baskahmet
Üye
Benim ne banka nede parayla isim var. O yuzden cm de rahatimCm dedigi gibi bankada sorun yapıyor garanti hata veriyor direkt zaten
Benim ne banka nede parayla isim var. O yuzden cm de rahatimCm dedigi gibi bankada sorun yapıyor garanti hata veriyor direkt zaten
Gelir bence 5Beyler iyimi kötümü bilmiyorum ama note 2 lollipop alıcakmış bize yok herhalde bu güncelleme
Biz unofficial 5.0 kullaniyoruz. Cm12 gayet iyi rom. DeneyebilirsinizSiz iyice uçtunuz bi de official 5.0 bekliyorsunuz ha ?Gelmesine imkan yok hem note 2 nin bile alıp almayacağı kesin değil.
Ben S3 kullanıyorum ve zaten cm12 yüklüBiz unofficial 5.0 kullaniyoruz. Cm12 gayet iyi rom. Deneyebilirsiniz

Ben S3 kullanıyorum ve zaten cm12 yüklü![]()
![]()

note 2 ye geliyosa bizede gelmesi lazımSiz iyice uçtunuz bi de official 5.0 bekliyorsunuz ha ?Gelmesine imkan yok hem note 2 nin bile alıp almayacağı kesin değil.
Her şey çalışıyor şu an cm12 desade cm 12 demi ? yani cm based romlar var o şekilde
RIL tamamen çalışıyormu (arama) ? boş zamanim pek yok soruyorum kusura bakma
ayrica insallah note 2 ye 5.0 gelirde lollipop tw(note2den portlanicak tabiki) kullaniriz![]()
Genellikle saf cm kullanırım zaten 
Note 2 s4 miniden bariz üstün bi cihaz ayrıca ona gelirse bize de gelir diye bi kaide yok ona bakılırsa bize de kitkat gelmesi gerekirdi, size geldi sonuçta. Note 2 de s4 mini de alamaz bence lollipop, bu benim şahsi görüşüm tabii hep birlikte görücez ilerleyen zamanlardanote 2 ye geliyosa bizede gelmesi lazım

Bizim cm saf androidimiz var bosver resmiyi [emoji6]Her şey çalışıyor şu an cm12 deGenellikle saf cm kullanırım zaten
Note 2 s4 miniden bariz üstün bi cihaz ayrıca ona gelirse bize de gelir diye bi kaide yok ona bakılırsa bize de kitkat gelmesi gerekirdi, size geldi sonuçta. Note 2 de s4 mini de alamaz bence lollipop, bu benim şahsi görüşüm tabii hep birlikte görücez ilerleyen zamanlarda![]()
AynenBizim cm saf androidimiz var bosver resmiyi [emoji6]
Resmiyi takan kim sadece bekleyenler varmış ondan dedim
CM varken samsungun stockları olmaz olsun 
Aynen ya bosverAynenResmiyi takan kim sadece bekleyenler varmış ondan dedim
CM varken samsungun stockları olmaz olsun
![]()
Hata veren uygulama az. Sadece müzik çalar sorun çıkartıyorbu unoffical lollipop da son durum nedir neler çalışmıyor hata veriyormu
benim en çok kullandıklarım kamera müzik radyo kulaklık mesaj whatsap mobiett konum servisleri yani teli full kullanıyorum o zaman bekleyelim mecburenHata veren uygulama az. Sadece müzik çalar sorun çıkartıyor
Radyo ve müzk çlr sorunlubenim en çok kullandıklarım kamera müzik radyo kulaklık mesaj whatsap mobiett konum servisleri yani teli fu ll kullanıyorum o zaman bekleyelim mecburen
bana gelmez o zmanRadyo ve müzk çlr sorunlu
Radyo ve müzk çlr sorunlu
bana gelmez o zman
Kitkattaydım ama lollipop kadar hızlı değil malesef@reflex hocam hangi romdasınız. Bende sizin yaptığınız gibi yaptım. Cwm den ne gördüysem formatladım. Odinden rusya kitkat ilk sürüm yükledim. 69 şarj var ekran kullanım 2 saat 40 dkilaç gibi geldi
Hızlı hocam bende. Çok memnunum. 14 şarj var 22 saat bekleme süresi ve 6.20 ekran süresi var. 6.30 olur heralde. Memnunum ben inş bozulmazE="reflex, post: 7469354, member: 55734"]Kitkattaydım ama lollipop kadar hızlı değil malesef