ozi44
Üye
Samsung'tan apple iphone 6 plus a gecis
Evet arkadaslar uzun suredir kullandigim note 2 telefonumdan iphone 6 plus 64 gb a gecis yaptim. Yalniz ben burada anlatilan ne ios rahatligini ne takilmama gibi olaylari ne de bi kullanislilik goremedim. Safari denen tarayici rezalet app store dan cok umitliydim resmen arattigim herseyde 2 3 uygulama cikiyor ve hersey tamamen paraya donuk. Burada fanboyluk yapacak degilim ki onyargili biri olsam iphone almazdim. Ancak widgetlara alismak bi muzik atmak icin cile cekmek fotograf ustunr basili tutunca mail ya da whatsapp paylasimi gibi secenekler cikmamasi resmen soguttu beni. Ayrica geri tusu olmamasi resmen iskenceymis buyuk ekran telefonda galeride tumunu sec secenegi yok ,Hele ki ekrani yatay konuma almaya kalktigimda genelde sapitiyor telefon. Ve facebook uygulamasi resmen rezalet surekli donuyor uygulamayi yeniden baslatmak durumunda kaliyorum. Sozun ozu ya ben beklentimi cok yuksek tuttum ya da ios gercekten balon. Umarim androidde ki aradigim bicok seyi guncellemelerle alabilirim yoksa gene bir htc ya da samsung note kacinilmaz duruyor.Bunlar bikac gunluk izlenimlerim belkide cozumleri vardir ama bekledigim etkiyi yaratmadi iphone 6plus.