Demekki umduğumuzdan daha fazla gelecek bu iyi haber değilkiÖyleyse iyi haberi vereyim size.Bu gördüğünüz Apple ($ kuru) tarafında yapılan fiyat değişimi.Henüz ne ÖTV'de ki %10'luk artış fiyatlara yansıdı ne de Anti Damping vergisi.Bahsettiğimiz ÖTV bu ayın içinde yansıyacak ama Anti Damping için henüz süre var.Aksine bu fiyatları değilde fazlasını görürdünüz.%30 yakın bir vergiden bahsediliyor.En kötü ihtimal bize yansıyacak tarafı %20'den aşağı olmayacak.Şimdiden haberiniz olsun sonra sövmeyin![]()

Sonuçta yine söveceğizÖyleyse iyi haberi vereyim size.Bu gördüğünüz Apple ($ kuru) tarafında yapılan fiyat değişimi.Henüz ne ÖTV'de ki %10'luk artış fiyatlara yansıdı ne de Anti Damping vergisi.Bahsettiğimiz ÖTV bu ayın içinde yansıyacak ama Anti Damping için henüz süre var.Aksine bu fiyatları değilde fazlasını görürdünüz.%30 yakın bir vergiden bahsediliyor.En kötü ihtimal bize yansıyacak tarafı %20'den aşağı olmayacak.Şimdiden haberiniz olsun sonra sövmeyin![]()

Demekki umduğumuzdan daha fazla gelecek bu iyi haber değilki![]()
Bunun yansıması ne olacak tahmin etsen aslında işimize gelen bir tarafı var.Yurt dışı ürünler büyük oranda artış sağlayacak.Teknoloji Türkiye'de diye markaların dışına çıkamaz olduk.Ancak sınırın dışında daha uyguna ve markalardan daha iyi telefonlara ulaşmak bu kapı ardına kadar açılacak.Bunun marka tarafında etkiside beklenilen ürün satışı olmayacak.Doğal haliyle fiyatda revizyona gidilecek.Bir anda olmasını beklememek gerekir ki sabırla kollamak lazım.Bu taraftan bakmamıstim ama şöyle bi durumda bizim insanımız yine üşenip telefon türkiyeden alır fazla para vermeden havasını yapmadan rahat olmuyor maalesef ...Bundan iyi haber var mıBunun yansıması ne olacak tahmin etsen aslında işimize gelen bir tarafı var.Yurt dışı ürünler büyük oranda artış sağlayacak.Teknoloji Türkiye'de diye markaların dışına çıkamaz olduk.Ancak sınırın dışında daha uyguna ve markalardan daha iyi telefonlara ulaşmak bu kapı ardına kadar açılacak.Bunun marka tarafında etkiside beklenilen ürün satışı olmayacak.Doğal haliyle fiyatda revizyona gidilecek.Bir anda olmasını beklememek gerekir ki sabırla kollamak lazım.
Kötü tarafına baktığımızda replika modellerin Türkiye'ye boğacak bir kıvama gelmesi içten bile değil.
Bu taraftan bakmamıstim ama şöyle bi durumda bizim insanımız yine üşenip telefon türkiyeden alır fazla para vermeden havasını yapmadan rahat olmuyor maalesef ...
Katiliyorum kesinlikle haklisinizAklını kullanan cebine göre iyisini alır.Ama masaya telefon atacam diyen bunun davasını yapmaz.İlla ki körü körüne marka yolunda gidenler olacak.Bunun önü kesilemez egoistlik akımıdır.Görünmeyen kısım ise donanım ve fiyatı ile piyasayı domine eden Türkiye dışında markalarla tanışmak var.Misal Meizu M1 Note bugün Türkiye'de rakiplerinle kıyasladığında 1.000 Tl'den aşağıya alamazsın.Bu vergilerin bu açıdan düşününlere ise getirisi yarı yarıya olacak.

Hiç şüpheniz olmasın ...Eminim ki burda benim gibi birçok saygıdeğer arkadaş , Vestel'i saygıyla anıyor...
Alan yine alacak, ben sanmıyorum satışların azalıcağınıMillet kudurmuş gibi Iphone alıyor çatır çatır, aha şimdi alsınlar
Sonuçta yine söveceğiz![]()
valla fiyata gelince bu Dolar kurundan bide vergi bindimi ohhh
benvnakit taraftarıyım elimde iphone 5 var seneye kadar kenara 3000 ayırıp bi Aypon 6s alıcam yani 2015 aralık gibi falan
çoğu insanda böyle yapacak bence bu yüzden satışlar düşmez fiyatlar revize edilmezAslında en mantıklısı. Bir 5800 ile çoğu işi hala sorunsuz yapabilirsin. Tabiki en yeni uygulamalar oyunlar olmaz ama duruma göre yeter. Müzik desen 5800 kadar iyi bir telefonu az görürsün.4 yıldır 5800 kullanıyorum. Telefona çok ihtiyacım olduğu zamanlar oldu. Her birinde erteledim. Elime söylemesi ayıptır istediğim telefonu alacak para da geçti ama almadım , başka bir şey yaptım. Şu saatten sonra artık istesem de almam artık.