Samsung'tan apple iphone 6 plus a gecis

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Yni stabil derken CM , MİUİ ve OMNİROM'dan bahsediyordum başka romlar bir süre sonra kasmaya başlıyodu . Cyanogenmod ve miui'yi uzun süre xperia ray'de kullanmıştım , 512 mb ram olmasına rağmen stabildi . Omniromu da s3te kullandım o da stabildi .
Ben miui yi xperia neo da kullandım 1 hafta ANCA kullandım sanırım cm yi de s3 de kullandım s3 de Paranoid Android de kullandım hepsinde de bir süre sonra sürekli uygulamalar durduruldu vs diye Hata raporu aldım ama sonradan güncellemelerde düzelttiklerse bilmiyorum en son 3 ay öncesine kadar note3 üm vardı n9000 olandan cm rom yoktu yeni çıkmış deneme şansım olmadı note 3 e s5 arayüzü getiren bazı romkar denedim ismini hatırlamıyorum onlardan da orijinale geri dönüş Yaptım en son iPhone 6 plus aldım jb Yaptım kullanıyorum bi sıkıntı olmadı şu ana kadar memnunum

djdeycan

djdeycan

Üye
Alicall33 hocam gayet güzel açıklamış hep söylemiş telefon bana değil ben telefona hükmetmeliyim diye Note 3 kullanıyorum uzun zamandır cihaz ilkbaşta iyi gibi geldi ama cihazda kasma sorunları mevcut hafif hafif takılmalar oluyor bunlar normal diyelim ama iphone6 plusta bi realracing 3 oynadım bide benim cihazda oynadım aradaki fark inanılmaz bariz bi şekilde note 3 kasma yapıyor bu tarz sorunlar işlemcilerle ilgilidir ve android sisteminin kaynak kodlarından aslında hiç bi şekilde eleştirmemek gerekiyo çünkü android bedava ve yüzde 85 lik bi payı var dünya pazarında kimse bedava olan bişeyi bukadar iyileştirmez iphone6 plus alıp jb yapıp kullanmayı düşünüyordum fakat sızıntı bi lollipop 5.0 sürümü note3 için yayınlandı beta olmasına rağmen kitkata göre baya stabil ve arayüz güzel geldi oyunlarda iyileştirme yapılmış bi kaç aya orjinalı çıkıp root isteyen uygulamalar uyumlu oldukça kernel rom çıktıkça test edicem 5.0 lollipop bi umut ışığı oldu ve bu arada iphone pahalı olduğu için iyi değil iphonedan daha pahalı yonga setine sahip telefonlar var daha fazla özellikleri var ama yarı fiyatı bu ödediğiniz fiyat sadece İOS işletim sisteminin mukemmelliği ve emeğin karşılığıdır sonuna kadarda hakkeder windows android yanında halt yemiş yazılımlarının mükemmelliği tartışılmaz

• Beğen
Tepkiler: alical33
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bende iosa Android Wp derken en sonunda iPhone 5 ve sonrasında 5s işe geçtim. Hep ön yargılıydım Pahalı olduğundan dolayı ama gerçekten diğer cihazlara o kadar para vermektense iPhone bu parayı hakediyor. 5 aydır kullanıyorum yarı yolda kaldığımı hatırlamıyorum 3 üncü parti uygulamaların en iyi desteği apple veriyor Bunu da anladım tasarım olarak ta ufak cihaza alıştım uzun süre kullanmayı düşünüyorum cihaz Ölene kadar yada ben [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: alical33
3onur5

3onur5

Üye
bikere ios a alıştınmı diğerleri sönük kalıyor

xmustx

xmustx

Üye
Herkes romdan yazılımdan bahsetmiş.Anladık hepiniz yazılım mühendisisiniz.Xda da bile romları siz portluyosunuz burda da yine hatırlatırım ki samsungtan apple 6 plus'a geçen vatandaş cebinden şarj aletin eksik olmuyosa daha ne denebilirki ? Apple'ı bana kimse övmesin.2 bin lira veripte cebinde şarj aleti taşıyosan bayaa bi düşünmen lazım :D

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman

MaxipmaN

Üye
mağazayı bilmem pek de paralı uygulamalar beleş olabiliyo ara sıra

avast

avast

Üye
Herkes romdan yazılımdan bahsetmiş.Anladık hepiniz yazılım mühendisisiniz.Xda da bile romları siz portluyosunuz burda da yine hatırlatırım ki samsungtan apple 6 plus'a geçen vatandaş cebinden şarj aletin eksik olmuyosa daha ne denebilirki ? Apple'ı bana kimse övmesin.2 bin lira veripte cebinde şarj aleti taşıyosan bayaa bi düşünmen lazım :D
Kim şarj aleti taşıyorki 6 plusun batarya performansı gayet yeterli bence

