\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47

reisofmage

Üye
kardesim bende galaxy s i9000 var ben custom rom kurunca ekran renkleri birbirine karisiyor sadece stock romlarda sıkıntı olmuyor nedendir acaba simdiden tesekkur ederim.

maxiarcher

Üye
Root yüklü discovery elite'in kulaklığının sesini yükseltmek icin internette baya bir arastırma yaptım ama bulamadım bir türlü. Default_gain.conf'u değiştirerek yapmayı gösteriyorlar xda'da ama benim telefonumda o dosya yok lütfen bir yardım et. Yanlış yere sorduysam özür dilerim.:maxicep:

Ayrıca herhangi bir custom rom var mı?

lancer71

Üye
Kardes ben root attim tele guncelleme yaparken cache eror diyo napmam lazim

007emin

007emin

Üye
Kardeş benim tel Galaxy Ace2 I8160L modeli android 2.3.6 kullanıyorum öncelikle root u nasıl yapabilirim bide sammobile bunun 4.1.2 firmware var ancak Türkiyenin ki yok ama normal ace 2 nin var şimdi ben ordaki herhangi bir 4.1.2 yi atsam tr dil desteği olurmu? Eğer olmazsa hangisinde tr dil desteği vardır acaba?

mukolo

Üye
Merhaba kore malı galaksi s4 üm var root atabilir miyim eğer mümkünse nasıl atabilirim? (hiçbişey bilmiyorum :) )

jr_jamis

Üye
kardeş bana yardım edersen sevinirim benim salakxy odin modunda pcyi görmüyor yani odin ip com yeri boş olarak kalıyor bu nasıl düzelir (usb driveri herseferinde kaldırıp yeniledim..)acil yardım plz :sos:sos

fulas31

Üye
Kardeşim LG 4X HD ye uygun rom nasıl yüklenir saol şimdiden =)

sagkol_96

Üye
Evet A dan Z ye sorularınızı bekliyorum
Herkes konu açmaya başlıyınca toplu olması gerektiğini düşündüm.
Lütfen sorularınızı bu konu üzerinden sorunuz.
Özelden soranlara cevap verilmeyecektir.
Bekliyorum
:maxicep:Cici60 arkadaşımızın hazırladığı Samsung galaxy s3 orjinal rom kurma işlemi:
Galaxy S III i9300 - S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Alternatif-Link Performans+ Uzun Şarj - MaxiCepCici60 ın hazırladığı Note 2 orjinal rom konusu:
Galaxy Note 2 N7100 - Note 2[4.3] Kurulumu En kapsamlı Anlatım[HATASIZ ŞEBEKE+ WİFİ+ ROOT!+ KNOX'U KALDIRMA] - MaxiCep

Samsung Galaxy S3 mini orjinal Recovery Cwm:
Samsung Galaxy S3 Mini Orjinal Recovery / Cwm - MaxiCep

Galaxy s3 mini orjinal recoveryden yüklenebilen root dosyası bir ilk
Kardeşim bende polypad c518 var root konusunda yardımcı olurmusun?

yaren_70

Üye
Kardeş not 3 9005 için orjinal rus romu arıyorum. Birde rus romunde Türkçe dil desteği mevcutmu?

avjx

avjx

Üye
Slm hocam tel htc desire x uzun ugraslar sonunda root yaptim ama bi mac tame sistem uygulamasi kaldirinca tel kendi kendine kapanip sistem yeniden basliyor ve kaldirdigim sistem uygulamalarri Geri yukleniyor sorun ne olabilir acaba

GlasTes

GlasTes

Üye
Slm hocam tel htc desire x uzun ugraslar sonunda root yaptim ama bi mac tame sistem uygulamasi kaldirinca tel kendi kendine kapanip sistem yeniden basliyor ve kaldirdigim sistem uygulamalarri Geri yukleniyor sorun ne olabilir acaba
Kaldirdiĝin uygulamalar onemli sistem uygulamasi olabilir

makapakamuu

makapakamuu

Üye
sa benim gt i 9100 g cihazım rom nasil yüklenir felan herseyi biliyorum fakat aldigim bu telefon kacak ve rom yuklenirken acilis ekrani cizik cizik oluyor acilmiyor stock romu yeniden yüklemem gerekiyor lütfen yardim edin .

18lale

18lale

Üye
Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı sizlere ,

S2 i9100 Pc bağlayamıyorum. Telefon açılmıyordu Orjinal rom yükleyemedim. Custom Rom yükledim. Ancak öyle açılabildi. Daha önce telefonun ön kamerası gayet güzel çalışıyordu. Şimdi açtığımda ise " Kamera Başarısız " hatası alıyorum ve kamera kapanıyor ..

TRSweet

TRSweet

Üye
Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı sizlere ,

S2 i9100 Pc bağlayamıyorum. Telefon açılmıyordu Orjinal rom yükleyemedim. Custom Rom yükledim. Ancak öyle açılabildi. Daha önce telefonun ön kamerası gayet güzel çalışıyordu. Şimdi açtığımda ise " Kamera Başarısız " hatası alıyorum ve kamera kapanıyor ..
Kardeşim sorunsuz çalışan s2 i9100 romunu al ve bu dosyalari telefonu ndaki belirtilen yerlere kopyala sorun çözülür.

Kamera sorunu ;

\system\lib\hw\camera.default.so
\system\lib\libcamera_client.so
\system\lib\libcameracustom.so
\system\lib\libcameraprofile.so
\system\lib\libcameraservice.so
\system\lib\libmhal.so
\system\lib\libmhalcontent.so
\system\lib\libmhaldrv.so
\system\lib\libmhalmdp.so
\system\lib\libmhalpipe.so
\system\lib\libmhalscenario.so
\system\lib\libmhalutility.so
\system\etc\permission\android.hardware.camera.front.xml
\system\etc\permission\android.hardware.camera.xml

18lale

18lale

Üye
Peki ben bu dosyaları nereden temin edebilirim. Orjinal bir Rom indirdiğimde .tar uzantılı olduğu için bakamıyorum.
Diğer Romlarında çoğunu ben kullandım zaten. Hiçbirinde çalışmadı, Ön kamera malesef ..

TRSweet

TRSweet

Üye
Peki ben bu dosyaları nereden temin edebilirim. Orjinal bir Rom indirdiğimde .tar uzantılı olduğu için bakamıyorum.
Diğer Romlarında çoğunu ben kullandım zaten. Hiçbirinde çalışmadı, Ön kamera malesef ..
Tar dosyalarini daemon tools yada winrarla acmayi dene acmassa onun açma yolunu bilmiyorum onu temin edebililecegin romlar tüm romlara bak (aosp,aokp,miui,cm,carbon,legend,
Color OS vb) başka yerden bulamassin.

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
asus memo pad 7 (me176cx) modelini nasıl rootlayabilirim? her konulara baktım denediğim yöntemler işe yaramadı ne yapmam gerek? 130 mb lik sistem güncellemesi yapıldı

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
asus memo pad 7 (me176cx) modelini nasıl rootlayabilirim? her konulara baktım denediğim yöntemler işe yaramadı ne yapmam gerek? 130 mb lik sistem güncellemesi yapıldı
Linki vericemKonu açılınca sistem modifikasyon bölümünden bulabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Fx.sasser

Üst Alt