Furkan Emekli
Üye
Öyle bir yazmışsın ki sanki adamlar bilgileri pm'den sana veriyorNokia 16 Aydan Beri Qt İle Bir Sistem Geliştiriyor 1ay İçinde Bilgiler Gelince Buraya Yazarım..
Öyle bir yazmışsın ki sanki adamlar bilgileri pm'den sana veriyorNokia 16 Aydan Beri Qt İle Bir Sistem Geliştiriyor 1ay İçinde Bilgiler Gelince Buraya Yazarım..
Tabletten Sonra Mesaj Atmalarına Gerek Yok...Öyle bir yazmışsın ki sanki adamlar bilgileri pm'den sana veriyor![]()
Adamlara mı trip atıyorsunTabletten Sonra Mesaj Atmalarına Gerek Yok...
Neden N-serisi G1 Değil?Öyle bir yazmışsın ki sanki adamlar bilgileri pm'den sana veriyor![]()
Şair'in sürrealist bakış açısından kaynaklandığını düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz ?Neden N-serisi G1 Değil?
Bknz: N8 N9
Çok bilgi insanı hasta yapar derlerŞair'in sürrealist bakış açısından kaynaklandığını düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz ?
Ben Meego ve Jolladan yana olurdum. Neticede android yarı Linux. Meego ve Jolla ise tam Linux. Apk açması için sadece adam gibi çalışılması yeterli olur.hala nokia dan umudum var açıkçası. Tamam android ve ios önü alınmaz şekilde ilerledi. Ama gerçekten iyi bir atak her şeyi düzeltir. Şahsen belle çok hoş bir sistem. Tarayıcı yenilense apk açabilecek hale getirilse umut var
tabi orası ayrı bir alan gerçekten açık kaynak olması çok kalıcı kılar sistemi herkes uğraşır güzel olurBen Meego ve Jolladan yana olurdum. Neticede android yarı Linux. Meego ve Jolla ise tam Linux. Apk açması için sadece adam gibi çalışılması yeterli olur.
azar azar o.c edip asphalt6yı kurtaracak bi gpu taktılar o kadarBende yillarca symbian kullandim ve yaklasik 3 senedir android kullanisiyim. Bana gore zatrn symbianin bitmesi tamamen nokianin sucu yillarca arayuzunu degistirmediler yillarca donanimi yukseltmediler sadece kamerayi degistirdiler keske bu kadar çabuk pes etmeselerdi
Zaten en iyi oyunuda asphalt 6 değil mi ?azar azar o.c edip asphalt6yı kurtaracak bi gpu taktılar o kadar

Aynen zaten genel de bi asphalt 6 var en iyi oyunuZaten en iyi oyunuda asphalt 6 değil mi ?![]()
Aynen kardeşimArkadaşlar o deyilde ömrümüzun yarisi programları sertifikalayip yuklemekle geçti![]()

hackçiler için sıkıntı yokArkadaşlar o deyilde ömrümüzun yarisi programları sertifikalayip yuklemekle geçti![]()