Battery Calibration v1.3 Türkçe ROOT gereklidir

Sponsorlu Bağlantılar

03ramazan

03ramazan

Üye
    Konu Sahibi
Battery Calibration v1.3 Türkçe ROOT gereklidir
İlk başta telefonunuz ROOTlu olmalıdır.
Bataryasini kalibre etmek arkadaşlar için google play deki bu kalibrasyon uygulamasini türkçeleştirdim ve size sunuyorum arkadaşla kullanımı : telefonunuzu şarja takın %100 full dolu oldugunda programi açin ve batarya kalibre et e tiklaayin.Program sistemdeki batarya dosyasini yenileyecek ve şarj gösterimi ile ilgili sıkıntısı olan arkadaşları bu durumdan kurtaracaktır. Güle güle kullanın...
Lütfen emeğe saygı için bir teşekkürü hor görmeyiniz..

Link için;

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: cCLASs, yesilyol22, ÇaRşI 2387 ve 6 diğerleri

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Teşekkürler.

aycan54

Üye
Teşekkürler.

03ramazan

03ramazan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: 03ramazan
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuya önizleme ekleyiniz en kısa sürede.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
ise yariyormu deneyen varmi

• Beğen
Tepkiler: sacid589
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
Teşekkürler ;)

• Beğen
ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
eline sağlık

• Beğen

techno34

Üye
şarj süresini uzatmaya yardımcı oluyormu arkadaşlar deneyen varmı

reflex

reflex

Üye
şarj süresini uzatmaya yardımcı oluyormu arkadaşlar deneyen varmı
Şarz süresini uzatmaz bu işlemi bir kere yapınca şarzın tam anlamı ile dolar bataryan bozuk değilse anlık boşaltmaları bir nevi engeller. Bu arada teşekkürler.

• Beğen

techno34

Üye
ben teşekkür ederim zaten anlık boşalma sorunum var mesela tam dolduruyorum on dakika icinde yüzde 3 düşüyor bu düşüşler yine ara ara oluyor yalnız cihaz sadece rootlu rom değiştirmedim yinede bu anlık düşüşlerden kurtulabilirmiyim

reflex

reflex

Üye
ben teşekkür ederim zaten anlık boşalma sorunum var mesela tam dolduruyorum on dakika icinde yüzde 3 düşüyor bu düşüşler yine ara ara oluyor yalnız cihaz sadece rootlu rom değiştirmedim yinede bu anlık düşüşlerden kurtulabilirmiyim
Bataryada sorun varsa programlar işe yaramaz başka bir batarya lazım olur bende de oluyordu 1 ay başka batarya kullandım sonra 1 ay sonra geri takıp kullandım bu aralar hiç öyle bir sorunum yok

techno34

Üye
teşekkürler yeni batarya ile deneyeceğim , bu arada batarya ömrünü uzatma konusunda tavsiye edebileceğin program varmı forumda mevcut olan

reflex

reflex

Üye
Du battery indir forumdan tek kullandığım ama artık hiç birini kullanmıyorum işe yaradıklarını düşünmüyorum.

techno34

Üye
teşşekür ederim

• Beğen
03ramazan

03ramazan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yeni batarya ile deneyeceğim , bu arada batarya ömrünü uzatma konuyi kapat unda tavsiye edebileceğin program varmı forumda mevcut olan
Bence geerksiz bu tür antivirüs ve batarrya uzatma uygulamaları. Aynı şeyleri biz kendimizde yapiyoruz parlakkligi kısma wifi 3g kapat vs.
Denemen lazım bu progrramı

Üst Alt