iphonedoocu
Üye
eğer o telefon kasmıyosa samsunga helal olsun [emoji5]️Samsung Wave kullanıyorum
eğer o telefon kasmıyosa samsunga helal olsun [emoji5]️Samsung Wave kullanıyorum
Sorun Samsung veya başka bir şey değil bu telefonun orijinal işletim sistemi android dahi değileğer o telefon kasmıyosa samsunga helal olsun [emoji5]️
Bada kullanıp Android kasmıyor diyorsun enteresanSamsung Wave kullanıyorum
ne alaka zevkle onu anlamadım 4 de kassın artık 5 senelik telefonİphone zevk telefonu kardeşim bu kadar basit.Bak ip4 e cayır cayır kasıyo ama hala satılıyor.Önemli olan kasması değil iphone de zevk dir..
Alakası şu:Bu zamanlarda Android telefonlara bakarsak hep üst düzeyleri satıyor yada üst düzeye ve ucuza olanlar satıyor.Çünkü Android telefonlar günlük hayat aracı gibi kullanılıyor ama iphone daha farklı.Arkasındaki elma bile yetiyor yani.4 haklısın kasması doğal 5 sene oldu çıkalı ve hala satıyor.Çünkü zevk işi iphone.Kasması falan problemleri insanların umrunda değil. Anlamışsındır umarım.ne alaka zevkle onu anlamadım 4 de kassın artık 5 senelik telefon
Android ve teknoloji dünyasını fazla bilmediğin ap açık. Samsung Wave android çalıştırabiliyor ve hatta şuan Android L kurmakta mümkün (alpha aşamasında )Bada kullanıp Android kasmıyor diyorsun enteresan
Kardeş o netten kaynaklanıyor.Arkadaki resim yüklenirken kasıyor olabilir o normalde menüsünde kalmaz bence.Android ve teknoloji dünyasını fazla bilmediğin ap açık. Samsung Wave android çalıştırabiliyor ve hatta şuan Android L kurmakta mümkün (alpha aşamasında )
Ayrıca benim gördüğüm iPhone 5C idi mebin basit sitesinde kasım kasım kasiliyordu
Bende ona dikkat ettim yukleme bitmiştiKardeş o netten kaynaklanıyor.Arkadaki resim yüklenirken kasıyor olabilir o normalde menüsünde kalmaz bence.
Yahu hocam sen neyi savumuyorsun hiçbir port orjinali gibi çalışmaz bi yerde bi bug çıkar ben 1 sene nexus kullandım cö desteği en fazla olan telefon nexuatur onda dahi buglar vardı nexus 5Bende ona dikkat ettim yukleme bitmişti
bu arada bu da telefonumda ki build dosyasinin bir kısmı telefonun android çalıştırdığını gösterir
Cmnin kendi sitesinden edineceginiz kararlı sürüm romlarinda bug olma şansı çok düşük ben burada android savunuyorum.Android doğru optimize edildiğinde ve doğru kullanıldığında stabil calisir. Öte yandan üretici firmanın avcuna bakmak zorunda kalmazsiniz.4 yıl önce çıkan android telefonlar dahi şuan Androidin en son sürümünü öyle ya da boyle kullanıyorYahu hocam sen neyi savumuyorsun hiçbir port orjinali gibi çalışmaz bi yerde bi bug çıkar ben 1 sene nexus kullandım cö desteği en fazla olan telefon nexuatur onda dahi buglar vardı nexus 5
4 dedigin cihaz 256 mb rami var ve onun muadili galaxy aceCmnin kendi sitesinden edineceginiz kararlı sürüm romlarinda bug olma şansı çok düşük ben burada android savunuyorum.Android doğru optimize edildiğinde ve doğru kullanıldığında stabil calisir. Öte yandan üretici firmanın avcuna bakmak zorunda kalmazsiniz.4 yıl önce çıkan android telefonlar dahi şuan Androidin en son sürümünü öyle ya da boyle kullanıyor
