Samsung'tan apple iphone 6 plus a gecis

Sponsorlu Bağlantılar

Koradam

Üye
eğer o telefon kasmıyosa samsunga helal olsun [emoji5]️
Sorun Samsung veya başka bir şey değil bu telefonun orijinal işletim sistemi android dahi değil
Ve ayrıca arkadaş sen kasmayi bilmiyorsun demiş ben web sayfasinda dahi kasan iPhone gordum basit bi MEB sitesinde kasım kasım kasiliyordu

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Zevkler tartisilmaz iphone tarz meselesi bendede 5s vardi birebir samsung s5 ile degistim su an mutluyum degistirdigim kiside memnun. O iyi bu kotu diye bir sey yok ikiside iyi ama dedigim gibi bu is tarz meselesidir

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
csbaz

csbaz

Üye
İphone zevk telefonu kardeşim bu kadar basit.Bak ip4 e cayır cayır kasıyo ama hala satılıyor.Önemli olan kasması değil iphone de zevk dir..

alical33

alical33

Üye
İphone zevk telefonu kardeşim bu kadar basit.Bak ip4 e cayır cayır kasıyo ama hala satılıyor.Önemli olan kasması değil iphone de zevk dir..
ne alaka zevkle onu anlamadım 4 de kassın artık 5 senelik telefon

csbaz

csbaz

Üye
ne alaka zevkle onu anlamadım 4 de kassın artık 5 senelik telefon
Alakası şu:Bu zamanlarda Android telefonlara bakarsak hep üst düzeyleri satıyor yada üst düzeye ve ucuza olanlar satıyor.Çünkü Android telefonlar günlük hayat aracı gibi kullanılıyor ama iphone daha farklı.Arkasındaki elma bile yetiyor yani.4 haklısın kasması doğal 5 sene oldu çıkalı ve hala satıyor.Çünkü zevk işi iphone.Kasması falan problemleri insanların umrunda değil. Anlamışsındır umarım.

Koradam

Üye
Bada kullanıp Android kasmıyor diyorsun enteresan
Android ve teknoloji dünyasını fazla bilmediğin ap açık. Samsung Wave android çalıştırabiliyor ve hatta şuan Android L kurmakta mümkün (alpha aşamasında )
Ayrıca benim gördüğüm iPhone 5C idi mebin basit sitesinde kasım kasım kasiliyordu

csbaz

csbaz

Üye
Android ve teknoloji dünyasını fazla bilmediğin ap açık. Samsung Wave android çalıştırabiliyor ve hatta şuan Android L kurmakta mümkün (alpha aşamasında )
Ayrıca benim gördüğüm iPhone 5C idi mebin basit sitesinde kasım kasım kasiliyordu
Kardeş o netten kaynaklanıyor.Arkadaki resim yüklenirken kasıyor olabilir o normalde menüsünde kalmaz bence.

avast

avast

Üye
Valla konu saçma sapan bi hal almış herkes kulaktan duyma konuşuyo note3 ü arkadaşından dayından değil kendin kullan kasıyor inkar etmeyelim kasmayan android nexus veya Htc benim için ki 1 senedir nexus 5 kullanıyordum iphone 5 e geçtim

Koradam

Üye
Kardeş o netten kaynaklanıyor.Arkadaki resim yüklenirken kasıyor olabilir o normalde menüsünde kalmaz bence.
Bende ona dikkat ettim yukleme bitmişti
bu arada bu da telefonumda ki build dosyasinin bir kısmı telefonun android çalıştırdığını gösterir

avast

avast

Üye
Bende ona dikkat ettim yukleme bitmişti
bu arada bu da telefonumda ki build dosyasinin bir kısmı telefonun android çalıştırdığını gösterir
Yahu hocam sen neyi savumuyorsun hiçbir port orjinali gibi çalışmaz bi yerde bi bug çıkar ben 1 sene nexus kullandım cö desteği en fazla olan telefon nexuatur onda dahi buglar vardı nexus 5

Koradam

Üye
Yahu hocam sen neyi savumuyorsun hiçbir port orjinali gibi çalışmaz bi yerde bi bug çıkar ben 1 sene nexus kullandım cö desteği en fazla olan telefon nexuatur onda dahi buglar vardı nexus 5
Cmnin kendi sitesinden edineceginiz kararlı sürüm romlarinda bug olma şansı çok düşük ben burada android savunuyorum.Android doğru optimize edildiğinde ve doğru kullanıldığında stabil calisir. Öte yandan üretici firmanın avcuna bakmak zorunda kalmazsiniz.4 yıl önce çıkan android telefonlar dahi şuan Androidin en son sürümünü öyle ya da boyle kullanıyor
Fakat Apple urun satmak için baltalama güncellemesi çıkarıp 4 ve 4S i kastiriyor fanboylar çıkıp vay 4 yillik cihaz güncelleme aldı diyorsunuz
Fazla güncelleme almak mesele değil önemli olan sağlıklı güncelleme almak ;)

