Dexter Morgan
Üye
Beyler rom tatrışmalarını burada değil İpucu - Başka ülke romunu telefonunuza yükleme [Anlatım] - MaxiCep burada yapalım 

Dediğini yaptım yine BULUNAMADI diyor.Hocam idm kurun direk indirmeye alacaktırBende direk indirmeye başlıyor linke tıkladığımda
Yada burdan deneyin birde :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam istersen teamviewer dan bir bakayımDediğini yaptım yine BULUNAMADI diyor.

Çok teşekkür ederim hallettim.Hocam istersen teamviewer dan bir bakayım![]()
İngiltere Orangebeyler selam;
ORG-GB hangi ülkenin operatörü bilen varmı arkadaşda 925 var ekstra bilgi kısmında operatörde ORG-GB yazıyor
930 çıldırmış olmalıLumia Denim, Nokia 930'a neler getirmiş?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Beyler şunu çok iyi bilin istiyorum. 930 1520 ve 830 telefonlarından başka telefonu olanlar bu güncellemeden böylesine bir bir kamera geliştirmesi beklemesin. Bu telefonlardaki kamera teknolojisi ile bizdekiler bir değil ayrıca oturupta eski telefonlar için bu kadar kafa patlatacakalrınıda sanmıyorum.Lumia Denim, Nokia 930'a neler getirmiş?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben zaten bu özellikleri değil amber deki kaliteyi versinler birde hızlı açılsın yeter başka bir şey istemiyorumBeyler şunu çok iyi bilin istiyorum. 930 1520 ve 830 telefonlarından başka telefonu olanlar bu güncellemeden böylesine bir bir kamera geliştirmesi beklemesin. Bu telefonlardaki kamera teknolojisi ile bizdekiler bir değil ayrıca oturupta eski telefonlar için bu kadar kafa patlatacakalrınıda sanmıyorum.
Kimsenin de şahsen beklediğini sanmıyorum 1520, 930, 830 kullanıcıları hariç. Zaten Pureview kameralar farkı yaratan en önemli etkenken bir de araya işlemci farkları girince 820, 920 ve hatta 1020 kullanıcıları bile şu özelliklerden mahrum kalacaklar. Benim de tek istediğim Cyan'a göre düzeltilmiş kamera algoritmaları (en azından sararma olmasın kapalı mekan çekimlerinde).Beyler şunu çok iyi bilin istiyorum. 930 1520 ve 830 telefonlarından başka telefonu olanlar bu güncellemeden böylesine bir bir kamera geliştirmesi beklemesin. Bu telefonlardaki kamera teknolojisi ile bizdekiler bir değil ayrıca oturupta eski telefonlar için bu kadar kafa patlatacakalrınıda sanmıyorum.
Bi güncelleme gelsin test edelim, kamera sistem vs için geliştirme yapılmışmı ondan sonra olumlu yada olumsuz yorumlarmızı yaparızBeyler şunu çok iyi bilin istiyorum. 930 1520 ve 830 telefonlarından başka telefonu olanlar bu güncellemeden böylesine bir bir kamera geliştirmesi beklemesin. Bu telefonlardaki kamera teknolojisi ile bizdekiler bir değil ayrıca oturupta eski telefonlar için bu kadar kafa patlatacakalrınıda sanmıyorum.
Valla yükleyenler var 620 ye. Ben hiç bir fark göremedim. Açıkcası 820 içinde bir şey beklemiyorum. Tüm haberler videolar bu üç telefon üzerine yoğunlaşıyor. Buda en belirgin farkların bu telefonlarda olacağı kamera özelliğine göre geliştirmelerin düşeceğini gösteriyor. Adamlar belkide ya 820 den sonrasına bir şey yapmayın yeterli derecede çekiyorlar demiş bile olabilirler. Gelsin görelim bakalım. Özellikle güncellemeyi yapmadan önce bir noktadan aynı şartlarda bir foto çekeceğim birde güncellemeden sonra.Bi güncelleme gelsin test edelim, kamera sistem vs için geliştirme yapılmışmı ondan sonra olumlu yada olumsuz yorumlarmızı yaparız
Arada dağlar kadar fark var.Normalde olanı iyi yapmaya çalışılması lazımken daha kötü hale getirmişler.620'de amber ve denim güncellemesi yüklü iken çekilmiş 2 fotoğrafı yan yana koydum aradaki farkı söylememe gerek yok sanırım