\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sorun yok konu açık kalabilir :cool

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
S.A. Lg L70 D320n rootlu telfonum için costum rom varmıdır?

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Xda dan araştırabilirsiniz. Ben de aynı aramayı yapıyorum. Varsa Xda da vardır başka yerde yoktur ;)

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
Xda da baktımda ms 323 için var rom...

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
GM Discovery 2 plus root için yardımcı olurmusunuz?

serocan11

serocan11

Üye
Tel Sistemini sildim Googleplay usb drive silmişim galeri Herşey gitti Bilgisayar görmüyor telefonu Odin , Custom rom Hiç biri Olmuyor Lüften Yardım !!!:agla2: Tel samsung s4 zoom

mustipa

mustipa

Üye
galaxy s5 mini için orjinal stock rom varmı g800hQ

djbl

Üye
İntel Reeder A7İM tabletme root atma işlemini yapamıyorum yardımcı olabilir misin ?

en4144.

Üye
e tab 10 rom orjinal lazım acil

maximumüye

maximumüye

Üye
Lg.gpro e986 ya.nasil.root atarim

yaren_70

Üye

S. A Bende not 3 9005 telefon var daha önce çeşitli romlar attım şimdi bakıyorum telefonda hem rus romu hemde bulgaristan romu gözüküyor. Telefonu suudi arabistandan almıştım. Böyle kullanmamda bir sıkıntı olurmu? Bunları silip orjinal olan suudi romunu yükleyebilirmiyim neden iki rom gözüküyor?

Son düzenleme:
canyesilgoz

canyesilgoz

Üye
samsung galaxy ace 2 telefonum hard brick oldu 4.1.2 türkiye firmwaresini ve odini atablirmisin

sonbela

sonbela

Üye
sa bende s4 i337 aldıgımda 4.3 at&t yukluydu aramalarda ses gelıp gitmiyordu ama tango vıber vs ile gelip gidiyor ses ben orjınal at & t nin 4.4.2 ki,tkat yukledım aynı sorun bunda da var şimdi 9500 un orjınal 4.3 unu yuklemek ıstıyorum sanırsam ses sıkıntısı gıder diger bir sıkıntı da tr dil anca morelocale ıle olması bu yuzden normal s4 rom yuklemek ıstıyorum romu ındırdım odın fail veriyo mobile odın lite ise txt dosyası atıyor karta yanı bı ıs goremıyor bana yardımcı olurmusun ?? i337 modeli icin at t olmayan tr destekli rom lazım yada elımdekı orjınal 9500 romunu nasıl yuklerım
en son ıhtımal sımlock ama *#9090# ile olmuyor hata verıp resetlenıyor makıne

mamimusti117

Üye
LG G PRO lite D682TR modeli için bootloader kilidini açabilir misiniz? her yerde aradım fakat bulamadım... Uyumlu recover.img dosyası var elim de fakat bootloader açılmadan giremiyorum yardım...

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
samsung gt n8010 tablete, download modu açılmadığı için root atamatım ? yardım

Lordramen

Üye
kardeş benim telefonum için bulabilr misin? samsung galaxy s5 mini SM-G800HQ modeli root atmak istiyorum.

Üst Alt