Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hocam idm kurun direk indirmeye alacaktır :) Bende direk indirmeye başlıyor linke tıkladığımda
Yada burdan deneyin birde :
Dediğini yaptım yine BULUNAMADI diyor.

braayn

braayn

Üye
beyler selam;
ORG-GB hangi ülkenin operatörü bilen varmı arkadaşda 925 var ekstra bilgi kısmında operatörde ORG-GB yazıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: braayn
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende Denim Almanya romunu yükledim ama henüz inceleyemedim şuan zaten yeni bir güncelleme yükleniyor.

versino2

versino2

Üye
Bu hafta içi gelecekse gelsin yoksa gelmesin finaller başlıyor :D

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Lumia Denim, Nokia 930'a neler getirmiş?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, skynet ve caner1010

skynet

Üye
Bir an önce güncelleselerde şu uygulamayı bizde rahatlasak

dakamon

dakamon

Üye
Lumia Denim, Nokia 930'a neler getirmiş?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyler şunu çok iyi bilin istiyorum. 930 1520 ve 830 telefonlarından başka telefonu olanlar bu güncellemeden böylesine bir bir kamera geliştirmesi beklemesin. Bu telefonlardaki kamera teknolojisi ile bizdekiler bir değil ayrıca oturupta eski telefonlar için bu kadar kafa patlatacakalrınıda sanmıyorum.

skynet

Üye
Beyler şunu çok iyi bilin istiyorum. 930 1520 ve 830 telefonlarından başka telefonu olanlar bu güncellemeden böylesine bir bir kamera geliştirmesi beklemesin. Bu telefonlardaki kamera teknolojisi ile bizdekiler bir değil ayrıca oturupta eski telefonlar için bu kadar kafa patlatacakalrınıda sanmıyorum.
Ben zaten bu özellikleri değil amber deki kaliteyi versinler birde hızlı açılsın yeter başka bir şey istemiyorum

...decode...

...decode...

Üye
Kimsenin de şahsen beklediğini sanmıyorum 1520, 930, 830 kullanıcıları hariç. Zaten Pureview kameralar farkı yaratan en önemli etkenken bir de araya işlemci farkları girince 820, 920 ve hatta 1020 kullanıcıları bile şu özelliklerden mahrum kalacaklar. Benim de tek istediğim Cyan'a göre düzeltilmiş kamera algoritmaları (en azından sararma olmasın kapalı mekan çekimlerinde).

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bi güncelleme gelsin test edelim, kamera sistem vs için geliştirme yapılmışmı ondan sonra olumlu yada olumsuz yorumlarmızı yaparız

dakamon

dakamon

Üye
Bi güncelleme gelsin test edelim, kamera sistem vs için geliştirme yapılmışmı ondan sonra olumlu yada olumsuz yorumlarmızı yaparız
Valla yükleyenler var 620 ye. Ben hiç bir fark göremedim. Açıkcası 820 içinde bir şey beklemiyorum. Tüm haberler videolar bu üç telefon üzerine yoğunlaşıyor. Buda en belirgin farkların bu telefonlarda olacağı kamera özelliğine göre geliştirmelerin düşeceğini gösteriyor. Adamlar belkide ya 820 den sonrasına bir şey yapmayın yeterli derecede çekiyorlar demiş bile olabilirler. Gelsin görelim bakalım. Özellikle güncellemeyi yapmadan önce bir noktadan aynı şartlarda bir foto çekeceğim birde güncellemeden sonra.

TurboCall

TurboCall

Üye
Selamlar :) Bence yeni güncelleme 520 gibi modellere eksik gelir.

skynet

Üye
620'de amber ve denim güncellemesi yüklü iken çekilmiş 2 fotoğrafı yan yana koydum aradaki farkı söylememe gerek yok sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, Murat Alper, suyunsesi ve 3 diğerleri
braayn

braayn

Üye
3 gundur Denimi kullanıyorum ve pil&kamera muazzam derecede duzelmiş onun dışında ekstra birşey yok zaten adamlarda var demedi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
og1907

og1907

Üye
620'de amber ve denim güncellemesi yüklü iken çekilmiş 2 fotoğrafı yan yana koydum aradaki farkı söylememe gerek yok sanırım :)
Arada dağlar kadar fark var.Normalde olanı iyi yapmaya çalışılması lazımken daha kötü hale getirmişler.

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn

Üst Alt