Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
abi yeni güncelleme geldi sonu 20 istiyorsan konuya ekle flaslıyorum sımdı
titaniumla backup yapayım sonrada yükleyecem bakalım ne değişmiş neler olmuş :)
abi şuan cihaz kurulum ekranında bilmem fark ettinmi google playde birşey satın alırken turkcell faturalandırmayı etkınlestır diyor. Bu nedir hattımızdaki tl kadar mı alıcaz ? bunun ile ilgili konu bulamadım hiçbiryerde. Sana yzayım dedim. Bu arada yenı surum 5.0.2 olmuş :))

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
abi yeni güncelleme geldi sonu 20 istiyorsan konuya ekle flaslıyorum sımdı
titaniumla backup yapayım sonrada yükleyecem bakalım ne değişmiş neler olmuş :)
abi şuan cihaz kurulum ekranında bilmem fark ettinmi google playde birşey satın alırken turkcell faturalandırmayı etkınlestır diyor. Bu nedir hattımızdaki tl kadar mı alıcaz ? bunun ile ilgili konu bulamadım hiçbiryerde. Sana yzayım dedim. Bu arada yenı surum 5.0.2 olmuş :))

Evet operator uzerinden odeme yapabiliyor turkcelliler.

baskahmet

baskahmet

Üye
Evet operator uzerinden odeme yapabiliyor turkcelliler.
tamamdır abi eyvallah sağolasın yeni sürüm flasladım titaniumla hepsini yukledım kullanıma hazır :) açılış ekranınıda değiştirdim tamamdır :)) abi siz maxicep çok sağolun ya sizin sayenizde böyle işleri öğrendım ılk burda rom attım 4.4.2 :) felan filan çok iyisiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
djraghav

djraghav

Üye
daha yeni güncelledim bu hız ne :D birde arkadaşlar telefonum 99 oluyor şarja 100 olmuyor hiç ?

baskahmet

baskahmet

Üye
daha yeni güncelledim bu hız ne :D birde arkadaşlar telefonum 99 oluyor şarja 100 olmuyor hiç ?
şarja tak az bekle 5dk yüzde 100 olsun çıkart tekrar 99 a düşerse tekrar bu işlemi yap prizden çıkınca 100 olana kadar bu işlemi yap bataryadan daha iyi verim alırsın. Son sürüm yüklemedıysen flasla harika bu :D

djraghav

djraghav

Üye
daha yeni sürümü yüklemedim neler değişmiş ?

baskahmet

baskahmet

Üye
daha yeni sürümü yüklemedim neler değişmiş ?
kardeş birşey değişmemiş. Değişmesini de bekleme. Değişmişdir de biz görememişsizdir. İlk değişme şu android sürüm 5.0.2 Oldu. Hız ve Şarj daha iyi gidiyor gibi. Son sürümleri flaşlamassan işin yaş :) Bak ben her zaman son sürüm flaşlarım hic de birşey olmaz. Herşey oldugu gibi kalır. Titanium backupla uygulamalarımın yedegını alıyorum. Yüklüyorum romdan sonra titaniumu hepsini tekrar yüklüyorum bu kadar. Bu şekilde yap sürekli son sürüm flaşla ki telefonun hız görsün :))

• Beğen
Tepkiler: reflex
djraghav

djraghav

Üye
flaş la derken anlamadım ?
değişmesini beklediğimn şeyler şu wifinin üstündeki oklar yamuk falan ya öyle küçük hatalrın düzelmesi

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
flaş la derken anlamadım ?
değişmesini beklediğimn şeyler şu wifinin üstündeki oklar yamuk falan ya öyle küçük hatalrın düzelmesi
flaşla derken son sürüm yükle diyorum. Buna kısaca flaslamak deniyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
:D daha yeniyim bazı şeyleri anlamıyorum teşekkür ederim :)

çok sinir bozucu bence :D
önemlli değil böyle son sürüm hep flaşlayacaksan uygulama backupunu al. Yoksa çok zorlanırsın. Titaniumla hemen al sen rahatına bak. Tekrar rom yükledğinde uygulamayı yükleyince göreceksin kolaylık ne demek :)
Dostum yardım edebileceğim birşey varmı indiriyormusun romu , yoksa titaniumda yedek alıcaksan yardım ederim istersen
Bahadir abi kafami kurcalayan bir soru var hani boyle cm son surum hep flasliyoruz. Flashlarken format atiyoruz felan. Hep rom degisiyoruz. Bu telefonun omrunu kisaltmazmi

djraghav

djraghav

Üye
baskahmet ben telefonun launcherını beğenmiyorum bana go launcher s launcher haricinde güzel kullanışlı bi launcher önersene ?

baskahmet

baskahmet

Üye
baskahmet ben telefonun launcherını beğenmiyorum bana go launcher s launcher haricinde güzel kullanışlı bi launcher önersene ?
Go en guzeli. Bu arada romu tekrar flasyayim ben kasti

nanotex

nanotex

Üye
Beyler formatlamadan güncellemeyi üstüne kurmayı denesek ne olur?

baskahmet

baskahmet

Üye
baskahmet

baskahmet

Üye

Üst Alt