Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

czary01

Üye
4.4.2 tr romundan bir ses yok-)

czary01

Üye
Bankalara giriyorum cm12 sence nekadar guvenli kafam raat olsun

czary01

Üye
Stock nasilsa buda oyle iste :) sarj ve performans stoktan daha iyi
Kim bilir ne keylogger trojen yuklemislerdir bir gun hesaplari bos gormek istemiyorum zaten borcum cok isim olmaz cm12 lerle

czary01

Üye
Aslinda sen dewam et senin bir sikintin yok deneme yanilma yontemleriyle bu isi coz

baskahmet

baskahmet

Üye
Aslinda sen dewam et senin bir sikintin yok deneme yanilma yontemleriyle bu isi coz
Evet. Deneme yapilma yapiyorum. Suan bana gore en islevsel cm 12. Temasini sevmiyodum. Kisisellestirdim. Bu arada bugun telefon hard brick oldu. 4.2.2 stok donmeye calisirken bisey oldu. Ne cwm ne download giriyodu. Sadece titriyodu. Pili cikarip bekletip taktim. Zorla download girdi. Sonra kitkat yukledim. Kitkatta benim tel cok isiniyor. Cm 12 en iyisi. Bu arada 4.2.2 system.img.ext.4 dosyasini odinden flasladim olmadi

czary01

Üye
Sytem dosyayi md5 lemeden odin kurmaz hem neden wifi si calismayan romla ugrasiyon wifi telefonda olmassa olmazlardan bide kursanda surekli guvenlik uyarisi alirsin surekli guvenlik uyarisi kapanmiyorda cm12 guven olmaz ozel bilgi ve belgelerini telefonda pek bulundurma android sytem aci cok bunu unutma

baskahmet

baskahmet

Üye
Sytem dosyayi md5 lemeden odin kurmaz hem neden wifi si calismayan romla ugrasiyon wifi telefonda olmassa olmazlardan bide kursanda surekli guvenlik uyarisi alirsin surekli guvenlik uyarisi kapanmiyorda cm12 guven olmaz ozel bilgi ve belgelerini telefonda pek bulundurma android sytem aci cok bunu unutma
Md5 ledim. Neyse bosver. Cm 12 iyi rahat ol sen

czary01

Üye
Una1 md5 le wipeleri yapmadan direk kur

czary01

Üye
Stocktaki rardan cikar sadece sytem.img.ext4 ama fremwar indir resmi stedekinde hata alabilin suan calisiyom pc de oldumda bi ara link verim incele

baskahmet

baskahmet

Üye
Stocktaki rardan cikar sadece sytem.img.ext4 ama fremwar indir resmi stedekinde hata alabilin suan calisiyom pc de oldumda bi ara link verim incele
Wifi calismiyosa gerek yok. Cunku cm 12 sorunsuz calisiyor. Duzeni bozmayayim

czary01

Üye
Bizde sana onu anlatiyoruz wifi calismiyor stocktaki modem.bin. dosyayida kurma bu sefer kokten imeil de kaybedersin en guzeli obur tarafta konuda paylastigim tek skintisi custom olmasi

baskahmet

baskahmet

Üye
Bizde sana onu anlatiyoruz wifi calismiyor stocktaki modem.bin. dosyayida kurma bu sefer kokten imeil de kaybedersin en guzeli obur tarafta konuda paylastigim tek skintisi custom olmasi
:) custom ve kernel degisik. Fazla sarj tukeniyor

czary01

Üye
Mf7 lerde okadar sarj skintisi yok o romuda bi turlu yapamadim aslinda yaparimda cok ugras lazim pc cok kasiyor ayrica pc de baska islerim var zaman ayiramiyorum

baskahmet

baskahmet

Üye

czary01

Üye
Kernelide o 3 dosya silindinden veriyor baska yoluda yok gibi suan

berk alican

Üye
Cm dedigi gibi bankada sorun yapıyor garanti hata veriyor direkt zaten

Üst Alt