Fakat Apple urun satmak için baltalama güncellemesi çıkarıp 4 ve 4S i kastiriyor fanboylar çıkıp vay 4 yillik cihaz güncelleme aldı diyorsunuz
Fazla güncelleme almak mesele değil önemli olan sağlıklı güncelleme almak![]()
hala piyasada 400-500 lira benim gözümde çoğu android boş açıkcası ben iphone a yeni geçtim bu fanlık değil nexus 5 gibi bi telefon kullandım ki amiral gemisiyke aldım ben onu satma sevebimde 1 sene kullandım suanda piyasası yerlerde 700 e 800 e nexus5 z1c g2 bulabiliniyo bir sene daha elimde tutsaö iyice düşecekti fiyatı ki ben cihazları kullandım ve benim gözümde kalite htc ve apple açıkcası fanlık uapan sizsiniz burda ios falan sovunmadım ben
nexus çok süper makinaydı ama sıkıldım ve değerini kaybetmeden elden çıkardım
ha ama bana gelipte s4 süper kasmıyo knote3 super kasmıyo demeyin kıllandım abi kasıyo video bile atarım lag var herkes cm kurarım diyo samsungda knox var hadi sayaç1 deyken garantilik old telefon sıfırlayamadın ben orjinali bozmama taraftarıyım nexusta bile stock en iyisi bence herkes cm li kullanmak zorunda değil ben rom kurduğum zaman rahat edemiyorum açıkcası bendeki stock takıntısıHadi ordan bi bada ya Android kurdun diye teknoloji uzmanı oldun dimi sanki yazılımı kendin portladın forum sitelerinden bakıp telefonuna kuruyorsun sonra Burda ahkam kesiyorsun hele ki port yazılımların ne derece stabil Olduğunu sen dışında herkes biliyordurAndroid ve teknoloji dünyasını fazla bilmediğin ap açık. Samsung Wave android çalıştırabiliyor ve hatta şuan Android L kurmakta mümkün (alpha aşamasında )
Ayrıca benim gördüğüm iPhone 5C idi mebin basit sitesinde kasım kasım kasiliyordu
Haklısın port yazılımlar da bir stabil ki sormaCmnin kendi sitesinden edineceginiz kararlı sürüm romlarinda bug olma şansı çok düşük ben burada android savunuyorum.Android doğru optimize edildiğinde ve doğru kullanıldığında stabil calisir. Öte yandan üretici firmanın avcuna bakmak zorunda kalmazsiniz.4 yıl önce çıkan android telefonlar dahi şuan Androidin en son sürümünü öyle ya da boyle kullanıyor
Fakat Apple urun satmak için baltalama güncellemesi çıkarıp 4 ve 4S i kastiriyor fanboylar çıkıp vay 4 yillik cihaz güncelleme aldı diyorsunuz
Fazla güncelleme almak mesele değil önemli olan sağlıklı güncelleme almak![]()
Vallaha stabilHadi ordan bi bada ya Android kurdun diye teknoloji uzmanı oldun dimi sanki yazılımı kendin portladın forum sitelerinden bakıp telefonuna kuruyorsun sonra Burda ahkam kesiyorsun hele ki port yazılımların ne derece stabil Olduğunu sen dışında herkes biliyordur
Haklısın port yazılımlar da bir stabil ki sorma
Valla ben şimdiye kadar hangi telefona rom attıysam bir süre sonra bi sıkıntı çıktı ve orijinale geri döndümVallaha stabil
Yni stabil derken CM , MİUİ ve OMNİROM'dan bahsediyordum başka romlar bir süre sonra kasmaya başlıyodu . Cyanogenmod ve miui'yi uzun süre xperia ray'de kullanmıştım , 512 mb ram olmasına rağmen stabildi . Omniromu da s3te kullandım o da stabildi .Valla ben şimdiye kadar hangi telefona rom attıysam bir süre sonra bi sıkıntı çıktı ve orijinale geri döndüm