• Beğen
Tepkiler: frdgngr ve polat_karaduman
avast

avast

Üye
Cmnin kendi sitesinden edineceginiz kararlı sürüm romlarinda bug olma şansı çok düşük ben burada android savunuyorum.Android doğru optimize edildiğinde ve doğru kullanıldığında stabil calisir. Öte yandan üretici firmanın avcuna bakmak zorunda kalmazsiniz.4 yıl önce çıkan android telefonlar dahi şuan Androidin en son sürümünü öyle ya da boyle kullanıyor
Fakat Apple urun satmak için baltalama güncellemesi çıkarıp 4 ve 4S i kastiriyor fanboylar çıkıp vay 4 yillik cihaz güncelleme aldı diyorsunuz
4 dedigin cihaz 256 mb rami var ve onun muadili galaxy ace :D hala piyasada 400-500 lira benim gözümde çoğu android boş açıkcası ben iphone a yeni geçtim bu fanlık değil nexus 5 gibi bi telefon kullandım ki amiral gemisiyke aldım ben onu satma sevebimde 1 sene kullandım suanda piyasası yerlerde 700 e 800 e nexus5 z1c g2 bulabiliniyo bir sene daha elimde tutsaö iyice düşecekti fiyatı ki ben cihazları kullandım ve benim gözümde kalite htc ve apple açıkcası fanlık uapan sizsiniz burda ios falan sovunmadım ben :D nexus çok süper makinaydı ama sıkıldım ve değerini kaybetmeden elden çıkardım :D ha ama bana gelipte s4 süper kasmıyo knote3 super kasmıyo demeyin kıllandım abi kasıyo video bile atarım lag var herkes cm kurarım diyo samsungda knox var hadi sayaç1 deyken garantilik old telefon sıfırlayamadın ben orjinali bozmama taraftarıyım nexusta bile stock en iyisi bence herkes cm li kullanmak zorunda değil ben rom kurduğum zaman rahat edemiyorum açıkcası bendeki stock takıntısı

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Waybe apple çok yanlış bılıomusum

alical33

alical33

Üye
Hadi ordan bi bada ya Android kurdun diye teknoloji uzmanı oldun dimi sanki yazılımı kendin portladın forum sitelerinden bakıp telefonuna kuruyorsun sonra Burda ahkam kesiyorsun hele ki port yazılımların ne derece stabil Olduğunu sen dışında herkes biliyordur
Haklısın port yazılımlar da bir stabil ki sorma

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu ve avast
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Herkesin kendi ihtiyacına göre ben özgür olmak istiyorum herşey bedava olsun istiyorsan ANDROİD al , yok benim param var hırsızlık yapmıyorum herşeyi satın alırım havalarına gireceksen de İOS al ... Ben de NOTE 3'ten. İphone 5s'e geçiş yaptım . Aldıktan 1 2gün sonra elimde telefon değil sadece aksesuar taşıyormuşum gibi hissettim. Çünkü telefona internetten hiç bişey indiremiyorum öylece sap sap dolaştım . Sonra pc ile İtunesten müzik filan atmak istedim telefonu pcye taktıgım gibi itunes dondu kaldı düzelmiyor da sonra itools ile hallettim. ben de beleşçiyim . 2000 lira para verdikten sonra İOS işletim sisteminde bazı şeylerin bedava olmasını istiyor tabi insan . Şu an İOs 8.1.2 jb'li kullanıyorum kasmalar günden güne artmaya başladı jb yapmasam 5s'in. 3310dan farkı kalmıyacak. Yani İphone almayın demiyorum Jailbreak yüklemek zorunda kalmıyacaksanız işinizi görür ... Android iyidi ya ......

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Hadi ordan bi bada ya Android kurdun diye teknoloji uzmanı oldun dimi sanki yazılımı kendin portladın forum sitelerinden bakıp telefonuna kuruyorsun sonra Burda ahkam kesiyorsun hele ki port yazılımların ne derece stabil Olduğunu sen dışında herkes biliyordur

Haklısın port yazılımlar da bir stabil ki sorma
Vallaha stabil

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Valla ben şimdiye kadar hangi telefona rom attıysam bir süre sonra bi sıkıntı çıktı ve orijinale geri döndüm
Yni stabil derken CM , MİUİ ve OMNİROM'dan bahsediyordum başka romlar bir süre sonra kasmaya başlıyodu . Cyanogenmod ve miui'yi uzun süre xperia ray'de kullanmıştım , 512 mb ram olmasına rağmen stabildi . Omniromu da s3te kullandım o da stabildi .

Üst Alt