Samsung'tan apple iphone 6 plus a gecis

Sponsorlu Bağlantılar

ozi44

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'tan apple iphone 6 plus a gecis
Evet arkadaslar uzun suredir kullandigim note 2 telefonumdan iphone 6 plus 64 gb a gecis yaptim. Yalniz ben burada anlatilan ne ios rahatligini ne takilmama gibi olaylari ne de bi kullanislilik goremedim. Safari denen tarayici rezalet app store dan cok umitliydim resmen arattigim herseyde 2 3 uygulama cikiyor ve hersey tamamen paraya donuk. Burada fanboyluk yapacak degilim ki onyargili biri olsam iphone almazdim. Ancak widgetlara alismak bi muzik atmak icin cile cekmek fotograf ustunr basili tutunca mail ya da whatsapp paylasimi gibi secenekler cikmamasi resmen soguttu beni. Ayrica geri tusu olmamasi resmen iskenceymis buyuk ekran telefonda galeride tumunu sec secenegi yok ,Hele ki ekrani yatay konuma almaya kalktigimda genelde sapitiyor telefon. Ve facebook uygulamasi resmen rezalet surekli donuyor uygulamayi yeniden baslatmak durumunda kaliyorum. Sozun ozu ya ben beklentimi cok yuksek tuttum ya da ios gercekten balon. Umarim androidde ki aradigim bicok seyi guncellemelerle alabilirim yoksa gene bir htc ya da samsung note kacinilmaz duruyor.Bunlar bikac gunluk izlenimlerim belkide cozumleri vardir ama bekledigim etkiyi yaratmadi iphone 6plus.

Koradam

Üye
Telefon bukulmeden elinden cikart :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, MaxipmaN, xmustx ve 1 kişi daha
alical33

alical33

Üye
dostum aynı telefonu bende kullanıyorum akıcılığı değil note 2 note 3 le bile kıyaslayamazsın ben note3 den geçtim uygulamaları kesinlikle daha kaliteli facebook da falan da hiç sorun yaşamadım geri tuşu olmaması bi süre sonra sorun olmuyor alışıyorsun ücretsiz uygulama yüklemek için de yöntemler var araştırabilirsin

turancen

turancen

Üye
Note 3 geri dön derim :D kardeşimin 4s telefonuna, bir müzik atmak için bile, bin takla atıyorum, android öyle değil müzik indir dinle programı ile binlerce şarkı indirdim, halende indirmeye devam ediyorum (telefonum s2) bende iphone 5 alacaktım bu kısıtlamalar yüzünden vazgeçtim.

s2 telefonumda bile yaptıklarımı, iphone telefonda yapamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: xmustx
darkmaster

darkmaster

Üye
sen sat o telefonu senin elinde o cihaza yazık oluyor.

• Beğen
Tepkiler: serkaon, xmustx ve Baranbaris
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Note 3 geri dön derim :D kardeşimin 4s telefonuna, bir müzik atmak için bile, bin takla atıyorum, android öyle değil müzik indir dinle programı ile binlerce şarkı indirdim, halende indirmeye devam ediyorum (telefonum s2) bende iphone 5 alacaktım bu kısıtlamalar yüzünden vazgeçtim.

Müzik indirme programları ios da mevcut. Hem de tek tıklayışla indiriyosun. Bu arada androidin güvenlik sistemi düşük. Bendede note 3 vardı 1 ay sonra sattım ip6 aldım. Telefon kasmaya baslamıstı. İphone lar eskimeyen cihazlar. 2 el satıs fiyatları 0 a yakın satılıyor. Telefonun kasması için bi 3-4 sene geçmesi lazım. İtunesi kullanmasını bilene hiç de ugrastırıcı değil istediğim filmi ve müziği güvenli bir sekilde telefonuma atıyorum. Benchmark testlerinde de ip6 tümc cihazlarım önüne geçiyor. Şimdi siz bana diceksiniz bu apple fan diye. Sana android kolay gelebilir özgür bir işletim sistemi ve kullanması zevkli. Ama sırf bi zamandan sonra kasma olayları olduğu için iphone geri döndüm. Herkese iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: serkaon
turancen