xmustx

xmustx

Üye
Patronum taşıyo kardeşim.4te,5te ve 6 plusta da şarj aleti taşıyo..
Evet arkadaslar uzun suredir kullandigim note 2 telefonumdan iphone 6 plus 64 gb a gecis yaptim. Yalniz ben burada anlatilan ne ios rahatligini ne takilmama gibi olaylari ne de bi kullanislilik goremedim. Safari denen tarayici rezalet app store dan cok umitliydim resmen arattigim herseyde 2 3 uygulama cikiyor ve hersey tamamen paraya donuk. Burada fanboyluk yapacak degilim ki onyargili biri olsam iphone almazdim. Ancak widgetlara alismak bi muzik atmak icin cile cekmek fotograf ustunr basili tutunca mail ya da whatsapp paylasimi gibi secenekler cikmamasi resmen soguttu beni. Ayrica geri tusu olmamasi resmen iskenceymis buyuk ekran telefonda galeride tumunu sec secenegi yok ,Hele ki ekrani yatay konuma almaya kalktigimda genelde sapitiyor telefon. Ve facebook uygulamasi resmen rezalet surekli donuyor uygulamayi yeniden baslatmak durumunda kaliyorum. Sozun ozu ya ben beklentimi cok yuksek tuttum ya da ios gercekten balon. Umarim androidde ki aradigim bicok seyi guncellemelerle alabilirim yoksa gene bir htc ya da samsung note kacinilmaz duruyor.Bunlar bikac gunluk izlenimlerim belkide cozumleri vardir ama bekledigim etkiyi yaratmadi iphone 6plus.
note 3'e beklerim elimde güzel duruyo

avast

avast

Üye
Patronununun kullanımı saçmadır arkada 6-7 yenilenen uygulama konum erişenilen 2 uygulama ile 6 saat ekran alan arkadaşıö var benim yani ve gayet altif mesajlaşır surf yapar

xmustx

xmustx

Üye
Telefonda kullanılacak saçma ne olabilirki allah aşkına ? Belki de insan saçma değildir,telefon saçmadır ?.Adam okeyin gözüne vura vura şarjı mahvederken ben note 3'te en kral oyunu oynuyorum yatana kadar şarjda tık yok? Neyse kardeşim telefonunla mutluluklar dilerim
Not: Cebinde şarj cihazı taşıma batarya taşı diyeceğim ama bataryasıda gömme..

avast

avast

Üye
Telefonda kullanılacak saçma ne olabilirki allah aşkına ? Belki de insan saçma değildir,telefon saçmadır ?.Adam okeyin gözüne vura vura şarjı mahvederken ben note 3'te en kral oyunu oynuyorum yatana kadar şarjda tık yok? Neyse kardeşim telefonunla mutluluklar dilerim
:D şimdi benim şarjımda bitmiyo note3 le dedin :D bence sana mutluluklar :D
Tüm telefonlar aynı bence ha sorarsan androidi nefen bıraktım bende nexus 5 vardı canavar gibi telefon ama batarya 2 3 saat ekranı zor beriyodu kullanımıma ha birde uygulama ve müzik kalitesi dip apple a göre sma sorarsan iosta gta ya14 lira vermekmi nexus 5 mi diye tabi ki android :D ben oyun oynamıyorum diye geçtim iosa :D

xmustx

xmustx

Üye
Senin bileceğin iştir o.Ben yoğun iş temposundan fırsat buldukça iş stresinden kurtulmak için oyun oynarım.herkesin yaşam biçimi farklı malesef.Arada bir foruma gelirim cepcilik yapmaya vs..

djdeycan

djdeycan

Üye
kavgaya gerek yok iphone 6 plus kullanan yakınbi arkadaşım var hergün beraberiz bendede şuan note3 var note 3 le kafa kafaya gidiyor şarjı bi günü çıkartıyo kısaca ha benim telefon 8 aylık onunki 2 haftalık ilerleyen zamanlarda nolur bilinmez ama diğer iphone modellerini görüyoruz sınıfta kavga ediyolar prize ben takçam diye telefonu ama 6plustaki batarya 1 sene götürcek gibi amperi büyük çünkü

• Beğen
Tepkiler: xmustx
xmustx

xmustx

Üye
kavgaya gerek yok iphone 6 plus kullanan yakınbi arkadaşım var hergün beraberiz bendede şuan note3 var note 3 le kafa kafaya gidiyor şarjı bi günü çıkartıyo kısaca ha benim telefon 8 aylık onunki 2 haftalık ilerleyen zamanlarda nolur bilinmez ama diğer iphone modellerini görüyoruz sınıfta kavga ediyolar prize ben takçam diye telefonu ama 6plustaki batarya 1 sene götürcek gibi amperi büyük çünkü
Al işte priz savaşları vol:1 :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Iphone 6+ ile note 4 batarya performans karşılaştırmaları nasıl?

djdeycan

djdeycan

Üye
Annemde note 4 var arada faceboktan checkin yapar arama mesaj birde oyun oynar 3 günde bir sarja takıyor cihazı kendim yoğun kullanmadım

alical33

alical33

Üye
kardeş ben note 3 kullandım şimdi de plus kullanıyorum dediğin pil performansını ben hiç görmedim note3 de ikisininde pili yeterli her koşulda akşamı rahat çıkarıyor karalamaya çalışma boş yere 5s de kullandım bi süre tamam o gün içinde bitiyordu ama 6plus da kesinlikle öyle bişey yok.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Annemde note 4 var arada faceboktan checkin yapar arama mesaj birde oyun oynar 3 günde bir sarja takıyor cihazı kendim yoğun kullanmadım
3g açık sürekli bana bir gün gider mi alsam diye düşünüyorum.
3g açık sürekli bana bir gün gider mi alsam diye düşünüyorum.

Üst Alt