele ki telefon değiştirmeyi düşünen birinin hiçte hoşuna gitmiyor böyle şeyler