turancen

Üye
Müzik indirme programları ios da mevcut. Hem de tek tıklayışla indiriyosun. Bu arada androidin güvenlik sistemi düşük. Bendede note 3 vardı 1 ay sonra sattım ip6 aldım. Telefon kasmaya baslamıstı. İphone lar eskimeyen cihazlar. 2 el satıs fiyatları 0 a yakın satılıyor. Telefonun kasması için bi 3-4 sene geçmesi lazım. İtunesi kullanmasını bilene hiç de ugrastırıcı değil istediğim filmi ve müziği güvenli bir sekilde telefonuma atıyorum. Benchmark testlerinde de ip6 tümc cihazlarım önüne geçiyor. Şimdi siz bana diceksiniz bu apple fan diye. Sana android kolay gelebilir özgür bir işletim sistemi ve kullanması zevkli. Ama sırf bi zamandan sonra kasma olayları olduğu için iphone geri döndüm. Herkese iyi forumlar :)
Nerde var kardeş söylermisin yada linki verirsen sevinirim.

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
al kardesim app store de mevcut

alical33

alical33

Üye

sanki telefona her gün müzik mi atıyoruz 1 kez toplu attım tamam yani ayrıca jailbreak yaptım safariden download falan yapabiliyorum mp3 video vs bi sıkıntı yok yani

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu

Koradam

Üye
Android kullanmasını bilene kasmas hele ki Note 3 evet iPhone fanisin nickin bile sirita sirita diyor

alical33

alical33

Üye
Android kullanmasını bilene kasmas hele ki Note 3 evet iPhone fanisin nickin bile sirita sirita diyor
ben kullandım root da attım rom da kurdum kullanmayıda iyi bilirim ama note 3 kasıyordu zaman zaman ama oda touchwizden dolayı deniyor samsungdan başka android cihaz kullanmadığım için diğerlerine yorum yapamicam

weesel

weesel

Üye
Keşke hemen iOS'a geçmeseydin gördüğüm kadarıyla Android kullanmaya alışmış ve o sisteme daha yatkın beklenti ve istekleri olan birisin. iOS sandığın kadar kötü ve işe yaramaz bi sistem değil, gerçekten çok kullanışlıdır ama senin kullanım amacına uymamışsa da hiçbir anlamı olmaz. Beğenmedim ben buna alışamam, alışmak da istemiyorum diyorsan telefonu elden çıkarmanı öneririm. Daha rahat hissedeceğin, beklenti ve isteklerini karşılayan Android bi telefon alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: alical33

Koradam

Üye
ben kullandım root da attım rom da kurdum kullanmayıda iyi bilirim ama note 3 kasıyordu zaman zaman ama oda touchwizden dolayı deniyor samsungdan başka android cihaz kullanmadığım için diğerlerine yorum yapamicam
Android kullanmayi bilmedigin belli madem touchwiz diyorsun cm ROM atardin ayrıca kasan Note 3 de görmedim

alical33

alical33

Üye
Android kullanmayi bilmedigin belli madem touchwiz diyorsun cm ROM atardin ayrıca kasan Note 3 de görmedim
haklısın android kullanmayı bi sen biliyorsun ben note3 kullanırken daha cm rom çıkmamıştı ayrıca neden cm rom kurayım ? ben mi telefona hizmet edecem telefon mu bana ayrıca note 3 ü şebeke üzerinde görüntülü görüşme olduğu için adlım cm kurup o özelliği çöpe mi atayım ve o basit arayüzü mü kullanayım cm rom da çok stabil biey olsa içim yanmayacak s3 de bi süre kullandım bi süre sonra kamera çalışmadı bi müzik çalar çalışmadı bi galerisi çalışmadı kendi kullandığım telefonu bana karşı savunma kasan note 3 görmediysen de milletin elinden alıp 3 5 dk kullanmışsın heralde onda da kasmamış. rehber e geç giriyor diye mağazadan ek rehber uygulaması indirip kurdum ben symbian wp ios ve android tüm sistemleri kullandım ve hepsini de kullanmayı iyi bilirim senin gibi çok bilmişlerden değilim ama

