Haber Nokia'dan Symbian Mağazasına Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
belle candi ya

• Beğen
Tepkiler: Sensation, Aybin.Kilic ve RetaXter
ByKatre

ByKatre

Üye
hala nokia dan umudum var açıkçası. Tamam android ve ios önü alınmaz şekilde ilerledi. Ama gerçekten iyi bir atak her şeyi düzeltir. Şahsen belle çok hoş bir sistem. Tarayıcı yenilense apk açabilecek hale getirilse umut var

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
hala nokia dan umudum var açıkçası. Tamam android ve ios önü alınmaz şekilde ilerledi. Ama gerçekten iyi bir atak her şeyi düzeltir. Şahsen belle çok hoş bir sistem. Tarayıcı yenilense apk açabilecek hale getirilse umut var
Ben Meego ve Jolladan yana olurdum. Neticede android yarı Linux. Meego ve Jolla ise tam Linux. Apk açması için sadece adam gibi çalışılması yeterli olur.

ByKatre

ByKatre

Üye
Ben Meego ve Jolladan yana olurdum. Neticede android yarı Linux. Meego ve Jolla ise tam Linux. Apk açması için sadece adam gibi çalışılması yeterli olur.
tabi orası ayrı bir alan gerçekten açık kaynak olması çok kalıcı kılar sistemi herkes uğraşır güzel olur

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bu arkadaş sürekli bunu yapıyor ve ceza almıyor. Burdan yetkililere sesleniyorum. Bu arkadaşla ilgilenir misiniz lütfen ?

@EroL
@Nextman
@papakudioflu
@ANIL

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gerekli uyarı bildirimi verildi lütfen şikayet ettiğiniz mesajlardan alıntı yapmayınız

ilhamikd

ilhamikd

Üye
Bende yillarca symbian kullandim ve yaklasik 3 senedir android kullanisiyim. Bana gore zatrn symbianin bitmesi tamamen nokianin sucu yillarca arayuzunu degistirmediler yillarca donanimi yukseltmediler sadece kamerayi degistirdiler keske bu kadar çabuk pes etmeselerdi

MaxipmaN

Üye
Bende yillarca symbian kullandim ve yaklasik 3 senedir android kullanisiyim. Bana gore zatrn symbianin bitmesi tamamen nokianin sucu yillarca arayuzunu degistirmediler yillarca donanimi yukseltmediler sadece kamerayi degistirdiler keske bu kadar çabuk pes etmeselerdi
azar azar o.c edip asphalt6yı kurtaracak bi gpu taktılar o kadar

• Beğen
Tepkiler: lazye
ilhamikd

ilhamikd

Üye
Arkadaşlar o deyilde ömrümüzun yarisi programları sertifikalayip yuklemekle geçti :D

• Beğen
Tepkiler: 98farom98 ve lazye
Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
oha ciddi haber mi bu?