İkisini yanyana koyup da paylaşsa idik keşke aradaki farkları daha iyi anlardık. Hız kısmını da siz açıklardınızLumia Kamera herşey otomatik
Ne ile attın flaşı ben ncs ile atamıyorum çünkü kod gözükmüyor1020 için Almanya romunu yükledim telefona sonunda..
Bence birisi konu açmalı artıkarkadaşlar finlandiya romunu nasıl yükleyeceğimi bulamadım bi yardımcı olurmusunız acaba
Nokia Care Suit ile attım ilk seferinde bende yapamadım dediğiniz gibi kod gözükmüyordu çünkü sürüm eski imiş sonra yeni sürümü indirince sorun kalmadı..şurdan yeni sürümü indirinNe ile attın flaşı ben ncs ile atamıyorum çünkü kod gözükmüyor
burada anlatım var aynen uygularsanız romu yüklersiniz ,kolay gelsin..arkadaşlar finlandiya romunu nasıl yükleyeceğimi bulamadım bi yardımcı olurmusunız acaba
Hocam hangi linktekini indireceğiz ?Nokia Care Suit ile attım ilk seferinde bende yapamadım dediğiniz gibi kod gözükmüyordu çünkü sürüm eski imiş sonra yeni sürümü indirince sorun kalmadı..şurdan yeni sürümü indirinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada anlatım var aynen uygularsanız romu yüklersiniz ,kolay gelsin..
İpucu - Başka ülke romunu telefonunuza yükleme [Anlatım] - MaxiCep
anlamadım neyi indirmeden bahsediyorsunuz.Hocam hangi linktekini indireceğiz ?
Nokia care suite denanlamadım neyi indirmeden bahsediyorsunuz.

Benim demek istediğim 3 link var ve hepsinin boyutuda farklı o yüzden sordumrom yükleme konusundaki linkte benim verdiğim linkte aynı hangisini isterseniz onu yükleyin.

Ya arkadaşım bir türlü indiremedim alakasız sayfalar çıkıyor,Full yazanı tıklıyorum ama indirme linkini tıkladığımda alasız sayfalar açıyorBenim demek istediğim 3 link var ve hepsinin boyutuda farklı o yüzden sordum
Ya arkadaşım bir türlü indiremedim alakasız sayfalar çıkıyor,Full yazanı tıklıyorum ama indirme linkini tıkladığımda alasız sayfalar açıyorBenim demek istediğim 3 link var ve hepsinin boyutuda farklı o yüzden sordum
Hocam buradan direk indirinYa arkadaşım bir türlü indiremedim alakasız sayfalar çıkıyor,fu ll yazanı tıklıyorum ama indirme linkini tıkladığımda alasız sayfalar açıyor
Ya arkadaşım bir türlü indiremedim alakasız sayfalar çıkıyor,fu ll yazanı tıklıyorum ama indirme linkini tıkladığımda alasız sayfalar açıyor

Bulunamadı diyor,bi kontrol edermisinHocam buradan direk indirin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam idm kurun direk indirmeye alacaktırBulunamadı diyor,bi kontrol edermisin
Bende direk indirmeye başlıyor linke tıkladığımda