Arkadaşlarım bakarmısınız :)

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarım bakarmısınız :)
Ya Kardeşlerim Bişey sorucam size Nvdia 840m Ekran kartlı pc almayı düşünüyorum Ben Büyük oyunlar oynamıyorum Cs Global offensive ve Tüm cs sürümleri, Minecraft,LOL,Gta sanandreas,Halflife1,Online FPS oyunları severim Oynarım Ki Bunlar büyük oyun değil Ben Crysis Veya butlefield filan ona benzer büyük oyunlar oynamam Bana bu durumda Nvdia ge force 840m yetermi arkadaşlar ?

Emre

Üye
Ya Kardeşlerim Bişey sorucam size Nvdia 840m Ekran kartlı pc almayı düşünüyorum Ben Büyük oyunlar oynamıyorum Cs Global offensive ve Tüm cs sürümleri, Minecraft,LOL,Gta sanandreas,Halflife1,Online FPS oyunları severim Oynarım Ki Bunlar büyük oyun değil Ben Crysis Veya butlefield filan ona benzer büyük oyunlar oynamam Bana bu durumda Nvdia ge force 840m yetermi arkadaşlar ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ByKatre

ByKatre

Üye
yeterde artar bile kardeşim watch dogsu bile mediumda oynuyorsun

• Beğen
Tepkiler: Darqos
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Peki, ileride büyük oyun oynamaya karar verirsen o zaman ne yapacaksın? Bence bunu da düşünerek ekran kartını ona göre almanı tavsiye ederim.

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya ben CS bağımlısıyım En fazla oynayacağım oyun Call of duty black ops zombies

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Yok ya ben CS bağımlısıyım En fazla oynayacağım oyun Call of duty black ops zombies
Yine de önerimi dikkate al derim. Sonradan söylenecek keşkelerin faydası olmaz, zamanla fikrin değişebilir.

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
eminim Bdn öyle oyu lar oynamam Hem leptoplar genelde oyun için değildir Oyun pc leri en iyi Masaüstüdür İlerde Yeni kasa allırım belki :)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Biraz daha yüksek alırsan sorun çıkartmaz garanti olur ama anakart ına ve bütçenede bağlı

• Beğen
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
aynn bütçe önemli

Bu leptop çok güzel 1650TL i7 Nvdia 840m 4GB Ram

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gayet yeterli olur. :oke:
Benim ati 5650 bile Crysis 2 yi rahat açıyor :D

• Beğen

diegold

Üye
BENCE YETER

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
tabiki yeter

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Peki beyler markası DELL nasıl marka Sorun çıkarmı bişey olurmu

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Kimse garanti veremez sen bilirsin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Cs için ve bahsettiğiniz oyunlar için gayet yeterli gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• Beğen
3onur5

3onur5

Üye
bende i7 işlemci 8gb ram gt650m ekran kartı var bi ara çok düşük fps alıyordum en düşük ayarlarda bile kasma donma oluyordu en son güncelleme geldiğinde güncelledim ekran kartını şuan hiç bi sorun yok birazda güncellemeden güncellemeye değişiyor bu cs go nun kasıp kasmaması bence almışken daha iyi bi ekran kartlı laptopa bak

• Beğen
Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
bende i7 işlemci 8gb ram gt650m ekran kartı var bi ara çok düşük fps alıyordum en düşük ayarlarda bile kasma donma oluyordu en son güncelleme geldiğinde güncelledim ekran kartını şuan hiç bi sorun yok birazda güncellemeden güncellemeye değişiyor bu cs go nun kasıp kasmaması bence almışken daha iyi bi ekran kartlı laptopa bak
Çok lüksüne gerek yok Benim için yeterli bence ve Para bütçede önemli :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Benim 740M bile yeni oyunların hepsini açıyorsa 840m hayli hayli açar ki performans olarak 740 dan üstün bir model.

Takipçi Satın Al

Üst Alt