Lumia Yeniden Dizilerde

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Yeniden Dizilerde
Uzun bir aradan sonra en son geçen sezon Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde kullanılan Lumia serisi kaldığı yerden anlaşmalara devam ediyor. Microsoft tarafına yapılan satıştan sonra kontrolünü tamamen ele geçmesi ile Microsoft yeni stratejilerini uygulamaya devam ediyor. Şimdi ise Kanal D de oynayan Hayat Yolunda isimli dizide kullanılan Lumia 1520 ve 925'ler bunların kanıtı.
Dipnot : Yakında görsel ve link eklenecektir ;)

• Beğen
Tepkiler: ERsin YAvuz ve Esendağlı

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Edit : Millet şu anda kanal d de oynuyor dizi ve isteyen bakabilir. Görsel paylaşabilirseniz ekleyeyim. Mobilden atamıyorum. İnternet yavaş :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Edit : Millet şu anda kanal d de oynuyor dizi ve isteyen bakabilir. Görsel paylaşabilirseniz ekleyeyim. Mobilden atamıyorum. İnternet yavaş :(
Paylaşımların sağol kardeşim de ms maalesef insanlarda heyecan falan bırakmadı.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşımların sağol kardeşim de ms maalesef insanlarda heyecan falan bırakmadı.

Orası ne yazık ki öyle ancak sanki bu aralar kullanıcı sayısı artmaya başladı ve çevremde daha çok görür oldum. Ayrıca sanki geliştiriciler daha çok ilgileniyor. Çok güncelleme geliyor. Ama bu aralar bizi kötü etkileyen iki şeyden biri here haritalarının diğer sistemlere geçmesi (Nokia cihazlarını sattı diye bu derece kazık atmamalıydı), diğeri de ms tarafından yapılan uygulamaların bile bizde paralı olması. Yeni nesil bir 1520 çıkartırsa bence sağlam bir girişi olur ve sistem için büyük bir gelişme yaşanır. :)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
yalnız 1520 ile 925 yok XL serisi ile tuşlu eski Nokia Modelleride var..

emz

emz

Üye
    Konu Sahibi
yalnız 1520 ile 925 yok XL serisi ile tuşlu eski Nokia Modelleride var..

Bazı ana karakterler de Lumia modelleri vardı. Windows Phone tuşu olan modellerin Lumia olduğunu bildiğim için yazdın. Dünkü bölümün benim mesaj attığım saatlerinde vardı. Tekrar bakarsanız görürsünüz:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt