Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Beklentiniz yoksa güncellemeyin şu anda beta sürecinde belli ki :)
Yeni guncellemeyi yukledim.
Ayarlar paneli yine beyaz olmuş, farklı pil seçenekleri var. Kamera yine flash acikken cekim yapmiyor.
Muzikcalarda sorun gorunmuyor.
valla ben stocka geri dönücem kiesten

wpes2009

Üye
Rom'u yükledim ama root bir türlü olmadı, titanium backup tan yedek geri yüklemem lazım ama root yetkisi bulunamadı diyor super su dan izin vermeme rağmen, bu rom A nasıl root uygulayabilirim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Rom'u yükledim ama root bir türlü olmadı, titanium backup tan yedek geri yüklemem lazım ama root yetkisi bulunamadı diyor super su dan izin vermeme rağmen, bu rom A nasıl root uygulayabilirim

Konuda belirttim supersu yükleyin diye ve ek olarakta konuya ekledim isterseniz markettende yükleyebilirsiniz, supersu izni gerekiyor uygulamalara root izni verebilmeniz için.

wpes2009

Üye
Rom u yükledikten sonra direk verdiğiniz supersu yu da kurdum ancak yine root yetkisi sağlanamadı uyarısı alıyorum

• Beğen
Tepkiler: aardc
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
djraghav

djraghav

Üye
yardımcı olurmusunuz gaps dosyasını indiremedim sayfayı bulamıyor .
cm 12 yi burda denildiği gibi yaptım hala fönüyo ok nerdeyse 10 dkka oldu ne zaman açılcak

reflex

reflex

Üye
cm 12 yi burda denildiği gibi yaptım hala fönüyo ok nerdeyse 10 dkka oldu ne zaman açılcak
Wipe cache yap

baskahmet

baskahmet

Üye
açılır merak etme kardeş 10 dk bekledikten sonra açılıyor 5 dk daha bekle
abi bu senin kisileştirmen harika :D iphone teması felan güzel
eline sağlık bahadir abi senin yaptıgın launcher felan cok begendm hemenn yukluyorum

djraghav

djraghav

Üye
arkadaşlar yardım edin konu bulamadım sorunsuz bi şekilde yaptım sonra numaralr silindi bi önceki romu yedeklemiştim ona dönerden önce bu romu yedekledim sonra wipe factory reset yaptım sonra restore seçtim şimdi 5 dkkadır telefon s4 mini diyo açılmıyo recovery modunada geçmiyo nabıcam yeri değil ama :(

baskahmet

baskahmet

Üye
arkadaşlar yardım edin konu bulamadım sorunsuz bi şekilde yaptım sonra numaralr silindi bi önceki romu yedeklemiştim ona dönerden önce bu romu yedekledim sonra wipe factory reset yaptım sonra restore seçtim şimdi 5 dkkadır telefon s4 mini diyo açılmıyo recovery modunada geçmiyo nabıcam yeri değil ama :(
download moda al. Odinden stock rom yukle. O olay benm bugun 2 kere başıma geldi ama çözdüm rahat ol kurtarırız. Download moda alıp stock rom yükle. Telefonun soft-brick olmuş

djraghav

djraghav

Üye
teşekkürler şuan stock rom indiriyorum inşallah olucak istemeden root yükledim sonra ntekrar download moda aldım bişey olurmu ?

baskahmet

baskahmet

Üye
teşekkürler şuan stock rom indiriyorum inşallah olucak istemeden root yükledim sonra ntekrar download moda aldım bişey olurmu ?
yok kardeş ne olacak . Korkma sen. 4.4.2 Yükledinmi hiç cihazına ? Yüklediysen 4.2.2 turkıye romunu yukleyemessın tekrar 4.4.2 gerekir

djraghav

djraghav

Üye
stock rom hiç yüklemedim 4.4.2 tr yükledim ben şuan indiremiyorum sorun yaşıyorum link verebilirmisiniz ?

baskahmet

baskahmet

Üye
burdan indirin ama üye olmanız gerekli

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
djraghav

djraghav

Üye
ben buldum yüklüyorum şuan yükledikten sonra tekrar root atmam gerekirmi odin ile bir de yedeği tekrar yüklemem lazım içindeki numaralar çok önemli yedeği nasıl yükleyeceğim backup ı ?

baskahmet

baskahmet

Üye
ben buldum yüklüyorum şuan yükledikten sonra tekrar root atmam gerekirmi odin ile bir de yedeği tekrar yüklemem lazım içindeki numaralar çok önemli yedeği nasıl yükleyeceğim backup ı ?
backup nerde ? evet recovery ve root silinir tekrar yapman gerekir . Bahadir abi bu arada bende go launcher indirdim de o iconları nası yapacaz ya

djraghav

djraghav

Üye
hafıza kartında backupların hepsi 1i telefona rot atmadan önceki biri s5 romuun yedeği biride cm12 nin işte

Üst Alt