Haber Blackberry Üçüncü Çeyrek Telefon Satış Rakamı Açıklandı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Blackberry Üçüncü Çeyrek Telefon Satış Rakamı Açıklandı
Blackberry’nin kısa bir süre önce akıllı telefon pazarını yeni modelleri ile hareketlendirmişti.

Kanada’lı şirket kısa bir süre önce açıklayacağını duyurduğu akıllı telefon satış rakamı duyuruldu.

Blackberry QWERTY klavye tasarımı ile gücünü mobil piyasada tekrardan hissettirmeyi başarmışa benziyor. Blackberry Classic ve Passport modeli ile yeninden tüketicisi ile buluşturan firma, atılan bu adım ile finansal sonuçların olumlu olduğunu belirtiyor. Bir önceki yıla göre satış ve finansal durumlarının artış göstermiş durumda.

2014 yılı yılı üçüncü çeyrek mobil telefon satışının tam 1,9 milyon olduğunu açıkladı. Bu durum şirkete %46‘lık bir oranla gelir elde etmesini sağladığı açıklanıyor. Tanıttığı modeller ile iyi bir çıkış sergileyen Blackberry, bu durumu sürdümeyi amaçlarken İcra Kurulu Başkanı ve CEO’suJohn Chen

Olumlu sonuçlanan nakit akışı sayesinde finansal gelirlerimiz giderek yükselmekte. Önümüzdeki plan çerçevesinde satış ve pazarlama ağını genişleterek durumun sürdürülebilir olması sağlayacağız. Kurumsal ürün ve yazılımlar bizim için birer kilometere taşı olmuştur.

dedi.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, RetaXter ve 98farom98

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Seçeneklerin azalmaması için batmamalılar bence.Tebrikler Blackberry :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
98farom98

98farom98

Üye
Helal olsun blackberry iyi işler çıkarmaya başladı haber için :tşk: :)

• Beğen
mimaran

mimaran

Üye
Ama bir türlü istenen telefon çıkmıyor ya da insanlar o kadar marka bağımlısı oldu ki adamlar ne yaparsa yapsın satılmıyor

lazye

lazye

Üye
Blackberry sadece sosyal ağ ve int tutkunlari icin bi telefon diye hep herkesin aklinda surf bu yuzden satiş yapamiyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Blackberry sadece sosyal ağ ve int tutkunlari icin bi telefon diye hep herkesin aklinda surf bu yuzden satiş yapamiyor
Aslında iş dünyasına hitaben çıkan telefonun fenomence kullanımı devam ediyor desek yeridir. :cool

• Beğen
Tepkiler: lazye

Emre

Üye
BlackBerry Sevindim Nokia'dan Akıllı Çıktı...

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 98farom98
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Blackberry'nin satılmasında apk dosyalarının yüklenmesinin de etkisi vardır illaki benim beğenmediğim bir firmadır kendileri nitekim yıllardır o icratlarına biçtikleri fiyatlara sadece güldüm şuanda Passport'un fiyatına güldüğüm gibi. Ancak Google sistemini bu kadar başıboş bırakırsa çok değer kaybettirir. Yanlış hatırlamıyorsam Tizen de apk dosyalarını açabilen bir sistem olacak. Bu gidişle Android'in bir espirisi kalmayacak gibi, her zaman mobil segmentte çok başarılı bir sistem olduğunu düşünsem de apk dosyalarını başka işletim sistemlerinin açmasına izin verdikleri sürece zaten geçmişte kasıyo diye birtakım kesim tarafından iyice adı lekelenen bir sistemi almak için neden kalmayacak gibi.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Blackberry'nin satılmasında apk dosyalarının yüklenmesinin de etkisi vardır illaki benim beğenmediğim bir firmadır kendileri nitekim yıllardır o icratlarına biçtikleri fiyatlara sadece güldüm şuanda Passport'un fiyatına güldüğüm gibi. Ancak Google sistemini bu kadar başıboş bırakırsa çok değer kaybettirir. Yanlış hatırlamıyorsam Tizen de apk dosyalarını açabilen bir sistem olacak. Bu gidişle Android'in bir espirisi kalmayacak gibi, her zaman mobil segmentte çok başarılı bir sistem olduğunu düşünsem de apk dosyalarını başka işletim sistemlerinin açmasına izin verdikleri sürece zaten geçmişte kasıyo diye birtakım kesim tarafından iyice adı lekelenen bir sistemi almak için neden kalmayacak gibi.
Tam tersi bence android gücüne güç katıyor . Yoksa google çokta müdahale ederdi

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Böyle şirketler tarihe karışmamalı zaten. Bak Nokia'ya, Microsoft'un çöpü oldu şimdi.

Emre

Üye
  • Beğen

Üst Alt