Telefon Tavsiyesi Max. 500-550TL'ye 2.El de dahil en ideal telefon hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caps6

caps6

Üye
kısmen karşıyım derken bunu kastetmek istemiştim zaten,ama bu markalar ülkemizde bilindik markalar değil satarken vs. sorun yaşayabileceğimden bu şekilde dedim yoksa adam sana replika note 3 getiriyor birebir yapmış(donanımı vs. hariç hiçbiri tabi ki birebir olmaz)buda çin malı ama bakıyorsun lenovo'ya taş gibi notebook'lar yapıyor(Z580,Y510p vs. parmakla gösterilir modeller(di))yani her çin malı adi demek değil çinli sana senin isteğine göre mal yapıyor ucuza adi mal yap dersen adi yapar kaliteli yap dersen kaliteli yapar ama bunun yanında o cihazın ülkemizde piyasası olması lazım(tertemiz note 3 lte'yi zor sattık,düşün yani piyasanın halini.Eskiden kart vardı taksit vardı)
sorun yoksa discovery al.Geçiş telefonu olarak alıcaksın anladığım kadarıyla.Discovery ikinci el olarak kolay elden çıkartılır ama uzun yıllar kullanacaksan tavsiye etmem.Servisi sorunlu.Moto g de fiyatları arttı.Aynı discovery gibi Lenovo notebook sorunsuz çıkarsa taş gibi de.Servisi çok kötü bir kere lenovo aldım.Servisle çok uğraştım ve çalışanları işini düzgün yapamıyor.Teknik elemanları yetersiz.İki kere servise yolladım.Düzeltemediler.Laptop un her yeri açıldı sonra arızayı öğrenmek için normal tamirciye götürdüm.Lenovo servisine arızayı söylüyorsun onlar sadece format atıp yolluyorlar.Neyseki tüketici hakları derken kurtuldum.Servisi yüzünden lenovo tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

0MG90

0MG90

Üye
Bence Zenfone 5 ara, belki bulursun

Serhan

Serhan

Üye
93.El İphone 6 Plus (!)

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Herkese çok teşekkürler,akşam üzeri temiz bir beyaz 16GB Beyaz Discovery alıp kurtuldum,şimdilik memnunum uzun süre kullanırım gibi geliyor belkide işe girene kadar :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Herkese çok teşekkürler,akşam üzeri temiz bir beyaz 16GB Beyaz Discovery alıp kurtuldum,şimdilik memnunum uzun süre kullanırım gibi geliyor belkide işe girene kadar :)
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan allah pişman etmesin

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bence artık konu kilit :D @Nextman

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve Serhan
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Şikayet ettim ilgileneceklerdir...

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...