• Beğen
Tepkiler: serkaon, loneely42, Baranbaris ve 1 kişi daha
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
İphone fanı falan değilim kardeşim. O nicki ben ta ip4 kullandıgım zamanlarda foruma ilk kaydoldugumda koydum. Ve bu nickle note 3 hakkında android bölümüne sorular soruyordum, profilime girip bakabilirsin. Android kasan bir sistem. Şuana kadar kullandıgım android cihazlar hep samsungdandı. Fakat samsungun en iyi serisi bence note serisi çünkü diğerlerine göre sanki farklı bir fabrika kurmuş gibiydi. Kasma az oluyo ama sonucta kasıyo. Belki biraz daha zaman geçseydi belki daha çok kasacaktı onu bilemem. Ben ios fanı değilim bu 1 ve asla taraf tutmayan bir insanım. Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum. Note 3 kullanıyosan eğer eywallah. Sonucta ikimizde bir insanız ve bu tartısma sadece uyduruk bir teklonojik aletler. Ben benim telefonum iyi, seninki kötü gibi birsey demiyorum bu cok sacma olur. Her neyse. Eğer android bir cihaz kullanıyosan note serisinden sapma derim, bambaşka bir telefon. Kullanışı olsun s-peni olsun harika bir cihaz. Eğer sende varsa güle güle kullan. Ve bu arada ben note 3 ümü mecburiyetten sattım. Para sıkıntımız vardı biraz. Durumumuz düzelincede ip6 aldım. Ha memnunmusun diye sorarsan tabiki memnunum. Sonucta çok pahalı cihazlar.

Koradam

Üye
İphone fanı falan değilim kardeşim. O nicki ben ta ip4 kullandıgım zamanlarda foruma ilk kaydoldugumda koydum. Ve bu nickle note 3 hakkında android bölümüne sorular soruyordum, profilime girip bakabilirsin. Android kasan bir sistem. Şuana kadar kullandıgım android cihazlar hep samsungdandı. Fakat samsungun en iyi serisi bence note serisi çünkü diğerlerine göre sanki farklı bir fabrika kurmuş gibiydi. Kasma az oluyo ama sonucta kasıyo. Belki biraz daha zaman geçseydi belki daha çok kasacaktı onu bilemem. Ben ios fanı değilim bu 1 ve asla taraf tutmayan bir insanım. Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum. Note 3 kullanıyosan eğer eywallah. Sonucta ikimizde bir insanız ve bu tartısma sadece uyduruk bir teklonojik aletler. Ben benim telefonum iyi, seninki kötü gibi birsey demiyorum bu cok sacma olur. Her neyse. Eğer android bir cihaz kullanıyosan note serisinden sapma derim, bambaşka bir telefon. Kullanışı olsun s-peni olsun harika bir cihaz. Eğer sende varsa güle güle kullan. Ve bu arada ben note 3 ümü mecburiyetten sattım. Para sıkıntımız vardı biraz. Durumumuz düzelincede ip6 aldım. Ha memnunmusun diye sorarsan tabiki memnunum. Sonucta çok pahalı cihazlar.
Amcam çıktığı günden beri S4 kullaniyor yüzeysel kullanılanici kendisi uygulama indirip isini görüyor ve telefon halen seri çalışıyor hafızası da neredeyse dolu
Bu arada android kasan bi sistem değil 312 MB RAM ve 1ghz işlemcili telefon kullanıyorum telefon iPhone 4 ile aynı zaman çıkma kasma falan yok

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Amcam çıktığı günden beri S4 kullaniyor yüzeysel kullanılanici kendisi uygulama indirip isini görüyor ve telefon halen seri çalışıyor hafızası da neredeyse dolu
Bu arada android kasan bi sistem değil 312 MB RAM ve 1ghz işlemcili telefon kullanıyorum telefon iPhone 4 ile aynı zaman çıkma kasma falan yok
Hangi telefonu kullanıyosun?

alical33

alical33

Üye
kardeş sen demekki kasmanın ne demek olduğunu bilmiyorsun elindeki telefonla sana mutluluklar dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
Takipçi Satın Al

Üst Alt