Ciksa nolcak. Ayni rom , ayni dert. Cm 12 yukle kafan rahatlasin4.4.2 tr romundan bir ses yok-)
Stock nasilsa buda oyle isteBankalara giriyorum cm12 sence nekadar guvenli kafam raat olsun
sarj ve performans stoktan daha iyiKim bilir ne keylogger trojen yuklemislerdir bir gun hesaplari bos gormek istemiyorum zaten borcum cok isim olmaz cm12 lerleStock nasilsa buda oyle istesarj ve performans stoktan daha iyi
Sen bilirsinKim bilir ne keylogger trojen yuklemislerdir bir gun hesaplari bos gormek istemiyorum zaten borcum cok isim olmaz cm12 lerle
Evet. Deneme yapilma yapiyorum. Suan bana gore en islevsel cm 12. Temasini sevmiyodum. Kisisellestirdim. Bu arada bugun telefon hard brick oldu. 4.2.2 stok donmeye calisirken bisey oldu. Ne cwm ne download giriyodu. Sadece titriyodu. Pili cikarip bekletip taktim. Zorla download girdi. Sonra kitkat yukledim. Kitkatta benim tel cok isiniyor. Cm 12 en iyisi. Bu arada 4.2.2 system.img.ext.4 dosyasini odinden flasladim olmadiAslinda sen dewam et senin bir sikintin yok deneme yanilma yontemleriyle bu isi coz
Md5 ledim. Neyse bosver. Cm 12 iyi rahat ol senSytem dosyayi md5 lemeden odin kurmaz hem neden wifi si calismayan romla ugrasiyon wifi telefonda olmassa olmazlardan bide kursanda surekli guvenlik uyarisi alirsin surekli guvenlik uyarisi kapanmiyorda cm12 guven olmaz ozel bilgi ve belgelerini telefonda pek bulundurma android sytem aci cok bunu unutma
Sadece system.img.ext.4 umu ? Bide bi sorum var bunu yukledim. S4 mini dedi siyah ekranda kaldi. Boot img yoktu ondanmi oldukiUna1 md5 le wipeleri yapmadan direk kur
Wifi calismiyosa gerek yok. Cunku cm 12 sorunsuz calisiyor. Duzeni bozmayayimStocktaki rardan cikar sadece sytem.img.ext4 ama fremwar indir resmi stedekinde hata alabilin suan calisiyom pc de oldumda bi ara link verim incele
Bizde sana onu anlatiyoruz wifi calismiyor stocktaki modem.bin. dosyayida kurma bu sefer kokten imeil de kaybedersin en guzeli obur tarafta konuda paylastigim tek skintisi custom olmasi
custom ve kernel degisik. Fazla sarj tukeniyorEvet. Mf7 iyiydiMf7 lerde okadar sarj skintisi yok o romuda bi turlu yapamadim aslinda yaparimda cok ugras lazim pc cok kasiyor ayrica pc de baska islerim var zaman ayiramiyorum